anladım canım benım damla dıpı olandandı ama bazem bı cogalıyodukı butun vucudumu sarıcak dıye korkuyordum o zaman sana tek bı care kalıyo oda bebek nişanlına hamıle kalınca gectıgını falan soylesen belkı ıkna olur :)
denicm bunu:))) ama düğüne dha 2sne wr 2sene dha bnmleler amannnn nası sewindm nası:))) eskiden çk büyük büyük oluodu şmdi çapları dha küçük ama çk sık herkes sinek ısırığı zannedio pek mini giyemiorm ztn hep uzun etek
denicm bunu:))) ama düğüne dha 2sne wr 2sene dha bnmleler amannnn nası sewindm nası:))) eskiden çk büyük büyük oluodu şmdi çapları dha küçük ama çk sık herkes sinek ısırığı zannedio pek mini giyemiorm ztn hep uzun etek
benımkınlerınıde sınek ısırıgı falan sanıyolardı gecer ınsallah sıkma canını taktıkca ıyıce cıkıyolar Allahım herkesı kurtarsın bu hastalıktan inşallah ..
şunu kullanın faydalı olacak vs denenlere hiç inanmayın benim babam 30 senedir sedef hastalıgıyla uğraşıyor gerek ilaç tedavisi gerek bitkisel hertürlü şeyi denedi babamın dökmedigi para kalmadı bir yerden bir şey duyuyor hemen araştırıp alıp kullanıyor sular mı içmedi katran bile içti düşünün ama hiçbir şekilde çözüm yok sedef hastaları sömürülmeye çok açık insanlar allah kimsenin başına vermesin gerçekten çok zor bir durum o yüzden kimseye kanmayın geçen televizyonda bir doktor çıkmıştı bir şeyler veriyormuş 2 sene felan sedef geçiyormuş daha sonra tekrar o ilaçları kullanmak zorundaymışsın ilaçlar sanırım bitkisel neyse babam hemen telefon numarasını buldu doktorun aradı randevü aldı gitmeden de fiyat sordu çünkü bu konuda artık canımız çok yandı keşke geçecegini bilse paranın inan önemi yok neymiş efendi muayene ücretiyle 1.500 tl dedi babam gitmekten vazgeçti ortada garanti bir şey yok insanları keriz yerine koyuyorlar zaten bir kere sen onu alıp paranı kaptırdıgın zaman geçmiş olsun senin benim gibi 20 kişiyi çarpmaları yeter deseydi ki siz bunu kullanın geçtigi zaman ücreti ödersiniz babam buna okey derdi ama zaten fiyatı duyunca anladı senelerin tecrübesi
hiçbir şeye inanmayın bilim sedefe çare bulamadı onlar mı bulacak
yazdıklarının çoğuna katılıyorum.bende bu tür sşeylere çok para dökmüştüm, gerçi bunlar dışında yukarıda da bahsettiğim o meşhur doktora da çook paralar harcadım, hepsi derdine derman olmayacağını bile bile seni sömürür.barneys formulayı denemenizi tavsiye ederim, 1 ay sonra ne demek istediğimi anlayacaksınız.
bu barneys formula nasıl bir ürün biraz bilgi verebilir misiniz nereden temin edebiliriz fiyatı nedir zararı var mı?
siz bu tedavi türünü denediniz mi siz hangi ilaçları eczaneden alıp kullandınız çünkü benimde ingilizcem pek yok hangi ilaçları almalıyız bu çok önemli siz ilaçların ismini söylerseniz biz temin ederiz ayrıca amcamızın oğlu doktor herhangi bir zararı felan olur mu yada yan etkisi gibi ona danışırız birde babamın sedefi biraz farklı bildigin yara gibi heryerinde var saç derisinden tut bacaklarına kollarına ayaklarına kadar bazılarında kızarıklık gibi duruyor ama babamınkiler öyle degil tırnaklarının içlerinde bile var son çare bunuda denemekte yarar var eger zararı yoksa yazın sadece denize gider güneşlenirse biraz hafifliyor yoksa oda olmuyor çok fazla kaşıntısı oluyor genelde kullandıgı bir krem var o da biraz yumuşatması için pomat olması lazım eskiden doktora sürekli gidiyordu kanser tedavisinde kullanılan ağır ilaçlardan da kullandı o zaman derisi inceliyordu hatta başka bir doktora gidince bu ilaçlar iyi senin cigerlerinin patlatmamış demişti
siz ilaçların ismini yazabilirseniz iyi olur daha olmazsa ben ingilizcesi iyi olan birine yazıyı tercüme ettireyim birde oradaki ilaçların hepsini kullanmak gerekiyor mu kaç tane ilaç alması lazım
Evet kullandım, daha önceki mesajlarımda da yazdım zaten. o msajlada o formülde yazılı, ama ben bir kere daha tekrar edeyim.
bu yazacaklarımı not edip eczaneye gidip bu içeriklerde vitamin ve besin takviyelerini temin edebilirsiniz.
