Şeffaf Oda 3. Hafta konuğumuz K.K. barbisi :) "BarbieveKen "

Hahaha kız beni kankalarımla birbirime düşürmek için mi geldin sen :roflol::roflol: selayhus zaten burda değil, ezgide evlilik hazırlıklarında tamam rahatım buluşabilirizzz sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
[/B]

Kibarca ekerdin yaniiiii:roflol::roflol::roflol: O zaman bulusmuyorum bana ne:dilcikar:

1. Persembe geceleri kur`an okur musun?
2. Yatmadan önce uyuma seremonin var midir?
3. Evlendiginde Allah korusun Ken iflaz etse ve sen de calisamasan, hic kiyafet, makyaj
malzemesi vs. alamadan, gezip tozup eglenemeden ne kadar dayanirsin? Sevince samanlik
seyran olur diyenlerden misin yoksa ask mask biter mi bu durumda? fisfisfis
4. Temizlik takintilarin var midir? Disarida lavoboyu elleyemem, tuvalete oturamam,
kapi kulpunu tutamam kagitsiz, eve girer girmez kiyafetlerimi degistiririm vs. gibi?
5. Evden cikmadan 10 kere orayi burayi kontrol ederim vs. gibi takintilarin var midir?
6. Allah korusun Ken bi kavgadan dolayi cezaevine girse, "imajim zedelendi etrafa rezil olduk"
diye yolunu ayirir misin yoksa ne olursa olsun sonuna kadar destek veririm mi dersin?

BAYANLARRR ADAY ÖNERMEYİ UNUTUYORSUNUZ !
iki kişi var şuan listemde

maşallah tatlımaklinialirimsmile:nazar:

:nazar::nazar:a.s.a.s.

sorul du mu bilmiorum ama kenle nasıl tanıştınız? ve sana nasıl çıkma teklif etti

Yok sorulmadı tatlım , bir arkadaşımla buluşmuştum o da arkadaşımın arkadaşıydı, yanımıza geldi kahve içmeye geliş o geliş sempatiksalakcinni 4 ay peşimde koştuu, çok yalvardı en son north shieldta oturuoduk bi gün , bak kabul etmezsen burda ayaklarına kapanırım dedi, içerisi tıklım tıklımdı saçmalama falan dedim güldüm ama ve dediğini yaptıı sempatiksalakcinni baktım ayaklarımın önüne diz çoktu, millet bize bakıo rezillik -tatlicadiarzu- tamam başımın belası demiştim bi harala bi gürele sevgili olduk -tatlicadiarzu- sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Narinmisindir ? yoksa erkek gibi her isi yapar.. mobilyalari ordan oraya itermisin?
tamir yaparmisin ?

en deliğanlıdan daha deliğanlıyım, her işe atlarımmm elimden gelen her tamiratı yaparımmmm :CüvCüv:

annenlere haber gönderip istemeye gelmek istedilermi .. görücü usulü?

hahahahah evettttttt sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Yilda kac kez hastalanirsin?

her sene olduğum bir grrip ve nun beraberinde getirdiği bir göz nezlesi durumum olur, ama onun haricinde çokşükür pek hastalanmam :nazar:

Ki$in battaniye + sicak cikolata + TV mi?

Yazin Dondurma + balkon sefasimi daha cok hosuna gider?

yazzz yazzz yazzz bi kenara yazz bütün sözlerimiiiiiii :lepi:
tabiki yazzzz opuyorumnanaktan

Firsat buldukca TV izlermisin?

ohoo hemde nasıl :1ninca:

diyelim ki 40 yasindasin , evde kaldin..
evlenme programina cikarmisin?

evlenme programlariyla ilgili düsüncelerin?

ben çıkarımda babam o yaşta bilem bacaklarımı kırar -tatlicadiarzu- sempatiksalakcinni

odanda seni sinir eden bir sinek olsa.. günlerden cuma ..
öldürürmüsün ?

