- 15 Aralık 2006
- 363
- 465
- Konu Sahibi SecretWords
......
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ablacım biz ona makyaj ekleme demedik ki
Sen de eğitimcisin senin de iyi biliyor olman lazım ki bu kız henüz reşit değil
Biz bile bazı fotoğraflarımızı eklerken yüzümüzü karalıyoruz, video çekerken giydiklerimize bile dikkat ediyoruz
Bu daha çocuk yahu, Allah kötü insanlara fırsat vermesin
Makyaj yapma demedik ki, cildine dikkat et, daha erken senin için, bu kadar ağır makyaj yapma diye uyardık
Karşılığında ne gördük ?
Gölge etme başka ihsan istemem dedi
Pekala dedik, üstüne giden o oldu.
Saygı sınırları aşıldıktan sonra isterse babam olsun aynı tepkiyi veririm, isterse bütün site beni haksız bulsun
Hala ısrar ediyorum o bir kız olarak yaşı küçük olarak böyle şeylere dikkat etmeli
:1shok::1shok::1shok:
hacer cidden çok kızdım şimdi !!
kızcağızı burda yerden yere vuruyorsun internete resim video eklediği makyaj yaptığı için .. ama sen kendin bu arkadaşın üçte biri yaşındaki yiğenine makyaj yapıp resim ekliyosun arkadaşların uyarınca resmi siliyosun. bu ne perhiz ne lahana turşusu?
haksızmıyım hacer sen söyle?
al bak link burda:
http://www.kadinlarkulubu.com/makyaj-urunleri-stilleri-resimli-paylasimlar/208707-kendi-yaptiginiz-goz-makyaji-resimleri-455.html#post6122171
yoo seni neden kötüliyim ki hacer. sadece arkadaşa yaşı küçük makyaj için dedin. internete video koymasını eleştirdin. onunda anne ve babası var başında..
sende 5 yaşında yiğenine makyaj yapıp ekliyosun. burda bu soruyu sormak hakkım . bu ne perhiz ne lahana turşusu?
belki bu arkadaşta videosunuz silecekti..
sadece kızcağıza bu kadar yüklenirken geriye dönüp biraz bakmak gerek bunu anlatmak istedim. a.s.
yoo seni neden kötüliyim ki hacer. sadece arkadaşa yaşı küçük makyaj için dedin. internete video koymasını eleştirdin. onunda anne ve babası var başında..
sende 5 yaşında yiğenine makyaj yapıp ekliyosun. burda bu soruyu sormak hakkım . bu ne perhiz ne lahana turşusu?
belki bu arkadaşta videosunuz silecekti..
sadece kızcağıza bu kadar yüklenirken geriye dönüp biraz bakmak gerek bunu anlatmak istedim. a.s.
Ah canım bence her şeyin bir yaşı, her yaşın da bir güzelliği var.
Nasıl çok yaşlı bir bayanın yaptığı makyaj gözümüze batıyorsa, çok küçük bir kızın yaptığı makyaj da gözümüze batıyor.
Senin yaşın doğal güzelliğin yaşı, henüz cildin çok taze, göz çevren bebek gibi.
Şimdiden makyaj yapman sana güzel görünüyor olabilir, ama uzun vadede etkileri olumsuz olacaktır.
Yine de emeğine sağlık a.s.
Ablacım biz ona makyaj ekleme demedik ki
Sen de eğitimcisin senin de iyi biliyor olman lazım ki bu kız henüz reşit değil
Biz bile bazı fotoğraflarımızı eklerken yüzümüzü karalıyoruz, video çekerken giydiklerimize bile dikkat ediyoruz
Bu daha çocuk yahu, Allah kötü insanlara fırsat vermesin
Makyaj yapma demedik ki, cildine dikkat et, daha erken senin için, bu kadar ağır makyaj yapma diye uyardık
Karşılığında ne gördük ?
Gölge etme başka ihsan istemem dedi
Pekala dedik, üstüne giden o oldu.
Saygı sınırları aşıldıktan sonra isterse babam olsun aynı tepkiyi veririm, isterse bütün site beni haksız bulsun
Hala ısrar ediyorum o bir kız olarak yaşı küçük olarak böyle şeylere dikkat etmeli
abarttınız kızlar ya hacere mi sarıyonuz anlamadım yani bi uyardı diye bu kadarda uzerine konusmayalım bence ortalığı fazla karıştırmayalım