sedef ile onur'un cicileri =)

aroni-gul-seklinde-hazneli-yumurta-ve-yag-firca-seti-20296-79-B.jpg

canım nevresim takımlarını ortalama hangi fiyatlara alıyosun. indirime denk geldiğinde mi aldın her seferinde.bir de kumaş özelliklerinde dikkat ettiğin bir şey var mı ? bilgilerinden yararlanayım ben bi :)

canım nevresim takımlarını ortalama hangi fiyatlara alıyosun. indirime denk geldiğinde mi aldın her seferinde.bir de kumaş özelliklerinde dikkat ettiğin bir şey var mı ? bilgilerinden yararlanayım ben bi :)
Canim vallahi ben de pek anlamiyorum, annem bunun kumasi iyi diyo aliyorum :) ama suna dikkat ediyorum %100 pamuk olmali cunku pamuklular yumusacik oluyo ve bazilari yari saten ozelliginde, onlarin da kirismalari az oluyo. Genellikle tac linens markalar kaliteli oluyor. Ben karaca home, tac, ozdilek, colors of fashiondan da 3 boyutlulari aldim. Genelde 150-200 tl arasinda aldim. İndirim degilde mesela yaninda battaniye hediyesi vardi karaca home dakinde 200 tlye almistim battaniye+nevresimi. Karacada battaniyeli nevresimlerden cok var. Eger battaniyeye de ihtiyacin varsa ikisi uyguna geliyor canim.

Canim vallahi ben de pek anlamiyorum, annem bunun kumasi iyi diyo aliyorum :) ama suna dikkat ediyorum %100 pamuk olmali cunku pamuklular yumusacik oluyo ve bazilari yari saten ozelliginde, onlarin da kirismalari az oluyo. Genellikle tac linens markalar kaliteli oluyor. Ben karaca home, tac, ozdilek, colors of fashiondan da 3 boyutlulari aldim. Genelde 150-200 tl arasinda aldim. İndirim degilde mesela yaninda battaniye hediyesi vardi karaca home dakinde 200 tlye almistim battaniye+nevresimi. Karacada battaniyeli nevresimlerden cok var. Eger battaniyeye de ihtiyacin varsa ikisi uyguna geliyor canim.
teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler makbule geçti çünkü çeyiz namına bi şeyim yok , ıvır zıvır havlu örtü vs saymazsak :)
battaniyeli nevresimler ilgimi çeker kesinlikle,eksiklerim var. ikisi birden alınmış oluyo fiyat da uygun oluyo o zaman.
sitelerini takip etmemde fayda var galiba.. fiyatlarına baktığımda dediğin aralıklardaydı hep. ucuz nevresimler pamuk polyester karışımı oluyo o da sağlık açısından sıkıntı sanırım. % pamuk olmasına dikkat edicem. sağol :KK66:

teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler makbule geçti çünkü çeyiz namına bi şeyim yok , ıvır zıvır havlu örtü vs saymazsak :)
battaniyeli nevresimler ilgimi çeker kesinlikle,eksiklerim var. ikisi birden alınmış oluyo fiyat da uygun oluyo o zaman.
sitelerini takip etmemde fayda var galiba.. fiyatlarına baktığımda dediğin aralıklardaydı hep. ucuz nevresimler pamuk polyester karışımı oluyo o da sağlık açısından sıkıntı sanırım. % pamuk olmasına dikkat edicem. sağol :KK66:
Rica ederim canim. Hele artik eyluldeyiz bundan sonra battaniyeli nevresimler cikar yavastan kis geliyo :) simdiden guzel gunlerde kullanman dilegiyle :)

Sedefcim hepsi birbirinden güzel :KK200::KK68: mutlulukla sağlıkls huzur içinde kullwnın inşallah :nazar::nazar::21:
Aysegulummm cok tesekkur ederim kuzum amin insallah :) nasilsin kuzum ne zamandir konusmuyoruz, insallah atanmissindir
Cok zevkli bi hanimsiniz leoparli gecelik haric her seye bayildim (gicik olurum da o desene (= )
Tesekkur ederim :) ben leopari siyahla severim aslinda ama bi tane de leopar gecelik olsun diye onu da alivermistim loyadan :)
Hepsi çok güzel güle güle kullanın
Cok tesekkur ederim :)

bence sen bizi "ev görmeye" davet et. böyle fotolardan bişi anlaşılmıyor :KK66:
Hahah :) keske imkanim olsa davet ederdim canim :) zaten evlenmeden once evde mevlut okutmayi dusunuyorum :)
Sedefim ile eniştemin cicilerine kocaman maşallah....:KK22::KK22::nazar:

Aşkla,huzurla kullanmak nasip olsun.
Oyy kuzum begendiyse tamamdir :) sen de almaya basladin mi linkam? Guzel dualarina kocaman aminnnn
Çook tatlılar. Mor benekli fincanlara bayıldım. Güle güle kullan..
Sagol canim benim begenmene sevindim. Onu bernardodan almistim canim :)

X