(hahah ben cumalari dokunmuyorumda :roflol: )

ne yazıkki ivit :sinifsinif: mibarek günde ölür kız fenamıı :roflol::roflol:

ilk cocugunun erkek mi olmasini istersin kiz mi?

erkek :CüvCüv:

Kuralci olurmusun cocuguna karsi ?

bu yaşıma geldim kendime olamadım, ona da öttüremem heralde borumu eyvahedigeldismile

Hic kilolu oldugun dönem oldu mu?

olmammıııııııı, lise 2de falan 56 57 kilo olmuştum aldığı kiloyu inanılmaz belli eden bi insanımm ben inanılmazzzzzzzzzzz :tomato::tomato:

Rol yapma yetenegin var mi..?
Havva gibi entrikalar cevirdin mi hic birini elinde tutmak icin?

hayır tabikideeee :dilcikar:

Sülalende en anlasamadigin kisi ...

kuzenimin eşiii lülülülülülü laelaelaelaelae

bir dizide oynasaydın hangi dizide hangi rolde oynamak isterdin barbiş?

kesinlikle bihteri oynamak isterdimmm, kesinlikleeeee :CüvCüv:

Sorum kaynamıs aradadelikafadulden

yok kız cevap verdim, kaytarıkçı senii , iice incelememişsin topiğimiii :oklava:

hayır söylemem demiştim şarkıyııı :a015:
tilifonum samsung 5603 beyazz :jeyyar:

Kibarca ekerdin yaniiiii:roflol::roflol::roflol: O zaman bulusmuyorum bana ne:dilcikar:

1. Persembe geceleri kur`an okur musun?
2. Yatmadan önce uyuma seremonin var midir?
3. Evlendiginde Allah korusun Ken iflaz etse ve sen de calisamasan, hic kiyafet, makyaj
malzemesi vs. alamadan, gezip tozup eglenemeden ne kadar dayanirsin? Sevince samanlik
seyran olur diyenlerden misin yoksa ask mask biter mi bu durumda? fisfisfis
4. Temizlik takintilarin var midir? Disarida lavoboyu elleyemem, tuvalete oturamam,
kapi kulpunu tutamam kagitsiz, eve girer girmez kiyafetlerimi degistiririm vs. gibi?
5. Evden cikmadan 10 kere orayi burayi kontrol ederim vs. gibi takintilarin var midir?
6. Allah korusun Ken bi kavgadan dolayi cezaevine girse, "imajim zedelendi etrafa rezil olduk"
diye yolunu ayirir misin yoksa ne olursa olsun sonuna kadar destek veririm mi dersin?

ekerim diye bi laf çıktımı ağzımdan aşkolsunnn, aşkollsuunnnnn :1closedeyes: mirmirmirmir :1:

1- yok hiç okumadım sanırımmm CADIARZU
2- kafamı nereye koysam anında dalarım, hiççbişeye ihtiyaç yok uyumam için sırnaşık şey mirmirmirmir
3- yok dayanamam biliyorum, bir iş bulur çalışırım hemen.. eskisi gibi yaşayamasamda tamamıyle mahrumiyetten iyidir :1no2:
4- elimi yıkama takıntım var, çok el yıkarımm.. ıslak havluya elimi silemem, içeri girer girmez pücamalarımı giyerimmm, kapı kulpu tutamam, musluk ellemem, klozete oturmam oturucaksam peçetelerle sıva yaparım sempatiksalakcinni çatal kaşığı peçeteyle silmeden kullanamam dışarda..
5- hırsızlar okuyorsa bu gece yandıkk eyvahedigeldismile hiçç takıntım yok hiç , hatta üşengeçliğimden bazen kapıyı kitlemeden çeker çıkarımmm eyvahedigeldismile
6- düşene bi tekmede ben korumm kaydirigubbakcemile ettiği kavgaya bağlı neden etmiş niçin etmiş haksızlığamı uğramış nefsi müdafaamı , ona göre beklerim yada terkederim :umursamaz:

BAYANLARRR ADAY ÖNERMEYİ UNUTUYORSUNUZ !
iki kişi var şuan listemde

bismillah la , dur bi ben inmedim daha koltuğumdann :dilcikar:

gece hayatını mı seversinnn yoksa pijamalarını giyip tv seyretmeyi miiiii barbim opuyorumnanaktan

bu ne yahu 2 saatten beri tek bir soru sorulmus :D

bir soruda benden askito ve kontesin yoklugunu ariyorsun demi :1:

barbie merhaba:)
pembe koltuğa oturman içinde ben de sana oy vermiştimbayanssulusmilebu gün ne giydin çek bölümünden tanıyorum kombinlerini çok tarz buluyorum fiziğinde çok güzel burayı baştan sona kadar okudum çok güldüm çok iyi birisin onu anladım:hulya:allah kalbine göre versin canım:nazar:
benimde sana bir sorum olsun gözlerin lens mi?hihoyyyt

Back