Sedef hastalığı olup çare bulan var mı?

Merhaba;
Benimde kocam 7 senedir ağır sedef hastası. Siz nerede kime hazırlattınız bu kremleri.Fiyatı ne kadar ? Kocamda çok kremler kullandı ama sadece kremle geçmiyor biraz geçip tekrar fazla fazla lezyonları çıkıyor.

Acaba son durumunuz nedir? Epey zaman olmuş farkindayim ama :)Bende henüz bi kaç ay oldu çıkalı. Panik halinde herşeye saldırdım. Yapmadığım tek şey doktorların verdiği ilaclar oldu. Aynen sizin dediginiz gibi yeme içme alışkanlıklarıyla kan değerleriyle o kadar ilişkili bişey ki. Ama doktorlara sorsan hiç ilgisi yok. Velhasıl inşallah hala iyi durumdasınızdir

Merhabalar uzun yıllar olmuş ama acaba Kliniği adını verwbilirmisin iz sedef için bir klinik iş, nasıl sedwfiniz tekrar çıktı mı

arkadaşlar merhaba, benim sadece tırnaklarımda var. ne zaman psikolojik hayatımda kötü bir şey olsa 1 tırnağımda çıkıyor... kemoterapi ilacına başlayalım dedi bir doktor asla istemiyorum hele şu dönemde... tırnağında sedef olup iyileşen var mı ? mantar gibi bi görüntüsü var.

Mehmet ilteber bahadır
itmeyin araştırın şikayet var sitesinden bizde dolandarıldık tedavi boş
Ünüversitesi hastanesine gidin caresi yok bunun

İlacı ogrenebildiniz mi

Benim eldeki iki tırnağımda çukur çukur delikler oluştu. Cildiyeye gittim sedef başlangıcı dedi, ama vücudumda herhangi bir leke yok sizce sedef midir sizin de tırnaklarınız delik delik mi?

Kuvvetle ihtimal sedeftir. Bende de öyleydi. El tutulmu için romotolojiye gittim hekim tirnaklarima bakarak söyledi.igne deligi benzeri cukurcuklar vardı. Sedefe bağlı romatizma gelişmiş. Sizde kendinizi gözle.leyin. Sabah tutuklugu şiddetli bel ağrısı varsa romatizma da gelişmiş ola ilir.Gecmis olsun.

Merhaba cozum buldunuz mu

Merhaba g
öerhana çok olmuş yazalı görür müsünüz bilmiyorum ama ilacın aşı ne? Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim

Isırgan otunu yazan oldu mu bilmiyorum.
Sedefli bölgeye otu koparıp sürmeyi deneyin. Bir tanıdığım bunu yapınca şifa bulmuştu. Ona da bilen biri tavsiye etmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…