-1 multivitamin
-1000 iu vitamin D3 (cholecalciferal ) (solgarda olduğumu daha önce söylemiştim, benim bildiğim bu ürünü ithal eden başka firma yok, eczacı böyle bişey yok derse solgarda var getirtin deyin, şu parantez içinde yazan cholecalciferal maddesi önemli, size d2 vitamini vermediklerinden emin olun)
-200 msg selenyum
-400 msg folik asit (B complexlerin içinde de oluyor)
-1000 flaxseed( yani keten tohumu yağı, 1000 mg olandan alıp günde 2 adet içilecek)
-1200 fish oil (yani balık yağı, günde 2 adet içilecek ama piyasadakilerin değeri çok düşük bu değeri dikkate alarak ürünü temin etmeli yada içeriği düşükse yani 5oo ise mesela, 4-5 tane içilmeli)
-200 mg ibuprofen (ben advil adlı ilacı kullandım, ama mutlaka muadilleri vardır)
süt ve yoğurt tüketilmiyorsa kalsiyum da alınmalı diyor, ama bence pek gerek yok, biz toplum olarak peynir, süt yoğurt çok tüketiyoruz zaten)
bu formülün her kalemi iyileşmek için çok önemli, böyle bir işe girişecekseniz, hepsini aynı anda kullanmanızı öneririm.
doktor yakınınız da varmış danışabileceğiniz.
benim de emin ol babandan farkım yoktu, ama şimdi sağlıklıyım.
deneyip denememek size kalmış,
elbetteki bunları temin etmek maddi bir tutar ödeyeceksiniz, denemeye deyip deymeyeceğine siz karar vereceksiniz,
ben sadece size tecrübelerimi aktarabilirim,
burası sanal ortam itimat edip etmemek size kalmış,
ama burda kimsenin (ben de dahil) bu tavsiyelerden maddi bir çıkar sağlamadığı ortada, yani ben size bana 200 tl gönderin ben size ilaç göndereyim demiyorum, bunlar eczanede var, tüm dünyanın bu konuda yazıştığı forum sitesini size söylüyorum, benim önerdiğim 2 sedef hastası bunları kullanarak rahatsızlıklarının %95i iyileştini biliyorum.
ben bu tedaviyi bir zamanlar hasta rehberi adlı sitenin forum sayfasında ANATOLİA rumuzlu Amerikada yaşayan birinden öğrenmiştim.
uyguladım ve hayatımın en büyük derdine derman oldu, tanıdığım 2 sedef hastası ile bu tedaviyi paylaştım, onların da derdine derman oldu.
benimki bir nevi gönül borcu, o gün ta dünyanın öbür ucunda birinin yazdığı şey benim ömrümün geri kalanını bu hastalıkla geçirmekten kurtardı, ki bu hastalığı çeken bilir...o bunu paylaşmasaydı ben belki hala bu illetle savaşıyordum.
işte ben bugün bu yüzden bunu burda paylaşıyorum.
bilmem anlatabildim mi?
maddi tutar okadar önemli degil yeterki biraz olsun iyileşme göstersin peki bu ilaçlarda belli markaların önemi var mı çünkü piyasada çok çeşitli ürünler var aralarında fark var mı ? ve ayrıca bu ilaçların kullanımı nasıl olacak bazılarını söylememişsiniz hepsni birlikte tüketecek ama nasıl günde kaç tane kullanmalı ve anladıgım kadarıyla biraz araştırdum ilaçların pek zararı yok gibi balık yağı keten tohumu ve bazı vitaminleri biz bile kullanıyoruz
ben tüm ürünleri solgardan temin ettim memnunn kaldım,bu markayı öneririm.
şimdi yukarıdakinleri not alıp eczaneye gidip solgardan bu ürünleri temin ettiğinizde zaten şişelerin üstünde ne kadar içeriğe sahip oldukları yazacak mesela selenyum solgarda 100 msg içeriğe sahip bu formul 200 diyorsa günde 2 adet içeceksiniz.selenyumu özellikle belirttim çünkü 100 msg selenyum almakla 200 msg selenyum almak arasında çok fark var.harfiyen uygulamanızı öneririm, bence biraz bir iyileşme değil bayya bir iyileşme olacak..
sağlıklar dilerim.
Arkadaşlar ben 8 senedir sedef hastalığıyla uğraşıyorum ve bi sonuç alamadım.Bu hastalıktan kurtulan biri varsa yada etrafınızdaki kişilerden buna çözüm bulan varsa lütfen önerilerinizi paylaşırmısınız
maddi tutar okadar önemli degil yeterki biraz olsun iyileşme göstersin peki bu ilaçlarda belli markaların önemi var mı çünkü piyasada çok çeşitli ürünler var aralarında fark var mı ? ve ayrıca bu ilaçların kullanımı nasıl olacak bazılarını söylememişsiniz hepsni birlikte tüketecek ama nasıl günde kaç tane kullanmalı ve anladıgım kadarıyla biraz araştırdum ilaçların pek zararı yok gibi balık yağı keten tohumu ve bazı vitaminleri biz bile kullanıyoruz
forever living diye bir şirket ismi duydunuz mu bu şirketin mükemmel ötesi ürünleri var aloe veralı şiddetle tavsiye ediyorum benim kuzenim ve babası sedef hastasıydı 3 4 aylık bir kullanım süresinden sonra % 90 iyileşme gördüler madem böyle bir probleminiz var şiddetle tavsiye ediyorum mutlaka deneyin eğer özelden yazarsanız size yardımcı olabilirim yönlendirebilirim