Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Ülkenin yarısının diğer yarısına karşı sanki bir, nasıl diyeyim banlanmadan bilmiyorum ama benim kendimce tespitimdir bu bi eziklik psikolojisi var, anlamını da kökenini de bilmiyorum ama okuduklarımdan, dinlediklerimden bunu görüyorum.

Başörtüsü diyorlar, işte siz bizi okutmadınız filan. Ya RTE nin kızları amerikada okudu, tamam başörtüsü filan falan da oğlanlarında mı başını açıyorlardı, onlar da avrupada amerikada okudu.
Bu arada biri yazmıştı başörtülüye çevirmenlik verdi RTE diye, o çevirmen kadın merve kavakçının amerikan vatandaşı kızıdır, yani sıradan, halktan bir kadın değildir.
Beni alaydı madem başörtülü iken çevirmen olarak? Dişlerimle tırnağımla kazıya kazıya öğrenmiştim ben ingilizceyi. Babam anam yoktu benim arkamda, kendi azmimle başarmıştım?
Var mıymış bu ülkede azmi ile başaranlara yol açan iktidardan birileri?
Başörtülüyken vakti zamanında, beni belediyeye bile almadılar, Bunlar akp belediyesi bu arada ! Yok başörtülülere şans vermişmiş.! Ya arkadaş uyanın ya hu! Sıradan vatandaş onların umrunda değil. Varsa yoksa kendi çevresi, akrabası dostları!
Bizim kasımpaşada ihya olmayan karadenizli kalmadı ya hu! Tek tüktür kalan varsa da . Hepsi nemalanıyor hepsi! Benim ailemde bile var işe giren bunlar sayesinde.

Yok yani öyle sıradan aile çocuklarına yol açılması filan. O en son Atatürk Türkiyesinin yurtdışında okutup nobel kazanmasına vesile olduğu Aziz Sancar hocanın jenerasyonu ile bitti, haber vereyim dedim!
Keşke zamanında akp ye üye falan olsaydık.yalandan uğraşıyor görünüp mal mülk edinirdik.amaa işte doğrucu davut olacağız illa.kanımızda yok şu ülkeye bir damla katkımız olamadıysada bir damla zararımızda olmasın dedik.vicdan dedik huzur dedik insanlık dedik.dedikte dedik işte

O değilde bununla beraber 25 senedir yenilemeyen tek kisi
Savaşta mıyız oyun mu oynuyoruz hayırdır? O kazandıkça siz öyle bir kaybediyorsunuz ki anlatamam ama uyumak çok tatlı geliyor size! Benim Avrupa ülkelerinde diploma denkliğim olmasa da eşimin var, çok sıkarsa en fazla eş durumundan giderim Avrupa'ya ne yazık ki olan size olacak.

Haklısınız
İnanın içim sızlıyor evet belki ben de gideceğim,çocuğum için. Okutabildiğim en iyi yerde okutuyorum,hedefim Avrupanın küçük bir ülkesi,eski Yugoslav toprağı.
Bu güzel ülkeyi içindeki pisliklere bırakıp nasıl gideceğiz? Gerçek vatanseverler olarak ite kopuğa nasıl bırakacağız? Entarili araplara,beli silahlı suriyelilere,elinde kılıçla dolaşan Pakistanlılara bırakıp öz be öz Türk çocuğu olarak nasıl gideceğiz?
Kimse vatanını terk etmek istemez ama Türk milletinin çoğu Araplarla Pakistanlılarla birlikte yasamak istiyor

Hala sagci solcu diyorsunuz.. chp bu ulkenin basina gelebilecek en buyuk beladir. Daha once dedim kurtlerin dedesini oldurduler kolkola girdiler ona ragmen olmadi. Kadin haklari diye savunanlar vahdettinin anasini bacisini kim surgun etti mesela? Onlari ulkeye kim getirdi? Daha niye solu secmiyolar diye agliyorsunuz.. niye secsinler yani😐 hele hele
Bay bay kemal amca gibi birini neden secsinler? Kalp yapmak icin mi😐
Gelmedi ki bilelim?
Gelsin, bela mı değil mi görelim.
Denemeden bir yemeğe ‘ıykk’ diyor muyuz?

Savaşta mıyız oyun mu oynuyoruz hayırdır? O kazandıkça siz öyle bir kaybediyorsunuz ki anlatamam ama uyumak çok tatlı geliyor size! Benim Avrupa ülkelerinde diploma denkliğim olmasa da eşimin var, çok sıkarsa en fazla eş durumundan giderim Avrupa'ya ne yazık ki olan size olacak.
Yoo banada bişey olmuyacak Ankara'nın en iyi yerinde oturuyorum baktım olmuyor evi arabayı satıp bende gider mis gibide yaşarım yurt dışında sizler RTE ye oy verenleri hep cahil ve aç saniyosunuz galiba

Yazdım yazdım sildim sayfalar dolusu söylenecek şeyler var
Haram zıkkım olsun diyorum
Yazıklar olsun

Yoo banada bişey olmuyacak Ankara'nın en iyi yerinde oturuyorum baktım olmuyor evi arabayı satıp bende gider mis gibide yaşarım yurt dışında sizler RTE ye oy verenleri hep cahil ve aç saniyosunuz galiba
Şaka mısın sen ya hem ülkeyi bu duruma getirenlere oy ver hem de durum kötüye giderse Avrupa'ya kaçarım de ne güzelmiş!

Hala sagci solcu diyorsunuz.. chp bu ulkenin basina gelebilecek en buyuk beladir. Daha once dedim kurtlerin dedesini oldurduler kolkola girdiler ona ragmen olmadi. Kadin haklari diye savunanlar vahdettinin anasini bacisini kim surgun etti mesela? Onlari ulkeye kim getirdi? Daha niye solu secmiyolar diye agliyorsunuz.. niye secsinler yani😐 hele hele
Bay bay kemal amca gibi birini neden secsinler? Kalp yapmak icin mi😐
Kibar olmaya çalışıyoruz arkadaşım. Sağcı solcu diye bir kavram var neticede,olmadığını iddia eden saftır. İzninizle konumuz vahdettinin anası bacısı değil, benim anam bacım. Konu benim çocuğum,benim torunlarım. Doğmuş doğmamış soyum.

Muneye yazsak bdvde hangi partiye oy verdiniz sorusunu özgürce sorabilir miyiz diye? Ona göre üzülecem belki. 😊o kadar hakarete karşı bir oh demek hakkımız olmalı bence.

Sonucta tercihlere saygi duymak gerekir,
Belki bu durumunu kendisi secmistir, olamaz mi olabilir dogru.

:olamaz:

Tesol belgesi de geçerlidir ben almadım ama tesolden farklı bir arkadaşım iş buldu öğretmenlik mezunu değildi ama iyi derecede İngilizce biliyordu .İş bulmuş .İşe alan yer kursa yollamış öğrenme stilini anlatan bir haftalık mini bir kurs .Akıcı aksansız bir İngilizceniz varsa kolayca alınırsınız.
Teşekkürler, özelden yazdım size.
Şaka mısın sen ya hem ülkeyi bu duruma getirenlere oy ver hem de durum kötüye giderse Avrupa'ya kaçarım de ne güzelmiş!
Ya bunlardaki ahlakta bu kadar!

Back
X