Psikoloji ders kitabı mi?Ders kitabı yahu ne yazarı
Üniversite ders kitaplarında mı okudunuz o zaman?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Psikoloji ders kitabı mi?Ders kitabı yahu ne yazarı
Lgbt olmak başlibasina bir sapıklıktir normallestirmeye calismayinKuran kurslarındaki/illegal dinci yurtlarında sakalları dizlerini döven hacıların hocaların erkek/kız çocuk demeden yaptıkları, yaşattıkları başka hiçbir yerde yaşanmadı bu ülkede;ama onları Müslümanlara mal etmezler, kişisel suçu derler. Doğru, tüm Müslümanları zan altında bırakamayız; tüm Müslümanlar tabii ki sapık değiller. Peki LGBT’li birinin yaptığı bir ahlâksızlığı ve suçu neden tüm LGBT’li bireyleri suçlayacak şekilde kullanıyorlar? Cinsel yönelimi farklı sadece bu insanların, yatak odalarında neyi nasıl yaşayacaklarına da biz karar veremeyiz. BANA NE? BİZE NE? Bu kadar basit.
LGBT’ye saygı duymam(!), dinsize laf anlatmam(!) ona saygı duymam(!) buna saygı duymam(!). Yoldan geçen git öteye dese, başörtüm yüzünden ayrımcılığa uğruyorum, herkes başörtüme saygı duyacak diye veryansın ederler. Evet saygı duyacak, sen de başkalarına saygı duyacaksın. Ancak böyle yaşanabilir bir ülke olabiliriz.
İstismarın herturlusune karşı olmaliyizKimse yetişkin bir bireyin cinsel yönelimini değiştiremez yani topluma kötü örnek olma olayları yalan dolan. Romantik ilişki kurma yaşı 8 e indi önce buna çözüm bulun aksi takdirde hamile bırakan ve bırakılan çocuklarla uğraşırsıniz. Maalesef yurtdisinda özellikle taylandda korkunç derecede bir kiz cocugu istismarı var. Neredeyse herkes mesele kiz cocugu olunca görmezden gelir ama mesele erkek uzuvlariysa herkes ali kıran baş kesen kesilir.
Ders kitaplarının da yazarları var, ağaçta yetişmiyorlar... O yüzden siz adını yazın bana gerisini ben hallederimDers kitabı yahu ne yazarı
Hala sormana şaşırıyorum bi yandan da. Çok gayretlisin vallaDers kitaplarının da yazarları var, ağaçta yetişmiyorlar... O yüzden siz adını yazın bana gerisini ben hallederim![]()
Merak ettim ondan soruyorum, okumak bilgilenmek istiyorum :) İlkokul ders kitabı değildir diye düşünüyorum böyle bir konu ancak üniversite psikoloji ders kitaplarının ya da tıp kitaplarının konusu olabilir.Hala sormana şaşırıyorum bi yandan da. Çok gayretlisin valla![]()
Öyle bir kitap yok bence ama yine de hevesini kırmak istememMerak ettim ondan soruyorum, okumak bilgilenmek istiyorum :) İlkokul ders kitabı değildir diye düşünüyorum böyle bir konu ancak üniversite psikoloji ders kitaplarının ya da tıp kitaplarının konusu olabilir.
Ders kitabı yahu ne yazarı
Önce psikoloji kitabında gördüm dedi zaten:)Merak ettim ondan soruyorum, okumak bilgilenmek istiyorum :) İlkokul ders kitabı değildir diye düşünüyorum böyle bir konu ancak üniversite psikoloji ders kitaplarının ya da tıp kitaplarının konusu olabilir.
Hiçbir kaynağı yok öyle mi isterseniz bir araştırınÖnce psikoloji kitabında gördüm dedi zaten:)
Hiçbir kaynağı yok sabahtan beri dediklerinin.
Şimdi de pide kuyruğu var aşağıda diyor.
Yaşadığı yerde insanlar pide kuyruğuna giriyor birazını yiyor yiyemediğini çöpe atıyor falan:)
Sabah dediğiniz şeyin de kaynağı yoktu.Hiçbir kaynağı yok öyle mi isterseniz bir araştırın
Bu olayı bilen var mı ? Okşan kim ? Melih Gökçek sanırım muhalefete taş atayım demiş duvardan sekip kafasına gelmiş
Tek anladığım Okşan travestiymiş...Yine kınadığıyla sınanma durumu var sanki
Sizden bekliyoruz kitabın adını, yazarını siz açtınız konuyuHiçbir kaynağı yok öyle mi isterseniz bir araştırın
Ankara Kuşu da yazıyor şuan bir şeylerAnkaralı travesti Okşan mevzusunu açaram... demiş adam. Bir bildiği var gibi![]()
Varsa da ortaçağ da yapılanları falan anlatıyordur az işkence yapılmamış insanlaraÖyle bir kitap yok bence ama yine de hevesini kırmak istemem![]()
Armut piş ağzıma düş biraz araştırın her şeyi hemen kabullenmeyin birçok psikiyatrist bu duruma karşı çıkıyor aldım kabul ettim deyip körü körüne inanmak da neyin nesi sosyal medyada alenen kötü örnek olmasalar kapalı kapılar ardında istediğiyle her b*ku yapsınlar kiminin umrunda gençlere yeni nesillere kötü örnek olamazlar kimse de saygı beklemesin benden öyle bir özgürlük yok sen Murat Övünçün bir çocuğuna sor bakalım anasına babasına sor nasıl bir duyguSizden bekliyoruz kitabın adını, yazarını siz açtınız konuyu
İnsanların köpürerek nefret ettiği şeylere de dikkat etmek lazım. Meyilden kaynaklı olabilir. Örneğin ben şöyle giyinen kadınlardan nefret ediyorum, ölsünler diyorsam kuvvetle muhtemel istediğim halde öyle giyinmem engelleniyordur ya da kendime pek güvenmiyorumdur. Kendimle ilgili bir sorunum yoksa benim gibi giyinmeyenden neden nefret edeyim ki? Kendi tercih ettiğim tarz beni mutlu ediyorsa başkasının tarzı neden beni sinirlendirsin? Başkasının hayatına müdahale etmenin tek nedeni mutsuzluk bence. Mutsuz insan huzur bulmadığı için huzur da vermez.Kimseye zararı olmadıktan sonra hiç kimse diğerinin ne cinsel yönelimiyle ne yaşam tarzıyla ilgilenmemeli, herkesin hayatı kendisini bağlar ama geneli demeyeyim ki genellemeye girmesin, toplumumuzun bir kısmı özellikle erkekler evli bir adamın başka kadınlarla gecelik ilişki yaşaması, hatta hatta nette lgbt ilişki sitelerinde cirit atmaları, translarla birlikte olmak için pazarlık yapmalarına ses çıkarmazlar aralarında bu muhabbet bile döner, birbirlerinden telefon numaralarını isterler, toplanıp beraber giderler ama toplumun içine karıştıklarında lgbtlileri önce onlar taşlardün gece taşladıklarından birisiyle birlikte olmuştur oysa ki.
Seçime kadar daha neleri çıkacak acep?Ankara Kuşu da yazıyor şuan bir şeyler