Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 427 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 809 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.353
Vallahi 2 tam iki yarım ve bir çeyrek lisanım var. Ben nasıl olsa yabancı kurdan bi iş bulacağım.
Dışarıda eğlenip camımın önünde silah patlatanlar düşünsün, son gülen iyi gülecek elbette.
Bu ülkede bir tane aklı başında, eğitimli insan bırakmayana kadar devam edecekler gibi görünüyorlar.
Humeyninin İranını yaratmaya çalışıyorlar.

Neden boyle yorum yaziyorsunuz? Şu an erken dogum riskimle hastanede yatiyorum. Kutlama yapacak durumum yok olsa da ulkenin yarisinin karari olmayan bir şeyi kutlamam. Sadece mutlu oldum. Ve InseAllah chp taraftarlarinin da sevgisini kazanir dedik. Dediklerini yapsa, ekonomi duzelse, refah haliniz iyileşse sizler de memnun kalirsiniz. O yuzden herkes için hayirli olsun diyorum. Ve InsaAllah vaatlerini gerçekleşdirir. Sadece kemal kiliçdaroglunun vaatlerini gerçekleşdirecegine ve gerçekten de turkler, muslumanlar için çaba harcayacagina inanmiyorum. Onun arkasinda Amerika gibi teror başi ulke vardi.
Azerbaycan mülteci alıyor mu?İş imkanları ne durumda?En azından laik bir ülke.

Arkadaşlar mesajlara döner bakarsanız kim daha önce yazmış kim yazmamış görürsünüz. Ben de bazı arkadaşlar hariç hiçbirinizi daha önce burada görmedim. Burası sadece sizin konuşabilceğiniz, başkana ağzınıza geleni dilediğinizce yazıp beddua(!) edip içinizi rahatlatacağınız bir platform değil. Ağzınızdan çıkanlara sahip olsanız iyi olur.
Wauvv 😎

Aklıma bir fikir geldi. Konvoy yapiyor gibi çıksak herkes arabasına gördüğü mülteci, kaçak, sığınmacı alsa birer ikişer. Suriye sınırına bırakıp kaçsak nasıl olur, baska türlü gitmeyecekler çünkü

Bende ankaradayiz ama burda bişey yok oturduğum yer itibari ile hep sessizdi hala oyle
Ben Çankayadayım burda arabalar korna çalarak kutlama yapıyor beş dakikada bir konvoy geçiyor.
Arabaların camlarına çıkıp bağıran da var. 10 senedir burdayım ben de ilk defa duyuyorum sanırım daha önceden hatırlamıyorum.

Aklıma bir fikir geldi. Konvoy yapiyor gibi çıksak herkes arabasına gördüğü mülteci, kaçak, sığınmacı alsa birer ikişer. Suriye sınırına bırakıp kaçsak nasıl olur, baska türlü gitmeyecekler çünkü
Geliriz geri, akşam yola çıksam sabah buradayım diyorlar :))

Ya ne kazandınız hele bi söyleyin bizde bilelim bizde sevinelim.oy verdiğiniz adam kazandı.siz ne kazandınız.sizi bizi yok bu işin yokuş aşağıya uçuyoruz hep beraber.fikirler yöntemler tükendi artık ülkeyi düze çıkaracak ellerinde hiç bişey kalmadı araplara para dilenmeye gideceğiz artık kimbilir ne karşılığında.hazineye para girdikçe parça parça ülkeden eksilecek bişeyler.faha seçim den iki gün önce samsunda işçiler çıkmış zam mam ver bişeyler bağırıyorlar eylem falan.kardesim yüzde 70 e yakın oy vermedinizmi niye bağırıyorsunuz.

Burası İslam ülkesi değil diyen çoğu insan taciz tecavüz olaylarında işte İslam ülkesi diyorlar.. sonuç ne olursa olsun burada camiler görüntü kirliliği yapıyor diyeni de gördüm. Kimsenin kimseye saygısı yok topiğe daha bakmayacağım herkese iyi forumlar, birinin ölmesini dilemek ne kadar doğru bilemedim

Peki benim tek anlamadığım mülteci denilince suriyeliler ve afganlarmi algilaniyo yoksa bunların içinde Ruslar ukraynanillar ve diğerlerinde varmi
Soruyu hangi niyet ve bakis acisiyla sordugunuzu biliyor ama yine de cevabimi vereyim.Sınırdan ellerinde cantasiz ya da kamyonlara konserve gibi dolusup sehre birakilan,amacsiz ulkeye bir kapak atayim da gerisi nolursa olsun diye akin akin gelen,orda burda ciplak,kapali farketmeksizin kadinlarin gizli cekim videolarini cekio sapkinliklarina sapkinlik katan,mahalle koselerinde kadinlari kistirip tecavuz eden,komaya sokup ölmesine sebep olan,3-5 cocuk yapip üreyen,Türk esnafi vergisiyle algisiyla ugrasirken bir tabela koyup dukkan acanlar var.Sizde nedir durum ?

3595622_449cb6d028e53e2c858334648e0c1ed8.jpg

Hep doğudan gitmiş oylar

Back
X