Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Dediklerinizi Akpliler soylemişse ve video kesilip biçilip hazirlanmadiysa ayip etmişler. Ama erdoganin boyle bir dusuncede oldugunu, destekledigini sanmiyorum. Ben erdoganla kilicdaroglunun sozunu kiyasliyorum. Chp.li bir kadin da depremzedelere artik yardimi çok beklersiniz dedi. Şimdi o lafi kemal dedi mi diyelim? Erdoganin kadinlara hurmet koymasaydi zamaninda başortusu yuzunden madur edilen bir talebenin kizini tercuman olarak yaninda tutmazdi. Neyse arkadaşlar. Daha fazla yorum yapmiyim en iyisi. Üzüntunuzu anliyorum. O yuzden bu durumda artik bu şeylerin konuşulmasi dogru degil

yooo üzgün filan değilim, yanılıyorsun! Her koyun kendi bacağından asılır !

Ben kızımla evde ingilizce konuşuyorum ama sıkılıyor hemen cadaloz :KK70:
Almancayı da kendim öğreneyim de, onu da yollicam bu ülkeden en kısa zamanda. Babası ile konuşuyorum şimdiden. Onu isviçreye amcasının yanına göndermek istiyorum okumaya. Biz yaşlandık buradayız da çocukları kurtaralım bunlardan bana yeter :KK200::KK200:
Arkada hep İngilizce kanallar açık kalsın, duvarlar İngilizce kelimelerle dolu olsun. Maruz kalarak dil öğrenilir. Ben dil öğreneceğim diye tabiri caizse köpek gibi çalıştım. Duyduğum ve kullandığım tek Türkçe yaşlı ebeveynlerimle olan sohbetlerimdi. Ahh ah imkânı olmayanların çocukları ne olacak? Para için yanlış yollara sapanların? Sonunda orada burada puştun birileri katlediyor özellikle kızlarımızı.

Bdv de konulara tavrım çok güzel olacak ohh diye başlicam banane ben bi sekilde idare ederim :)
Muneye yazsak bdvde hangi partiye oy verdiniz sorusunu özgürce sorabilir miyiz diye? Ona göre üzülecem belki. 😊o kadar hakarete karşı bir oh demek hakkımız olmalı bence.

Arkadaşlar özellikle Almanca öğrenin derim, çocuklarınızı çift yabancı dille büyütün. Çift disiplin yeni nesil bölümler okusunlar. Her türlü Avrupa’da tutunurlar.
Allah'tan 6 dil biliyorum . Gerçekten öyle bak dil bilince Avrupa'da yaşamak daha kolay oluyor hele çocuğunuz varsa. Ben şuan şükür ediyorum iyiki ilkokuldan beri Amerika'da okuttum çocuğumu. Eşim kızmıştı Türkiye'ye yerleşip Türkiye'de okusun Türk kültürüyle büyüsün diye şimdi iyiki yerlesmemisiz diyor bu nedir ya her seçim böyle zafer naraları,ekonomik sıkıntı çeken halkı görmemek biz yaptık herşeyi havası. Yazık gerçekten yazik

Tüm bu tartışmalar boş
Seçim bitti, hayat devam edecek
Seçmen olarak almamız gereken dersler var; birleşe birleşe kazanılmayacağını gördük, çizgisinden, ideolojisinden sapan partinin kayıp vermesi çok sürpriz olmadı bana. Seçmen olarak sadece sandığa gitmek yetmiyormuş demek, önce kendi partimizi eleştirebilmemiz gerekiyormuş, değişimi kendi içimizde başlatmamız gerekiyormuş. Kimseye kızmayın, kötü konuşmayın, herkesin bir inancı var ve o doğrultuda hareket ediyor. Başkasında görüp kızdığınız çirkin hareketlere girişmeyin.
Parti adlarının benim için hiç bir anlamı kalmadı ama anlamlı şeyler var içimde, ben Cumhuriyet kadınıyım, ne başka ülkeye giderim, ne de doğru bildiğimden vazgeçerim. Bu ülke benim kimseye bırakmam :) Bugün kaybetmiş gözüyle bakılan yüzde 48 seçmenin en az yüzde 35 i bu ülkede özgürlüklerin teminatıdır ve ben bununla gurur duyuyorum. Bu ülke hepimizin tartışmayın, kindarlığa teslim olmayın, su akar yolunu bulur. Herkese hayırlı olsun🙏
Ben de böyle diyorum çoğunlukla ama fırsatım olsa düşünmeden giderim belki de kendimizi kandırıyoruzdur böyle diyerek 🥹

Neden boyle yorum yaziyorsunuz? Şu an erken dogum riskimle hastanede yatiyorum. Kutlama yapacak durumum yok olsa da ulkenin yarisinin karari olmayan bir şeyi kutlamam. Sadece mutlu oldum. Ve InseAllah chp taraftarlarinin da sevgisini kazanir dedik. Dediklerini yapsa, ekonomi duzelse, refah haliniz iyileşse sizler de memnun kalirsiniz. O yuzden herkes için hayirli olsun diyorum. Ve InsaAllah vaatlerini gerçekleşdirir. Sadece kemal kiliçdaroglunun vaatlerini gerçekleşdirecegine ve gerçekten de turkler, muslumanlar için çaba harcayacagina inanmiyorum. Onun arkasinda Amerika gibi teror başi ulke vardi.
Sağlıklı olmanı dilerim. Sen Müslüman'sın, ben değilim, KK Müslüman; meselemiz bu olmamalı. Siyasete din karışmamalı. Başkan, konuşma yaptı ve chp taraftarını itti, kaktı. Hiç kucaklamadı. Oy verdiğimiz adayla, ittifakıyla alay etti. Bu zamana kadar da hep aynı ayrıştırmacı tavrını sürdürmüştü. CB tarafsız olmalı. Ülkenin yarısını temsil etmemeli. Amacımız buydu. Yine olmadı. Siz mutluysanız sorun yok. Ülkenin yarısı mutsuz.

Son düzenleme:
Huloggggg
Birinciliği kimseye kaptırmayız tabisii
Benim anlamadığım aynı anda hem 1. Hem de 2. Suriye olmayı nasıl başaracağız acaba.
Şaka gibi gerçekten
Suriyelilerin doğum hızı ortada,istatistiklerde belli. 5 yıl sonra kaç milyon olacak sayıları,parti de kuracaklar,bizi de yönetecekler. O zaman başa Chp geldi ondan oldu mu diyecekler ne diyecekler hala anlayamadım ben.

Arkada hep İngilizce kanallar açık kalsın, duvarlar İngilizce kelimelerle dolu olsun. Maruz kalarak dil öğrenilir. Ben dil öğreneceğim diye tabiri caizse köpek gibi çalıştım. Duyduğum ve kullandığım tek Türkçe yaşlı ebeveynlerimle olan sohbetlerimdi. Ahh ah imkânı olmayanların çocukları ne olacak? Para için yanlış yollara sapanların? Sonunda orada burada puştun birileri katlediyor özellikle kızlarımızı.

Bebeklikten başlamıştım aslında, hep ingilizce ninniler dinlettim. Ama o zaman bi uzman önce kendi anadilini öğrensin, sonra ikinci dili ögretin demişti. Maalesef onu dinledim. ZAten kızım çok geç konuşmuştu. Neyse, annesi dil biliyor nasılsa. O da bir şekilde ögrenecek. Zaten ben sürekli ingilizce dizi ve film izliyorum, Evimde tv bile yoktur.

Back
X