- 24 Aralık 2015
- 21
- 0
Corasatin krem de cok iyi geliyormus bi cok yorumda okudum. Ama malesef bulundugum ulkede yok. Artik tr ye gidince alicam yaza ins. Siz denedimizmi bu kremiMerhaba. Sizin bahsettiginiz sanirim essek baklasi....bunu bende duydum....bizzat uygulayip iyilesen birinden....bende yeni basladim insallah faydasi olur....tabiki dua edicem....edilmezmi boyle bir hastaliktan kurtulma sebebmiz olucak belki.....
Tesekur ederim.Ve ayrica essek baklasinin burdaki adlarini yazayim faydasi olursa.....dickebohnen...pufbohnen ackerbohnen olarak geciyo tazesini bulamadigim icin....marketlerden yesilini ve dondurulmusunu alip iciyorum....@Berra6868
Rica ederimTesekur ederim.
Nur hanim..............iyiaksamlar....suanki drumunuz nedir.....???Arkadaşlar ben 8 senedir sedef hastalığıyla uğraşıyorum ve bi sonuç alamadım.Bu hastalıktan kurtulan biri varsa yada etrafınızdaki kişilerden buna çözüm bulan varsa lütfen önerilerinizi paylaşırmısınız
Varmi etrafinda hastaligi geçen biri gercekten. Cunku bi sürü şey duyuyoruz uyguluyoruz yine tekrarliyo hastalik. Sagolun yinede önerdiginiz için. Bakiyim bi int.tenArkadaslar ben bu sedef hastaliginin kesin cozumunu biliyorum. Kurtcede birov diye bilinir ve kalem duasinin okunmasiyla 2 ay icinde Allah in izniyle kurtuluyosunuz. Internetten temre duasii diye yazin cikar ama uygulamayi harfien yerine getirin. Bu cilt hastaligi buyuk ihtimalle nazardan kaynaklandigi solenir o yuzden tip caresiz kaliyor
Cok gecmis olsun. Allah iyilik versin. Cocugunuzda sedefmi vardi. Yoksa termemi vardi acaba.Oglum 2 aylikken yanaklarinda cikti suan 5 aylik. Goturmedigim doktor kalmadi. Koyde oturan bi kadini onerdiler dua okudu ve yaralarin etrafini arpa tuz ve komur parcasiyla cevirdi. Iyilesme var. Kadin 2 ay icinde kurur dedi. 1 ayimiz kaldi. Tamamen kurumasini bekliyoruz
Arkadaşlar ben 8 senedir sedef hastalığıyla uğraşıyorum ve bi sonuç alamadım.Bu hastalıktan kurtulan biri varsa yada etrafınızdaki kişilerden buna çözüm bulan varsa lütfen önerilerinizi paylaşırmısınız
Merhaba ben 17 senedir sedef hastasıyım ve gitmediğim doktor denemediğim ilaç kalmadı ışın tedavisi bir çok kür antalyaya kadar gittim tedavi için ve çok zorlu bi süreç geçirdim bu 17 sene içinde sedef hastalığım saçlı bölgemde ense kısmında ve kulak iç kısmında vardı. Dr. Mehmet İlteber Bahadır la karşılaşıncaya kadar çok uğraştım sedef hastalığımın geçmesi için ve Dr. Mehmet bey bu konuda bana çok yardımcı oldu vermiş olduğu kremler ve sabunlar sayesinde 1 sene gibi bir sürede sedef hastalığından kurtuldum sizede Dr. Mehmet İlteber Bahadır ı tavsiye ediyorum kesinlikle en azından gidip görüşmenizi ve ne tür tedaviler uyguladığını öğrenmenizi tavsiye ederim. Ve inanın ki hiç yormayan tedaviler bunlar :) umarım bi an önce iyileşirsiniz şifa olur geçmiş olsun :)