Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Yuh vala yuh
Yani bunca şeyi görmeyip bunun hesabını yapabiliyorsunuzya
Ya bari susun hırsızlık yolsuzluk hukuksuzluk karşısında

SSK başkanıyken onu yapan ülkenin başina gelince neler yapardi. Ahlak olsa çocuğunu sigorta yaptırmadı. Daha önce de örnek vermiştim taksicide ahlak yoksa km fazla yazdırıp çaliyor mesela daha fazlasini yapmaya imkanı yok. Olsa onu da yapar. İmkani yok ye az çalan daha ahlakli olmuyor

Yoo banada bişey olmuyacak Ankara'nın en iyi yerinde oturuyorum baktım olmuyor evi arabayı satıp bende gider mis gibide yaşarım yurt dışında sizler RTE ye oy verenleri hep cahil ve aç saniyosunuz galiba
Sen niye gidiyorsunki.en çok senin gitmemen lazım.bu cahillikle açlıklla parayla mülkle ilgili değil.tercihle ilgili.olurda bir gün tercihin yüzünden gitmeye karar verirsen senin tercihin yüzünden gidemeyecek insanlar aklına gelsin lütfen.

Yoo banada bişey olmuyacak Ankara'nın en iyi yerinde oturuyorum baktım olmuyor evi arabayı satıp bende gider mis gibide yaşarım yurt dışında sizler RTE ye oy verenleri hep cahil ve aç saniyosunuz galiba
Baktım olmuyor diyorsun da niye savunuyorsun daha
21 senedir baktın oldu mu arkadaşım

Ç
SSK başkanıyken onu yapan ülkenin başina gelince neler yapardi. Ahlak olsa çocuğunu sigorta yaptırmadı. Daha önce de örnek vermiştim taksicide ahlak yoksa km fazla yazdırıp çaliyor mesela daha fazlasini yapmaya imkanı yok. Olsa onu da yapar. İmkani yok ye az çalan daha ahlakli olmuyor
Çalacak bişey kalmadı artık merak etme.çalacaklar derdine düşmüş bide.

Sağcıların pek çok ortak özelliği var,birbirleriyle asla tartışmazlar çünkü fikir ayrılığı yaşamazlar. Solcular çok renklidir,çeşit çeşit fikir ayrılıkları vardır,zamanında Chpden ayrılıp Shpyi kurmuşlar,oradan İşçi partisi kurmuşlar,birlik olmaları zor,hepsinin de farklı farklı düşünceleri var. Sorgularlar,araştırırlar. Sağcılarda bu yok ki,birlik olmaları çok kolay. İsmet İnönüden beri kaybetme sebebimiz bu. Hemen her halta küseriz,Ahmet olur Mehmet olsaydı deriz. Mehmet gelse acaba Ahmet iyi miydi deriz:KK66: ben öyle düşünüyorum.

Yeniden refah, ak parti, saadet, MHP, bbp hadi iyi partiyi de sayalim zafer partisini de sayalim. Deva meva neyse onlari katmıyorum. Bakin kaç kola bölünmüşler aynı sol gibi sağ partilerde.

Kamyonlarla para çalardı man adasının canını okurdu amerikaya gökdelenler dikerdi
Gemi koleksiyonu yapardı
Yetmezdi itibardan tasaruf olmaz diye 1000 odalı saraylar yaptırır
Bir günlük saray masrafı bir şehrin günlük giderlerine eş değer olabilirdi
Allah korumuş vallahi

Kamyonlarla para çalardı man adasının canını okurdu amerikaya gökdelenler dikerdi
Gemi koleksiyonu yapardı
Allah korumuş vallahi

Erdoğana saldirmanız kılıçdari aklamiyor maalesef

Gemi koleksiyonu yapardı
Allah korumuş vallahi

Bir de oğlu babasını arardı " bıbıcım bıbıcım" derdii babası da " oglum paraları sıfırladın mı" derdi dimi? Ay mazallah allah korusun bide bu chp gelirse ne olur halimiz :olamaz:

Allahım sizlerden kurtulmayı nasip etsin. Hem ülkeyi batır hem de gel giderim de.

Sen niye gidiyorsunki.en çok senin gitmemen lazım.bu cahillikle açlıklla parayla mülkle ilgili değil.tercihle ilgili.olurda bir gün tercihin yüzünden gitmeye karar verirsen senin tercihin yüzünden gidemeyecek insanlar aklına gelsin lütfen.
Arkadaş bu yorumumu beğenmemiş.keşke yanlış olan neydi yazsaydı daha iyi olurdu

Hala sagci solcu diyorsunuz.. chp bu ulkenin basina gelebilecek en buyuk beladir. Daha once dedim kurtlerin dedesini oldurduler kolkola girdiler ona ragmen olmadi. Kadin haklari diye savunanlar vahdettinin anasini bacisini kim surgun etti mesela? Onlari ulkeye kim getirdi? Daha niye solu secmiyolar diye agliyorsunuz.. niye secsinler yani😐 hele hele
Bay bay kemal amca gibi birini neden secsinler? Kalp yapmak icin mi😐
Screenshot_20230528_222801_Google.jpg

Back
X