- 12 Ocak 2009
- 628
- 0
- 35
-
- Konu Sahibi SecretWords
arkadaşım,hacer bu yaştaki bir kızın makyaj yapmasının yanlış olduğunu ,video çekmesinin de yanlış olduğunu düşünüyorsa,kendi yeğenine de makyaj yapıp resmini koymayacak. neden biliyor musun.
çünkü onun bir bakış açısı var, bu olaya. ona göre bu yanlış...bu yanlış kendi içiin değil,sadece konu sahibi içinse,olmaz arkadaşım.
4 dak. demiş. resim 4 dak. durmuş. buraya misafir de giriyor. o resmi kopyalamak an meselesi. o an o kişi orada olup,yeğeninin resmini kopyalayabilirdi.
neyse,bencede konu çok uzadı. artık,burada kesmek lazım diye düşünüyorum. herkes birbirini kırmadan.
Hacer istersen bırakalım da buna o karar versin;ne dersin??
Yeğenine de makyaj yapıp resmini koyman bana da doğru gelmiyor,malzemeler uygun olsa bile
kızlar lütfen uzatmayın artık.hacercim iyiniyetinin farkındayım inanki samimi olduğuna inanıyorum ve kendi kardeşine yorum yapar gibi yaptığını düşünüyorum ama burası resmi paylaşım sitesi öyle değilmi sen uyarını yaparsın,beğenip beğenmediğini söylersin o kaale alır yada almaz kendisi bilir dimi amayerimseniben
Ben zaten ben ne dersem onu yap demedimmmmmmm :bbo:
Uyardım sadece fikrimi söyledim ya
Ardından da paylaşım için teşekkür ettim
Neden art niyet aranıyor hala anlayamıyorum yemin ederim aklım almıyor
Dedim ona makyaj da senin, cilt de senin, gözenek de senin, ne istersen yap
Ben uyardım geçtim offf elim kopsaydı da yazmasaydım :mymeka:
canım bence de bırak boşver
biz uyarımızı yaptık
demek ki insanlara iyilik yaramıyor
iyiniyetin çok açık burada
anlamak isteyen anlar
insanların kafasının içine sokamıyoruz
çocuğa iyilik yaptıklarını düşünüyorlar onu savunarak ama
bugün bu yaşta bu şekilde hareket eden yarın neler yapmaz bunu kimse düşünmüyor
ya da düşünmek istemiyor
bu konu kapansın artık yeterr
Bakn beni yanlış anlamayın ama ben eğlence olarak yaptığım makyajım hakkında yapma,etme yorumları alınca vallahi tüm umudum kırıldı... O kadar uğraşıp emek verdiğim halde siz benim makyajıma yorum yapmadınız kusura bakmayın...