-
- Konu Sahibi sedosbilal
amin canım ewn önemlisi o zaten doğru
ama emin ol göreceksin inşallah düğün heyecenının yanında nişan isteme çooook hafif kalıyo
iyi şekerim nolsun tamamlamaya çalışıyoruz işte hazırlık eksik filan bitecek gibi değil ama yaa aklım bulandı artık
daha da alacaklarım var nişanlım için offf
nişanlında ne demekmişş kocaann kocaannn :))
deli ya kocam tabi canımmmmmmmmm o benim canımın taa içi
amiiiiiiinnnnnnnnnnn kara kediler yuvalarımızdan uzak dursunnnnn
kızlarr bugünnn 30.05.2011 E & K askının birinci yıldönümüü :))) bir yılı geride bıraktıkk amaa cok yol aldık darısı tüm bekarların basına :))
kızlarr bugünnn 30.05.2011 E & K askının birinci yıldönümüü :))) bir yılı geride bıraktıkk amaa cok yol aldık darısı tüm bekarların basına :))
ay ay ay maşallah maşallahnice 10 yıllara 10 asırlara inşallah ağız tadı can sağlığı ve tabi kiiiii aşklaa
maşaallah............
allah bozmasın...tamamına erdirsin................
amiiiiiinnn insallahhhhhhh tatlişşşşş cümlemizee bideee bebislerimizleeee:))
ewet kuşum minnoşları unutmuşum
ee bugün bi palnınız var mı bakalım?
amiiiiiinnn insallahhhhhhh tatlişşşşş cümlemizee bideee bebislerimizleeee:))
ewet kuşum minnoşları unutmuşum
ee bugün bi palnınız var mı bakalım?
simdilik yok gibi ama belki bi süpriz beni bekliyodur hic caktırmıyomus gibi yapıyo ama arada bisiler söyleyip gülüyo :))
sedoş sen gelin damat kadehi de hazırladın mı ben simdi gördüm acıkcası hiç bilmiyodum hafta sonu keremle gidip süslemek için ne gerekliyse alıcaz kendim yapıcam :))
simdilik yok gibi ama belki bi süpriz beni bekliyodur hic caktırmıyomus gibi yapıyo ama arada bisiler söyleyip gülüyo :))
sedoş sen gelin damat kadehi de hazırladın mı ben simdi gördüm acıkcası hiç bilmiyodum hafta sonu keremle gidip süslemek için ne gerekliyse alıcaz kendim yapıcam :))
yooo ne kadehi kız napacan gelin damat kadehini:26:
yooo ne kadehi kız napacan gelin damat kadehini:26:
pasta kesildikten sonra bişi içiyosun yaa iste onu o kadehlerle içiyosun süslü süslü :)) nişan bölümünde bi topik var buna ilgili bak bi oraya istersen :))
pasta kesildikten sonra bişi içiyosun yaa iste onu o kadehlerle içiyosun süslü süslü :)) nişan bölümünde bi topik var buna ilgili bak bi oraya istersen :))
tatlım zaten nişanı yaptığınız yerde öyle süslü bi kadeh getirmeleri gerek ama yapmakta istersen güzel olur tabi evinde de kullanırsın benden geçti onlar düğün içinde inan düşünecek o kadar şey var ki bu çooook küçük bi ayrıntı uğraşamam valla
tatlım zaten nişanı yaptığınız yerde öyle süslü bi kadeh getirmeleri gerek ama yapmakta istersen güzel olur tabi evinde de kullanırsın benden geçti onlar düğün içinde inan düşünecek o kadar şey var ki bu çooook küçük bi ayrıntı uğraşamam valla
bütün güzellikler kücük ayrıntılarda gizlidir :)) ben nişan yerini süslemeleri görmedim bile daha biliyomusun annem ayarladı çarşamba günü görücemmm
bütün güzellikler kücük ayrıntılarda gizlidir :)) ben nişan yerini süslemeleri görmedim bile daha biliyomusun annem ayarladı çarşamba günü görücemmm
anammmm gitti edebiyat gittiiiii
git gör en kısa zamanda ya ayrıntıları konuş eksik gördüğün tarafları söyle ki sıkıştırmasınlar
aynen öyle daha pasta secicez bohcanında bi kac eksigi kaldı onun dısında tamam oh be gecsin artık zaman :)) hos kaynanam benim bohcam icin olanları kaldırmıs bazanın altına nasıl olsa gitmicek diye amaaa 'K' kendi elleriyle hazırlicak görüceksn dedi bilmiyorum artık :)))))