Şeffaf Oda 3. Hafta konuğumuz K.K. barbisi :) "BarbieveKen "

slm barbiea.s bütün topiği okudum gözlerim böyle oldusempatiksalakcinni ama cok eglendim, valla cok eglenceli hatunsun alkisalkisalkis o kadar cok soru sorulmuş ki bana soru kalmadı, bakıpta kaçıp gitti deme diye slm vereyim dedim hihoyyyt, yine aklıma bişi gelirse sorarım hee vereliniortak hadi sana kolay gelsinn yukarıdaki sorularınla sırnaşık şey

barbicim hayırlı olsun koltuğun rahatsındır umarım çok sıkıştırmıyolardır seni
soracak bişe bırakmamışlar maşşallah:)
dön artık topiğine opuyorumnanaktan

Valla takip edemiyorum kuzum yalan değil :)

insan ırkı anacım
kimi insan evine çok titizdir ama kendine değildir
bazı insada kendine titzdir el yüz vucut çok hjyeniktir ama ev olarak dapınıktır
ikisi bir olanda var :)))

Ailene yalan söledinmi hiç ?
Okul zamanında veli toplantısı olduğunda annene babana sölermiydin yoksa sölemezmiydin ?
En sevdiğin ders neydi ?
Telefon rehberinde kaç kişi var :roflol:
Okulda hc telefon yakalattınmı ?
Sigaraya neden basladın :kızgın: (güzelliğine yazık :a015: )
Annenin yemeklerinimi yemeyi tercih edersn lüks bir restorantta sevdiğin bi yemeğimi ?
Üniversite okuduğun zamanlarda ailenin yanındamı okudun ? arkdaslarnla evemi çktn, yurttamı kaldın?

Ben barbinin nerde olduğunu tahmn ediorum :roflol: kesiiiin pür dikkat Fatmagülü izlioo :roflol: şaka tabikidee , gell artk barbican :1closedeyes:

işle ilgili soru sormayın demiştin ama benimkide işle ilgili ama özel değil şu sıralar kafa yorduğum bişey olduğu için soruyorum.ama cevaplayamadabilirsin:)
iş ararken zorlandınmı mülakata giderken heycanlımıydın sence niye seni seçtiler
darısı başıma:Saruboceq:

barbiş varya alemsin kuzummm

:teytey: o zmn hadi halaya :teytey:

bugün ne giydinin çotanak barbişi buyrunuz moda soruları bayanssulusmile
1. en son aldığın kıyafet ve nerden
2.sezonun en sevdiğin trendi( kıyafet ve ayakkabı)
3.bu sene en severek giydiğin kıyafet
4. dolabında kurtarıcın olarak gördüğün parça ya da parçalar
5.en iyi alışveriş arkadaşın
6. yakında almayı planladığın ürün
7. alışveriş yaparken en sinir olduğun şey
8.alışveriş esnasında birilerine danışmayı mı tercih edersin yoksa
9. giyimde vazgeçemediğin klasiklerin yada eskiyene kadar giydiklerin var mı
ve 10. en sevdiğin aksesuar
ehe sınav gibi olmuş :1:
istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz süreniz 5 dakika laelaelaelaelae[/B

ohoo sanatsal kişilikten çotanak barbiye sinyalll gelmişşşş sempatiksalakcinni

van- en son leopar kafalı bir badi, leopar desenlerinde bi elbise aldımmm nominal die bi mağazadannn :emir_bebek:
tu- alt kısmı uzunlu kısalı salaş badilerrr- heryılın modası karaca sempatiksalakcinni değil platform topuklarr :1:
tri- mercan rengi mini eteeemmm bayanssulusmile sadece 1 kez giyebildim ama ossun kaydirigubbakcemile2
for- kesinlikle taytlarrr ve salaş kotlarrr altına çek bi converss
fayf- kesinlikle kendimmmmmm aklinialirimsmile tek başıma alışverişi severimmm çoklu değil
siks - almayı planladığım yarasa kol siyah bolero vardı, onuda bugün markafoni mudo kampanyasından buldum siparişi çaktımmm ben alana kadar s side m side bitti höh yaneee :2: L kaldı onu sipariş ettim bakalım çuvaldan farksızmı olcak neye benzicek param çipmi oldu eyvahedigeldismile
sevın- totomun dibinde dolanan tezgahtarlarrr alsanaalsanasmile
eyt- genelde kafama göre alırımmm, çok nadir sorarımmm boshayallersmile
nayn- hiçbişeyi o kdr uzun ömürlü kullanmam fenalık gelir bana, ama siyah skinny heralde hiç vazgeçemeyeceğim bi parça bilmiyorumkismile
ten- en sevdiğim aksesuar büyük kolyeler ve rahat edebildiğim kemerler opuyorumnanaktan

sen daha memur parçası bilem olamadın o mahmut hoca karakterindeki örtmen triplerini kendine saklayacan kuzuuu :roflol::roflol: 2 dkda civapladım hihoyyyt:roflol: mucxxxaa :utangac:

