sedef ile onur'un cicileri =)

çeyizine de bayıldım.
kaç yaşındasınız canm
sizde bizim gibi uzun süredir beraberdiniz. neden nişanla düğün arası uzun oldu?
bizde hala bekliyoruz da o yüzden sordum

çeyizine de bayıldım.
kaç yaşındasınız canm
sizde bizim gibi uzun süredir beraberdiniz. neden nişanla düğün arası uzun oldu?
bizde hala bekliyoruz da o yüzden sordum
evet canım, uzun süredir beraberiz, hayat mücadelesi diyelim yaşlarımızın küçük olmasından dolayı (14 yaşında ilişkiye başladık, şu an 24 yaşındayız) liseyi ve üninin bitmesini söz ve nişan için bekledik. 2013 de ben mezun oldum, nişanlım üniyi 1 yıl geç kazandığı için o 2014 de mezun oldu. hatta sözümüzden bi gün sonra finalleri başlıyodu 2014 haziranda o da mezun oldu ve 2014 temmuzda biz nişanlandık. ben öğretmenim, o sene atanamadım. nişanlım da askerlik aradan çıksın, evlendikten sonra seni bırakıp askere gidemem dedi ve askerliğe başvurdu, ilk celp dönemi kasımdaydı ve kasımda askere gitti. ben de hazır o askerdeyken ve atanamamışken boş durmayayım deyip bulunduğum memlekette kolejlere başvurdum. alınmadım, tecrübesizim diye. ist da kolejlere başvurdum ve ist da 1 yıl öğretmenlik yaptım, işte o zaman bu çeyizi yaptım. bu sırada onur da 6 aylık askerliğini yapıp bitirdi, o 2015 mayısta askerden, ben 2015 temmuzda istdan memleketlerimize döndük. nişanlım askerden geldiği gibi işe girdi ama ben yine kolejlere alınmadım. bulunduğumuz şehirde düğün yapabilmemiz için 1 sene önceden gün almak gerekiyor, tek sebep de bu değildi tabii bu sırada atamalar belli oldu, yine atanamadım nişanlım yetti gari 2016 da evlenelim bari daha kaç yıl nişanlı kalıcaz dedi. ben işim olmadan evlenmem dedim yani sonuçta hayatın bazı gerçekleri var, tek maaş, nişanlım da mali müşavirlik için uğraşıyo, çok düşük maaş alıyo, ev kira olucak nasıl geçiniriz falan diyodum. hani çok paramız olsun, iyi geçinelim düşüncesinde değildim. sadece geçincek kadar, kimseye muhtaç olmıcak kadar olsun istedim, ama o da yoktu. ama nişanlım sen bana bi he de, düğün salonunu tutalım elele verip her şeyin üstesinden geliriz dedi. ben de öyle yaptım. çok şükür şu an şartlar daha bi düzeldi. inşallah kısmetse bu yaz evleniyoruz evlenemicez diye ödümüz patladı zaten ama bize de yazık kaç yıl oldu yani şimdi çevreme bakıyorum. 1 ay içinde flört edip hemen evlenebiliyolar. bizim zaten 8 sene kafadan koy. lise+üni ama yine de artık o engeller kalkmasına rağmen evlenememek insanın içini acıtıyor. bunun ne kadar zor bi süreç olduğunu çok iyi biliyorum. bu evliliğin de bizim için çok büyük bi değeri var. dilerim bekleyen her çift bir an önce kavuşur. darısı sizin başınıza canım. inşallah en kısa zamanda evlenirsiniz. biraz biyografik bi yazı oldu ama okuyan gözlerine sağlık

Birbirinizin kıymetini daha iyi anlamanız için güzel bi süreç olmuş Sedef Bizde çok zorluk yaşadık hala da yaşıyoruz. Aşk emek istiyor çünkü

Beklediğinize değer ve çok mutlu olursunuz inşallah

Kesinlikle katiliyorum canim :) bazi şeyleri zor kazanmak kiymetini bilmemizi sagliyor. Belki yine zorluk cekicez ama en azindan ayni cati altında olmak bize daha da güç verecek. Güzel dileklerin için çok tesekkur ediyorum, aynilarini senin icin ve aska emek veren herkes için diliyorum :) size de mutluluklar canim benim

ay canmm çok açıklayıcı yazmışsın böyle cevaplayacağını düşünmemiştim. çok sağol zahmet oldu. inşallah canm tez zamanda yuvalarımızı kurarız.

Zevkinize bayıldım sonra ne kadar odun bir kadın olduğumu düşündüm maşallah her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmüşsünüz ben fotoğraflarımızı henüz duvara bile asmadım siz çerçeveyi bile almışsınız Rabbim tamamına erdirsin bir ömür mutlu etsin inşallah

Ay bunlar da pembe
evettt pembeyi seviyorum
estagfurullah, eminim siz de zevklisinizdir beğenilerimiz aynı doğrultuda olduğuna göre sadece ben biraz erken hayata geçirdim güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim siz de bir ömür mutlu olun inşallah

canım hiç kullanmadım, çeyize koydum ancak evlendikten sonra anlayabilirim malesef. ama öyle güzel duruyorlardı ki dayanamayıp alıverdim. şimdilik sadece bu kalplilerden 2 tane aldım. eğer memnun kalırsam diğer parçalarından da almak istiyorum.
eğer üstleri dökülürse ahşap boyasıyla boyanıp verniklenebilir. benim annemin öyle boyadığı bir çok tepsi var, olmadı o şekilde yapıp kullanılabilir =)

Hepsi cok güzel.güle güle,mutlu,huzurlu,saglıklı ve aşk dolu günlerde kullan inşallah.kızlar bi sorum olucak,ben azerbaycanlıyım,bizde sadece evi almak erkek tarafının görevi,diğer yaşamak için gerekli olan ne varsa hepsini kız tarafı alıyor,mobilyasından tut camaşır mandallarına kadar,beyaz eşyalar,nevresimler,aklınıza gelecek ne varsa hepsini kız tarafı alıyor,ama erkek tarafı nişanda,düğünde bir sürü bohca getirir,icerisinde iç giyimler,ev pijamları,şık kıyafetler,pırlanta set,kürk,mont,ceket falan gibi üst giyim,ayakkabı,canta,makyaj malzemeleri,yani gelin için her şey getirir.acaba sizde de böylemi?

Hayır burda böyle değil hatta böyle birseyi ilk defa duyuyorummm

sağol canım teşekkür ederim =)
bizde öyle bir adet yok canım

Yaa sedefimm, burayı görünce duygulandım resmen. Her şeyin harika, bayıldım. Zevklerimiz de inanılmaz benziyor. Ağustosta evlenecekmişsiniz, çook sevindim. Bu arada ben de 6 aylık yeni gelin olarak yazıyorum sonunda. 7 yılın sonunda muradımıza erdik. Darısı başınıza kuzucum.
Allah işlerinizi rast getirsin inşallah Herhangi bir konuda yardım, tavsiye vs ihtiyacın olursa bir mesaj uzağındayım canım, aklında olsun

C
Canim benimm 5 aylik evli olarak geri döndüm tahmin edebiliyorum zevklerimiz kesin aynidir. Atandigim için simdi evimden kmlerce uzaktayim, ceyizimi görünce ben de çok duygulandim simdi, çok ozlemisim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…