Şeffaf Oda 3. Hafta konuğumuz K.K. barbisi :) "BarbieveKen "

ay soruldumu bilmiyorum ama

ilk aşkın kaç yaşında iken oldu :)))

benim 1. sınıfta :))))

ben bile soruları karıştırdım artık kafamçokkarıştı sorulmadı heralde yada soruldu kafamçokkarıştı 17 :tomato: ben öyle aşkın ızdırabınınnnnn taa lülülülülülü sinirlendim yine :kızgın:

canım özel bi nedeni yok eskiden evden giriuodum ankaradan yanı ekliycek pek bi resim bulamamıştım şimdide istnbula yerleştim burada iş yerinde netim var evde henüz yok yeni evlendük alamadık daha bir net oyusden ekleyemedim

kız netten bul , bişi yap resim ko şuraya delikafadulden

herkes tükendimi yoksa birinin kızımı oldu yaww ses çıkmıyorbilmiyorumkismile

aşkitomu doğurdu yoksammmmm ohaoldumsmile ohaoldumsmile :roflol::roflol:

makyaj cok fazla yapmıorsun anladığıma göre ama yaptığın zamanlarda olmazsa olmazın nedır makyajda ? ve saçın için ?

bak sana makkajımı anltıyım , genelde fondoten kullanırım cildimin çok hoşuma gittiği günlerde kullanmam neyyse fondömü sürdümm sonra bronzerla hafif yanacıklarıma alnıma burnuma dokundummm, sonra allığımı ( elimi korkak alıştırmam bool boll sürerim :1: ) sürerim rimel çekerim ve kirpik kıvırıcıyla kirpiklerimi kıvırıırım genelde koyu yeşil kalem sürerim.. ve rujumuda sürüp makkajımı tamamlarım.. gördüğün gibi normal bir makyajı hergün yaparım yerimseniben olmazsa olmazım allıkk ve rimel+kirpik kıvırıcı bayanssulusmile

saçımı düzleştiririm hep,kendime toplu saçı daha çok yakıştırıorum buyrunnnnnnnnn

evinde hic hayvan besledin mi?

sadece civciv gamyoncuiremsu

kac tane barbie bebegin oldu? :3:

1-2 çok fazla barbilere düşkünlüğüm yoktu, büyük bir bebeğim vardı et bebek, aynı gerçek gibi.. adı alicandı hep onunla oynardım.. alicanda benim bebeklik bezim zıbınlarım ve patiklerim vardır hep üstünde hala daha durur :1::1:

mrb barbicim...kk da evinin fotoları varmı?çok zevklisin evini çok merak ettim de:)opuyorumnanaktan

yok canım :1rolleyes:

kızlarr geyiğe çavirmeyinde barbi sorulara cevap verebilsinalsanaalsanasmile
ara verin sorularınızı sorarken biraz:delphin:
:tomato::1:

her zaman aklıma soru gelmiyo gelince de surduramadım kendimi arka arkaya geldiler
amacım topiği kirletmk değildi aklıma geldikçe yazdım:dilcikar:

barbim bebegim saclaın icin yıka ve cık mı :1shok:
bide boya var düzleştiriyorumda demissin benimkiler hemen kırılıyor::a015:
genetik mi seninkiler?:uhm:
Birde dis saglıgın ne alemde:uhm:

her zaman aklıma soru gelmiyo gelince de surduramadım kendimi arka arkaya geldiler
amacım topiği kirletmk değildi aklıma geldikçe yazdım:dilcikar:

aklını seviyim sırnaşık şey

hamile iken sigara içerseniz çocuğunuz böle olabilir yazıyo kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: mannak :roflol:

barbim bebegim saclaın icin yıka ve cık mı :1shok:
bide boya var düzleştiriyorumda demissin benimkiler hemen kırılıyor::a015:
genetik mi seninkiler?:uhm:
Birde dis saglıgın ne alemde:uhm:

valla yıka, düzleştir çık sempatiksalakcinni ya bendede kırık var ama şöyle söyliyim canım ben üst üste boyalar yaptım birgün saçımı simsiyah boyattım 1 saat sonra gittim o siyah boyayı kusturdum , açtırdım maçtırdım yinede saçım çok şükür ki sağlam bir saçç.. dayanıklııııı :nazar::nazar:

hiç dolgum , çürüğüm , kanalım yok canım o yöndende sağlıklıyım şükürrr :nazar:

valla yıka, düzleştir çık sempatiksalakcinni ya bendede kırık var ama şöyle söyliyim canım ben üst üste boyalar yaptım birgün saçımı simsiyah boyattım 1 saat sonra gittim o siyah boyayı kusturdum , açtırdım maçtırdım yinede saçım çok şükür ki sağlam bir saçç.. dayanıklııııı :nazar::nazar:
hiç dolgum , çürüğüm , kanalım yok canım o yöndende sağlıklıyım şükürrr :nazar:

maşallah tatlımaklinialirimsmile:nazar:

diyelim ki 40 yasindasin , evde kaldin..
evlenme programina cikarmisin?

evlenme programlariyla ilgili düsüncelerin?

odanda seni sinir eden bir sinek olsa.. günlerden cuma ..
öldürürmüsün ?

(hahah ben cumalari dokunmuyorumda :roflol: )

Back