-
- Konu Sahibi SecretWords
yazılar kırıcı olmuş hacercim. biraz daha yumuşak ifade edilebilirdi bazı şeyler.
Ablacım biz ona makyaj ekleme demedik ki
Sen de eğitimcisin senin de iyi biliyor olman lazım ki bu kız henüz reşit değil
Biz bile bazı fotoğraflarımızı eklerken yüzümüzü karalıyoruz, video çekerken giydiklerimize bile dikkat ediyoruz
Bu daha çocuk yahu, Allah kötü insanlara fırsat vermesin
Makyaj yapma demedik ki, cildine dikkat et, daha erken senin için, bu kadar ağır makyaj yapma diye uyardık
Karşılığında ne gördük ?
Gölge etme başka ihsan istemem dedi
Pekala dedik, üstüne giden o oldu.
Saygı sınırları aşıldıktan sonra isterse babam olsun aynı tepkiyi veririm, isterse bütün site beni haksız bulsun
Hala ısrar ediyorum o bir kız olarak yaşı küçük olarak böyle şeylere dikkat etmeli
hacercim sende eğitimcisin onun ergen psikolojisinden anlaman gerek. burda rencide etmeden özelinden uyarabilirsiniz eksiklerini. o yaşlarda hepimiz heyecanlıydık hepimizin imkanları kısıtlıydı. jenerasyon farkımız var bak biz 15 yaşındayken evimizde kameramız internetimiz yoktu.böyle bir paylaşım imkanıda yoktu.
başında ailesi var. biz ancak eksiklerini güzel bi dille ifade edebiliriz..
seninde videon var onunda var şimdi sen video koydun kötü mü oldun ?ne olacak onun videosundan?
hacer o kadar net ifade etmişsin ki
ekleyecek cümle bulamıyorum sana
demişsiniz ki yerden yere vurmuşsunuz...diğer yorumları çok net hatırlamasam da hacer ve benim yazdığımız ilk mesajlar gayet sevimli mesajlar kırmak dökmek yok....
ben tüm iyi niyetimle yazdığım ilk mesajın ardından aldığım cevap yüzüme tokat gibi çarptı açıkcası
uzun bi süre sustum,olanları izledim..
yine susuyorum..fakat bu noktaları da belirtmeden geçemedim..
evet canım ben de farkettim aldığın cevabı :1shok:
kadınlar her zaman bakımlı olmalıdır
bilmiyorduk öğrendik :1ninca:
evet canım ben de farkettim aldığın cevabı :1shok:
kadınlar her zaman bakımlı olmalıdır
bilmiyorduk öğrendik :1ninca:
bi süre ekrana boş boş bakmadım desem yalan olur şakkıdı
ben ilk gordugumde makyaj resimleri bolumunde kucucuk surat sanki 5-6 yaslarindaki bir cocuga yapilmista bize yutturuluyor sandim meger gercekmisozeniyo ablalari benimde 13 yasinda guzeller guzeli bir yigenim var oda ayni soylemedigimiz sey kalmadi ama yinede yapiyo
ben ilk gordugumde makyaj resimleri bolumunde kucucuk surat sanki 5-6 yaslarindaki bir cocuga yapilmista bize yutturuluyor sandim meger gercekmisozeniyo ablalari benimde 13 yasinda guzeller guzeli bir yigenim var oda ayni soylemedigimiz sey kalmadi ama yinede yapiyo
bence hoş olmamış tatlım kırmızı o kadar yoğun kullanılmaz her kırmızı giyildiğine gozlere kıpkırmızı far sürülmez daha doğal bi makyaj olabilirdi