Şeffaf Oda 3. Hafta konuğumuz K.K. barbisi :) "BarbieveKen "

oyyy kuzuuu
ne güzel seyler yazmissin hakkimda .. yerim seni benn:asigim::utangac:

simdiye kadar seffaf oda yani pembe koltukta en fazla 2 soru sormuslugum vardir..

sende co$unca , adim cenesi düsüge cikti walla.. repleri görsenn:mymeka:

Bilmiiler ki accuk ucundan akrabayiz :1:

bi cok huyumuz , ayni burctan olmasak bile benziyor.

bu arada anneannemde bulgaristan göcmeni.. hatta bulgaristanda akrabalarimiz varmis.. tanismadim maalesef hicbiriyle.

ay bi sürü sey dicektim unuttummm

screen shot icin tsk ederim..
Vista sürümünü netten indirmissin sanirim degil mi? cünkü orjinal vistada start butonu fln öyle degil cnm. dikkat et pc ne zarar vermesin, yavaslatmasin.. bence en kisa zamanda format, zaten memnun degilsin sanirsam

yeni bir aşkito varmış senin içinde, senden öte senden ziyadeee sırnaşık şey verin repleri bacıma verinn helal olsunnnnnnn alkisalkisalkis ben niye kimseye rep veremiorum anlamıorum,herkese rep vermen gerek falan diyo CADIARZU
sözlerimde samimiyim toopraaammmm :asigim:
bebeim burası işyerim ben evdeki sürümden bahsettim , screen shot işe ait :smiley-cool:

Hic Kurban kesilirken izledin mi ?

evimizin karşısınca cami var bbizim, eskiden bahçesinde kesilirdi kurbanlar, bizde orda keserdik.. çook çook fazla şahit oldummm kafamçokkarıştı

barbicik senin cevaplarını yirim ben manyak çok gülüyorum okurken kaydirigubbakcemile3
bu bölümü de ilk defa takip ettim bu kadar ha
ben de sorayım bi tane geyik soru
madem o kadar iyi yemek yapıyosun yemekteyize katılmayı düşünüyo musun lülülülülülü

belkide o yüzden bu kadar denyoyum :roflol: anam karısı bi damla veledin psikolocik sğlığını düşünmemiş hiçççç sokmuş beni mezbaanın ortasına , psikopatlığa yatkınlığım bu yüzden zaar :sinifsinif: gelecekte bir Hannibal Lecter yada Jigsaw Killer olabilirimmm eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

barbiş soru araken gözüme çarptı şu profilindeki resminde kenle ne koşuyordunuz ellerini falan kullanarak sen bişe anlatıyomuş gibi durmuşsunda ken pek dinlemiyo gibi ............kitlenmiş adam napsın bu güzellik karşısında

ilerde kapanmayi düsünüyormusun?

Allah nasip ederse düşünürüm tabi, hep bu dünyaya yatırım yapmak olmazz -tatlicadiarzu-
ateşşş seni çağırıyooooo eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

barbicik senin cevaplarını yirim ben manyak çok gülüyorum okurken kaydirigubbakcemile3
bu bölümü de ilk defa takip ettim bu kadar ha
ben de sorayım bi tane geyik soru
madem o kadar iyi yemek yapıyosun yemekteyize katılmayı düşünüyo musun lülülülülülü

ayy senin gülen suratınııııııııı yiyimmm kuuu of aman nalanım benimm sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kız hande topiğin tablosunu yapsana bana yağlı boya, odama ascam ama altta en çok kullanıcın olduğu dakka yap, bu anları ölümsüzleştiriyimm :roflol::roflol: ama altta mutlaka kontes ve aşkito olsun ve kuş, topik tablomu gösteririken işte bu iğrenç soruların sahapları bu 3 denyo die tanıtcammmm :roflol::roflol::roflol: ( alınmak yok oyarım siz 3lü :oklava:)

katılmasına katılırım handem az çok bişeyler korumda gelenler yisin die lakin beni kızdırırlarsa tabağı başına geçiririm onlarınn, daha türkiyede tanınmak için çok erken bana sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

barbiş soru araken gözüme çarptı şu profilindeki resminde kenle ne koşuyordunuz ellerini falan kullanarak sen bişe anlatıyomuş gibi durmuşsunda ken pek dinlemiyo gibi ............kitlenmiş adam napsın bu güzellik karşısında

o resimde biz döktürüyoruz kız :dance: ben el çırpıyorum onunla omuzlarımızı vuruyoruz birbirimizeeee :sm_cool: :roflol:

temam şimdi oturdu o güzel kareler gözümde fon da ne çalıyodu?

a) hadi hadi ( fatih ürek)
b) dürüyenin güğümleri

temam şimdi oturdu o güzel kareler gözümde fon da ne çalıyodu?

a) hadi hadi ( fatih ürek)
b) dürüyenin güğümleri

yok balımmm öyle bişey değildi. fasıl dinlemeye gitmiştik biz oraya, kesin türk sanat müziğinden bişey çalıyodur emme kimbilir neydi CADIARZU gerçi ben kapı sesine oynayan bir yapıda olduğumdan pekte farketmez ama sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

rici ederim baby takıl kafana göre fark etmiyor bende

her yol paris diyosun yane sengözlerimebaksanab

ya bende sana bir soru sorim, şu avatar resmi koymayan burdaki resimleri kullanan kişileri hep merak etmişimdir sempatiksalakcinni niye böyle ? sırnaşık şey

ay soruldumu bilmiyorum ama

ilk aşkın kaç yaşında iken oldu :)))

benim 1. sınıfta :))))

canım özel bi nedeni yok eskiden evden giriuodum ankaradan yanı ekliycek pek bi resim bulamamıştım şimdide istnbula yerleştim burada iş yerinde netim var evde henüz yok yeni evlendük alamadık daha bir net oyusden ekleyemedim

makyaj cok fazla yapmıorsun anladığıma göre ama yaptığın zamanlarda olmazsa olmazın nedır makyajda ? ve saçın için ?

Back