- 9 Aralık 2010
- 2.001
- 10
- Konu Sahibi sedosbilal
oooo hayrlı olsun yolculuk nereeeeye darısı basımızaaaaa :))
amiiiiiin hayırlısıyla inş..valla bi kaç öneri vardı da son yer neresi inan haberim yok süpriz olacak bana da
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooo hayrlı olsun yolculuk nereeeeye darısı basımızaaaaa :))
amiiiiiin hayırlısıyla inş..valla bi kaç öneri vardı da son yer neresi inan haberim yok süpriz olacak bana da
süpriz olsun tabii helal olsun enişteye romatik adammıs :)))) kocisinle güzel zaman gecirmeye bakk ayy azcık kaldı ne heyecanlı :))))
öyledir kocişimmmmkınaya tam 50 gün kaldı valla şaka maka inanamıyoruzz bi taraftan üzüntü bi taraftan neeee billim yaa
üzülsende aglasanda sızlasanda gercek yaklasıyo sedosss bir gün olacaktı o da o gün işte.. insan ne acılara alısıyor bunada alısır elbet... durum cok zor keske yerin hep belli olsa anneciginde yanına gelse... dünyanın kanunu bu naapcan ne gelir eldennnn üzülmemeye bak sen en azından annnene hissettrme
öyle canım öyle bigün elbet olacaktı bu annemde aynı şeyi söylüyo ama napayım elimde değil işte düşünmeden edemiyo insan
inşallah 1 2 seneye olsa yakına da olsa gelirim de biraz olsun içimiz rahat olur ablama gerçi şimdide canım ablamın yanında olacam ama offffff çok zor karmaşık bi durum inan ki
Lafrasie, sedoş kızlar siz elazığlımısınız;elazığdamı oturuyorsunuz.....elazığ topiğinde gördüm sizi..bende 7 yıl elazığda kaldım..elazığa gelin gittim...2 yıldır antebe geldim....ahhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh..................:97:
eveeeeeett canım elazıglıyız bizz :) ben doğma büyüme istanbulda yaşıyorum ama sedoş elazıgda gerci o da dügünü olunca gelicekkk bu taraflaraa :)) ay ne güzel elazıglılar iyi olurlar hani memleketim diye demiyorum herkes öyle diyo :)) sen aslen nerelisin antebinde yemekleri ımmm
canım ben malatyalıyım........sizin otaraftan....oyüzden elazığı severim,orda burdakinden daha iyiydik.rahat gidip geliyorduk...birde çevrem çoktu..buraya daha alışamadım..elazığda komşuluk bir başkaydı...:97:
canım ben malatyalıyım........sizin otaraftan....oyüzden elazığı severim,orda burdakinden daha iyiydik.rahat gidip geliyorduk...birde çevrem çoktu..buraya daha alışamadım..elazığda komşuluk bir başkaydı...:97:
senlede hemşeriyiz desene ha malatya ha elazıg aynı yörenin kültürün insanıyız bi farkımız yok her ne kadar bir aradayken anlasamasakta :)) bizim oraların insanı bir baskaaa o sıcaklık kimsede yok :)
anaaam komşuyuz desenebizim insanımız kucaklayıcıdır gerçekten hele yabancıya çok sahip çıkılır bizde canım memleketiiiiiiiiiiiim
kız niye öyle diyon....ben 7 yıl kaldım..ben ordaki insanlara malatyalıyım diye ayrım yapmadım..onlarda bana.....gönderirken bile kopamadılar.....hala görüşüyorum...hep ararlar..keşke tayin çıksada yine gelseniz derler.....hiçbirzamanda malatya -elazığ ayrımı kavgası yapmadımda yapmadılarda......
kızlar geçmişolsun ya ist.da deprem olmuş allahım hepimizi korusun
sedos allah razı olsun cok korktum evde tektim bide bizim ev 15. kat yüksekte olunca daha cok hissediyo insannn hemen ilk işim keremi aramak oldu yavrum o da coraplarını bile giymeden atlayıp geldi hemen allah ondan da razı olsun ( çok kötüydü rabbim hepimize özellikle ordakilere yardım etsin
iyi pazarlar kızlar..............