ben nerelere hep yereler derim nebiliyim içimden ölee geliyiiiiii

o zmnnn içinden geleni söyllleee, kalırsa yazık olurrrrrrrr :1::1:

ahanda kalın yapamamışım soruların bütün havası gitti kaydirigubbakcemile3

cevaplarken bende hiç kaale almadıydım zati, ince puntolu o sorularııı :dilcikar: :dilcikar: :roflol:

sekizinci sorunun devamı da gitmiş yoksa seçimlerini kendin mi yaparsın olacaktı

Allahtan leb demeden lebideryayı anlıyorummm sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

hadi kıslar ben kaçıyorum yarın görüşürüz kendinize ii bakın öpüyorummm

nasıl kaçırdım ama cevaplarımla takkk takkk tam onikidennn alsanaalsanasmile sempatiksalakcinni yarın bekliyozzzz :3::3:

ay oku oku bitmedi,ama acayip eglendim.bu arada güzelliginede hayran kaldim.ben seyi merak ettim,ken enisteyle ayni yerdemi calisiyosunuz.

resmimimi gördün kızz bilmiyorumkismile yok canımm çook alakasız bizim işlerimiz onlaaa, beraber değiliz

dugun ne zaman?
kenin meslegi ne? sempatiksalakcinni
1987 li misin?

kısmetse seneye boshayallersmile mesleğini söylemiyorum şakkıdı normalde evet kimlikte 88 yerimseniben

turkcellmi aveamı vodofonmu (benim deyişimle mondofon :roflol: ) kullanıosun ?

benim deyişimlede telsimm sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni hala vodafone a telsim, kuruşa kontur diyorummm sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

,sence tuba büyüküstünmü hazal kayamı beren saatmi bergüzar korelmi shakiramı daha güzel :smiley-cool: :roflol: :roflol:

tuba bebek, beren çekici, bergüzar böğğğ, hazal soğukkk, shakira tarzım değillll kötükedihüso

hepsine yorum babtımm , tüm nefretimi kustum sankii :1::1:

tabiki en güzelleri bence tuba bayanssulusmile

ne çok amalamışım hiçte farkında değildim editte yoksempatiksalakcinni

slm barbiea.s bütün topiği okudum gözlerim böyle oldusempatiksalakcinni ama cok eglendim, valla cok eglenceli hatunsun alkisalkisalkis o kadar cok soru sorulmuş ki bana soru kalmadı, bakıpta kaçıp gitti deme diye slm vereyim dedim hihoyyyt, yine aklıma bişi gelirse sorarım hee vereliniortak hadi sana kolay gelsinn yukarıdaki sorularınla sırnaşık şey

eheheheh sağolll sositososito aklinialirimsmile yok canım niye öyle diyim bak bak durrr nolcekkk aklinialirimsmile ama selamını aliyim hazır gelmişken aleyküm selammm vereliniortak tabi tabi sor bak ben pazara kadar burdayım sanırım , indirmezlerseee sempatiksalakcinni sağollllll kaydirigubbakcemile5

sevgilinizle en çok kavga tartışma sebebiniz ne oluyor?

benim kadın ruhundan anlayan bir erkeği olmadığını hala şu kafama sokamamamdan -tatlicadiarzu- kendim kadar ince düşünsün istediğim zamanlarr -tatlicadiarzu- onunda beni kıskandığı zamanlar -tatlicadiarzu-

araba kullanmayı biliyormusunuz? kendinize ait arabanız varmı kaydirigubbakcemile4

evett biliyorummm şöför nebahatten ders aldıydım zamanında sempatiksalakcinni şaka bir yana biliyorum ama aracım yok, kendim aracı gibi tepe tepe kullandığım bir araba var o sayılırmı bilmiyorumkismile :roflol:

sevgilinize yaptığınız süprizleride söyleyebilirmisiniz acabaaa :)) lazım olur bizede

süprizmi sempatiksalakcinni genelde bizde süprizleri yapan taraf karşı taraftır ben itinayla süpriz kabul ederim :roflol::roflol:

barbicim hayırlı olsun koltuğun rahatsındır umarım çok sıkıştırmıyolardır seni
soracak bişe bırakmamışlar maşşallah:)
dön artık topiğine opuyorumnanaktan

saol bebemmmm, sıkıştırmazlar onlar hayhay ablasııı kötükedihüso sempatiksalakcinni
heee herbişeyim soruldu evet, topiğimdekiler accuk özlesin beniii naniknanik

barbi nirdee kaldın kıızz:sm_confused:

trafik vardı geciktim yada servisi kaçırdımm -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu- patrona söylediğim klasik bahaneler hahah söyleyesim geldi :roflol::roflol:

