evet canım, uzun süredir beraberiz, hayat mücadelesi diyelim
yaşlarımızın küçük olmasından dolayı (14 yaşında ilişkiye başladık, şu an 24 yaşındayız) liseyi ve üninin bitmesini söz ve nişan için bekledik. 2013 de ben mezun oldum, nişanlım üniyi 1 yıl geç kazandığı için o 2014 de mezun oldu. hatta sözümüzden bi gün sonra finalleri başlıyodu
2014 haziranda o da mezun oldu ve 2014 temmuzda biz nişanlandık. ben öğretmenim, o sene atanamadım. nişanlım da askerlik aradan çıksın, evlendikten sonra seni bırakıp askere gidemem dedi ve askerliğe başvurdu, ilk celp dönemi kasımdaydı ve kasımda askere gitti. ben de hazır o askerdeyken ve atanamamışken boş durmayayım deyip bulunduğum memlekette kolejlere başvurdum. alınmadım, tecrübesizim diye. ist da kolejlere başvurdum ve ist da 1 yıl öğretmenlik yaptım, işte o zaman bu çeyizi yaptım. bu sırada onur da 6 aylık askerliğini yapıp bitirdi, o 2015 mayısta askerden, ben 2015 temmuzda istdan memleketlerimize döndük. nişanlım askerden geldiği gibi işe girdi ama ben yine kolejlere alınmadım. bulunduğumuz şehirde düğün yapabilmemiz için 1 sene önceden gün almak gerekiyor, tek sebep de bu değildi tabii bu sırada atamalar belli oldu, yine atanamadım
nişanlım yetti gari 2016 da evlenelim bari daha kaç yıl nişanlı kalıcaz dedi. ben işim olmadan evlenmem dedim
yani sonuçta hayatın bazı gerçekleri var, tek maaş, nişanlım da mali müşavirlik için uğraşıyo, çok düşük maaş alıyo, ev kira olucak nasıl geçiniriz falan diyodum. hani çok paramız olsun, iyi geçinelim düşüncesinde değildim. sadece geçincek kadar, kimseye muhtaç olmıcak kadar olsun istedim, ama o da yoktu. ama nişanlım sen bana bi he de, düğün salonunu tutalım elele verip her şeyin üstesinden geliriz dedi. ben de öyle yaptım. çok şükür şu an şartlar daha bi düzeldi. inşallah kısmetse bu yaz evleniyoruz
evlenemicez diye ödümüz patladı zaten
ama bize de yazık kaç yıl oldu yani
şimdi çevreme bakıyorum. 1 ay içinde flört edip hemen evlenebiliyolar. bizim zaten 8 sene kafadan koy. lise+üni ama yine de artık o engeller kalkmasına rağmen evlenememek insanın içini acıtıyor. bunun ne kadar zor bi süreç olduğunu çok iyi biliyorum. bu evliliğin de bizim için çok büyük bi değeri var. dilerim bekleyen her çift bir an önce kavuşur. darısı sizin başınıza canım. inşallah en kısa zamanda evlenirsiniz. biraz biyografik bi yazı oldu ama okuyan gözlerine sağlık