- 23 Ocak 2016
- 33.974
- 50.093
- 598
Cinsel yönelimi farklı diye bir şey yok hormon bozukluğu bunlarCinsel yönelimi farklı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinsel yönelimi farklı diye bir şey yok hormon bozukluğu bunlarCinsel yönelimi farklı
Vasfın ne tahsilin ne? Sen kimsin de böyle kesin bir ifade kullanabiliyorsun?Cinsel yönelimi farklı diye bir şey yok hormon bozukluğu bunlar
Cinsel yönelimi farklı, kendisi rahatsız olmadığı sürece değişmesini istemek zorbalıktır.Cinsel yönelimi farklı diye bir şey yok hormon bozukluğu bunlar
Bunu ben söylemiyorum psikoloji kitapları söylüyorVasfın ne tahsilin ne? Sen kimsin de böyle kesin bir ifade kullanabiliyorsun?
Hangi kitap, yazarı kim, bakayım bende var mı, beni yormayıp sayfa numarasını da yazarsanız sevinirimBunu ben söylemiyorum psikoloji kitapları söylüyor
Ders kitaplarında tabii artık onlar da değiştiriliyor anne baba saygı duyacakmışHangi kitap, yazarı kim, bakayım bende var mı, beni yormayıp sayfa numarasını da yazarsanız sevinirim
Yani gelişmişlik olarak bakıyorsunuz bu duruma... Hangi ders kitabı? Adı,yazarı yok mu bu kitapların? Siz okumuşsunuz anladığım kadarıyla bende okumak istiyorum... Eski yeni farketmez siz kitabı yazın ben bulur okurumDers kitaplarında tabii artık onlar da değiştiriliyor anne baba saygı duyacakmışdaha o kadar gelişmedi ve gelişmeyecek bizim ülkemiz unutun siz onu
![]()
Hangi ders kitabı? Adı,yazarı yok mu bu kitapların? Siz okumuşsunuz anladığım kadarıyla bende okumak istiyorum... Eski yeni farketmez siz kitabı yazın ben bulur okurum.... Yok mu cevap?Ders kitaplarında tabii artık onlar da değiştiriliyor anne baba saygı duyacakmışdaha o kadar gelişmedi ve gelişmeyecek bizim ülkemiz unutun siz onu
![]()
Kitabı bulursam size atacağımHangi ders kitabı? Adı,yazarı yok mu bu kitapların? Siz okumuşsunuz anladığım kadarıyla bende okumak istiyorum... Eski yeni farketmez siz kitabı yazın ben bulur okurum.... Yok mu cevap?
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bayrampaşa'daki sahur programında yaptığı konuşmasında muhalefeti ve LGBTİ+'ları hedef alarak, "Bize gitsinler diyorlar. Biz gideceğiz de kim gelecek? Bu LGBT'ciler gelecek. Aynı cinslerin evlenmesini isteyenler gelecek" dedi. Soylu ayrıca, "Türkiye'de demokrasinin ne olduğunu, özgürlüğün ne olduğunu, eşit vatandaşın ne olduğunu Tayyip Erdoğan bütün dünyaya ve bu millete göstermiştir" iddiasında bulundu.
Baştan sona bomboş bir konuşma.
Allahin haram kildigina hoşgörü gosterilecek degilNasıl bir zihniyet gerçekten aklım almıyor. LGBT sanki bulaşıcı hastalık, adamlar üreyemiyor bile bölünerek mitoz bölünmeyle falan mı çoğalacaklar
Bekliyorum ama ismini ve yazarını yazsanız da yeterKitabı bulursam size atacağım
Mesele bu aslında, saygı duymamak saygısızlık yapacağız anlamına gelmiyor. Ben de Müslümanim bazı şeyler benim dinimce kabul edilemez, saygısızlık yapmadığım sürece ne düşündüğüm bence kimseyi ilgilendirmemeli. Bireysel konusuyorum ben tabi.Bir ateiste saygı duyarım. (Allah var mı dediğinde Allah'ın varlığını anlatacak deliller sunabilirim. Konuşabilir anlaşabilirim. Üslubumu güzel kullanırım )
Ama LGBT ye saygı duymak zorunda değilim.
Saygı duymadığım gibi saygısızlık da yapmam.
Sosyal medyada çok video var. Hiç birine "top, vs" gibi çirkin sözler yazmam..
Kozmetik markası var, ben de aylar önce öğrenmiştim cinsiyet değiştirdiğini :)Selin Ciğerci kim? Gerçekten bilmiyorum, Bülent Ersoy evlendi hem de kaç defa ona da tepkili misiniz?