Valla takip edemiyorum kuzum yalan değil :)

insan ırkı anacım
kimi insan evine çok titizdir ama kendine değildir
bazı insada kendine titzdir el yüz vucut çok hjyeniktir ama ev olarak dapınıktır
ikisi bir olanda var :)))

o zaman ben heralde kendine titizzzz olan kısımdayımm, eve nasıl olsa titiz olcekkler varrr :roflol: canım istedimi iş yaparım istemedim yapmam, ama kendime her zaman titizlenmek durumundayımm, insan içine çıkıyorumm yani kafamçokkarıştı

nerden buldun kız böyle antika soruyu çatlaq :jeyyar:

Ailene yalan söledinmi hiç ?
Okul zamanında veli toplantısı olduğunda annene babana sölermiydin yoksa sölemezmiydin ?
En sevdiğin ders neydi ?
Telefon rehberinde kaç kişi var :roflol:
Okulda hc telefon yakalattınmı ?
Sigaraya neden basladın :kızgın: (güzelliğine yazık :a015: )
Annenin yemeklerinimi yemeyi tercih edersn lüks bir restorantta sevdiğin bi yemeğimi ?
Üniversite okuduğun zamanlarda ailenin yanındamı okudun ? arkdaslarnla evemi çktn, yurttamı kaldın?

tabi ki söylemişimdir kız buda sorumu -tatlicadiarzu- ( hem kız soru soruyo hemde azarlıom zapıttım iice sempatiksalakcinni) genelde söylemezdim eve gelen kağıdıda aşşada yakalar yırtardımmm şakkıdı naniknanik en sevdiğim ders kimyaydı gamyoncuiremsu telefon rehberim şuan yanımda değil telefonum bozuktaaa :sinifsinif: bakamaciiimmm :sinifsinif: okulda gelefon değil sigara ve makyaj malzemesi yakalattım sempatiksalakcinni eğlence olsun die kızlarla içerdik hala daha öyleyim istersem aylarca içmem , ama istiyorum sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni annemin yemekleriniiiii :lepi: ailemin yanında okudummmm :hulya:

Ben barbinin nerde olduğunu tahmn ediorum :roflol: kesiiiin pür dikkat Fatmagülü izlioo :roflol: şaka tabikidee , gell artk barbican :1closedeyes:

aaaaa ivit Fatmagülünn suçu üzerinde çalışıodummm :jeyyar: :jeyyar: geldim geldimmm :3:

işle ilgili soru sormayın demiştin ama benimkide işle ilgili ama özel değil şu sıralar kafa yorduğum bişey olduğu için soruyorum.ama cevaplayamadabilirsin:)
iş ararken zorlandınmı mülakata giderken heycanlımıydın sence niye seni seçtiler
darısı başıma:Saruboceq:

kalifiye personel bulmuşlar havada kaptılar tatlımmm, bi ısrar bi telefonnn , müdürler falan kapımı aşındırdılarr derken kabul ettim onlarla çalışmayıııı :dilcikar: :dilcikar: cv ile girmiştim 6- 7 ay bekledimm işime girmek için, niye seçtiklerini bilmiyorum açıkçasııı -tatlicadiarzu- heralde bi yanlışlık oldu , ben olsam beni işe almazdımmm paraya yazık :roflol::roflol: şaka tabikiiiii ben başvurumu yaptım 6 ay sonra çapğrıldım işte :smiley-cool:

ohoo sanatsal kişilikten çotanak barbiye sinyalll gelmişşşş sempatiksalakcinni

sen daha memur parçası bilem olamadın o mahmut hoca karakterindeki örtmen triplerini kendine saklayacan kuzuuu :roflol::roflol: 2 dkda civapladım hihoyyyt:roflol: mucxxxaa :utangac:
yok kıııız sanatsallıktan değil bi yerde okuyodum sen geldin aklıma hemen sorayım dedim :1: ben de totomun dibinde dolaşan tezgahtarlardan hiç hoşlanmam bi de arayıp bulunmayanlardan :oklava:
hee meemur parçası olamadık da özelde çok örtmenlik yaptık sen merak etmem bebem :dilcikar: 2 dakkada mı yaptın aferin sana bak çalışınca oluyomuş demekki :1:

Ayy barbi kopardın beni kızzz cok sıcaksın yaa kanım fokurdadı alim Allaaah kaydirigubbakcemile3 patrona sölediği bahaneleri sölüo yaa ayy öldüüm kzz :roflol: cevapların icin saol lokumum:jeyyar:

yok kıııız sanatsallıktan değil bi yerde okuyodum sen geldin aklıma hemen sorayım dedim :1: ben de totomun dibinde dolaşan tezgahtarlardan hiç hoşlanmam bi de arayıp bulunmayanlardan :oklava:
hee meemur parçası olamadık da özelde çok örtmenlik yaptık sen merak etmem bebem :dilcikar: 2 dakkada mı yaptın aferin sana bak çalışınca oluyomuş demekki :1:

aşkım biliyorsunki ben sana sanatsal kişilik deyommmmm :icecream: soruları ordan çaldın demiiiiii otur kopyacı seniiii 2 yıl özelde örtmenlik yapmışmış bideee :roflol::roflol::roflol:
nası yakalandınnn :jeyyar::jeyyar: kötükedihüso :roflol:

Back