- 25 Ocak 2023
- 1.095
- 1.982
- 48
- 45
MuhteşemsinBeklemişler bugünü. Kazanana kadar sinmiş, şimdi çoşuyorlar. Mevzu kazanmak çünkü. Fikirlerin önemi yok. Fikir de yok.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MuhteşemsinBeklemişler bugünü. Kazanana kadar sinmiş, şimdi çoşuyorlar. Mevzu kazanmak çünkü. Fikirlerin önemi yok. Fikir de yok.
Eee yani?Yani bende onu diyorum çünkü mülteci kelimesi sadece Suriyeliler için kullanılıyor ama.baktiginizda t.c vatandaşı olmayan herkes bence mülteci ne için burda olurlarsa olsunlar
Her sene kurban bayramında kendimi sorguluyorum,muhtaçlara dağıtmak için kurban kesiyorum, ama adam benden alıp bana sövüyor,beni dinsizlikle yaftalıyor,neden,ben ortalıkta göstere göstere yapmıyorum ibadetimi diye mesela. İbadeti ben Allah için yapıyorum evet, iyiliğimi de Allah için yapıyorum. Ama bu adamlar da yardımın gökten indiğini düşünüp reisine oy vermeye devam ediyor. Açtı doyurduk mesela,çıplaktı giydirdik,hepsi hümanizm,hepsi Allah için ama artık zorlanıyorum gerçekten hümanist olmak için. Ne diyeyim? Onlar mültecilerle mutlu,açken de mutlu, evsizken de mutlu. Ben tokum ama aç olanın hakkını savunmaktan yorgunum.Bundan sonra etmeyeceğiz oldu bitti, reisleri doyursun hepsini. Dünya liderine bu yakışır. Yok öyle biz bize yeteriz falan, ben bana zor yetiyorum zaten
Telefonlarına hatırlatma kurmuş olabilirler buraya yazmayı kaçırmamak için:)Beklemişler bugünü. Kazanana kadar sinmiş, şimdi çoşuyorlar. Mevzu kazanmak çünkü. Fikirlerin önemi yok. Fikir de yok.
Beklemişler bugünü. Kazanana kadar sinmiş, şimdi çoşuyorlar. Mevzu kazanmak çünkü. Fikirlerin önemi yok. Fikir de yok.
Bende ankaradayiz ama burda bişey yok oturduğum yer itibari ile hep sessizdi hala oyleAnkarada mısınız yaa ne güzel burada da inanılmaz korna sesleri var ama biz sakin kutlayanlardanız
vallahi anlamiyorum anlayamiyorum su ekonomik krizde nasil olurda kutlama falan yapiyolar... kiralar olmus 3000 4000 5000... hayir kendin toksan aç olanın halinden bari anla.Dağılmayacağız. Ülkem ve geleceğimiz için dağılmayacağız. Size bu akşam için iyi eğlenceler sonra gelirsiniz hep beraber ağlarız.
Dün görümcem doların aslında 27 liradan işlem gördüğünü söyledi,onun da kaynı inşaat sektöründe ve o söylemiş ona da.Zamlar yarından itibaren kendini hissettirmeye başlar zaten,çocuğuna süt alamayacak olan annelerin sevinç çığlıkları atması çok değişik bir şey.Bundan sonraki hedef doşlanta taşınıp Euro’yu 40’tan bozdurmak![]()
![]()
Tanısı hepsinin gitmesi lazım sadece Suriyelilere mülteci gözüyle bakmayınEee yani?
Hayvancilik ve tarim neden azaldi? Ciftci cok mutlu cunku ondan dimi? Kime neyi anlatiyoruz kiYa hu insan bir düşünür adam neden 21 yıldır yenilmiyor? Kibirlerinden burnunun ucunu görmüyorlar. Cahil diye aşağiladiklari çiftçinin ekmeğini yiyorlar köylünün sütünü içiyorlar. Ama sorsan oy kullanma hakkı bile birtek bunlarda. Dağdaki çoban oylarıyla onlarin ki bir olabilir mi?
Aynen vatanımız milletimiz için hayırlı ugurlu olsun![]()
Burası İslam ülkesi değil, laiklikle yönetilen bir hukuk devleti! Şunu öğrenemediniz gitti!Tüm Turkiye, tüm turk ve islam devletleri için hayirli olsun. Çok sevindim. InseAllah chp taraftarlari dahil herkes bu başaridan memnun kalir. Hayatlarinda yolunda gitmeyen hersey duzelir ve onlarin da kalbini kazanir![]()
Hayirdir Silivri soğuktur mu diyeceksiniz.Arkadaşlar mesajlara döner bakarsanız kim daha önce yazmış kim yazmamış görürsünüz. Ben de bazı arkadaşlar hariç hiçbirinizi daha önce burada görmedim. Burası sadece sizin konuşabilceğiniz, başkana ağzınıza geleni dilediğinizce yazıp beddua(!) edip içinizi rahatlatacağınız bir platform değil. Ağzınızdan çıkanlara sahip olsanız iyi olur.
Gidecekler mi sizce?Tanısı hepsinin gitmesi lazım sadece Suriyelilere mülteci gözüyle bakmayın
kime neyi anlatiyoruz ki vermislerdir oy onlardaHayvancilik ve tarim neden azaldi? Ciftci cok mutlu cunku ondan dimi? Kime neyi anlatiyoruz ki![]()
Neden boyle yorum yaziyorsunuz? Şu an erken dogum riskimle hastanede yatiyorum. Kutlama yapacak durumum yok olsa da ulkenin yarisinin karari olmayan bir şeyi kutlamam. Sadece mutlu oldum. Ve InseAllah chp taraftarlarinin da sevgisini kazanir dedik. Dediklerini yapsa, ekonomi duzelse, refah haliniz iyileşse sizler de memnun kalirsiniz. O yuzden herkes için hayirli olsun diyorum. Ve InsaAllah vaatlerini gerçekleşdirir. Sadece kemal kiliçdaroglunun vaatlerini gerçekleşdirecegine ve gerçekten de turkler, muslumanlar için çaba harcayacagina inanmiyorum. Onun arkasinda Amerika gibi teror başi ulke vardi.Kutlama yaptın mı? Çok mutlu oldun mu? Hakikaten senin hayatın çok güzel olacak mı şimdi?