Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kılıç neyine yetmiyor! Bu oğlulu soy adları çok yoruyor beni de.Soy ismi çok uzun ya![]()
Kuzenimin soy ismi Süleymanoğulları nskslzlzözözKılıç neyine yetmiyor! Bu oğlulu soy adları çok yoruyor beni de.
Oğlu'dan beteri oğullarıKuzenimin soy ismi Süleymanoğulları nskslzlzözöz
Onlardan birtanesi benimHepimiz üzüldük ama neyse.
İşte mesele o kadar basit değil. O acıyı yaşamayan o küçük kıyameti görmeyen anlamaz. Sen bunları ailesini enkazda kaybetmiş birine söyle bakalım. Yüreğin varsa söyle.
Agzina saglik ne güzel bir aciklama olmus al ben dende okadar saolsun reis .Tabiki akpye kadinlara engellilere yalilara encok degeri verene bizim burdakiler tayibim sayesinde kadinlara bir sey yapamiyolar helede tayibin kadinlara bu kadar deger veriyoken kadinlarin onu asagilamasi hic hos degil doyorlarki depremzedelere bakmamos soyle boyle halen tayibim askeRleri nobet tutuyo halen kizilay yanlarinda siz naail unuttunuz israile karsi cikani siz nasil unuttunuz azerbeycan icin rusyayla mucadele edeni siz baska bir baskana nasil guvene bilirsiniz ya ulkemizi satarsa koyler bile sehir oldu eskiden dikenleein icondeydi koyler simde yollari yapilmis cöpleri bile devlet tarafondan gidiyo tabikide devletimize vergimizi odiycegiz adam okadar devletimiz icin ugrasirken sizn soylediklerinize bak benim oglum engelli devletim sayesinde yuruyohalende hem konusma hem fizik aliyo hepsi tayip baskan oldugu icin simdiki anlarda gordugum kadariyla herkes yasli anne babasini huzur evine birakmak icin can atiyorlardi ama simdi hepsi dvletimiz sayesinde hem kendi para kaxaniyo hemde annesine bakiyo siz boyle bir baskani nasil sevmessiniz size deger veren bir baskani baska ulkelerDeki insanlar baskanimizin degerini biliyorlerken siz nasil farketmessiniz (isyanlardayim suan)![]()
Anlamıyorlar ben çok anlattım sadece dalga geçip emoji atıyorlar boşuna bukadar yazmışsın..Tabiki akpye kadinlara engellilere yalilara encok degeri verene bizim burdakiler tayibim sayesinde kadinlara bir sey yapamiyolar helede tayibin kadinlara bu kadar deger veriyoken kadinlarin onu asagilamasi hic hos degil doyorlarki depremzedelere bakmamos soyle boyle halen tayibim askeRleri nobet tutuyo halen kizilay yanlarinda siz naail unuttunuz israile karsi cikani siz nasil unuttunuz azerbeycan icin rusyayla mucadele edeni siz baska bir baskana nasil guvene bilirsiniz ya ulkemizi satarsa koyler bile sehir oldu eskiden dikenleein icondeydi koyler simde yollari yapilmis cöpleri bile devlet tarafondan gidiyo tabikide devletimize vergimizi odiycegiz adam okadar devletimiz icin ugrasirken sizn soylediklerinize bak benim oglum engelli devletim sayesinde yuruyohalende hem konusma hem fizik aliyo hepsi tayip baskan oldugu icin simdiki anlarda gordugum kadariyla herkes yasli anne babasini huzur evine birakmak icin can atiyorlardi ama simdi hepsi dvletimiz sayesinde hem kendi para kaxaniyo hemde annesine bakiyo siz boyle bir baskani nasil sevmessiniz size deger veren bir baskani baska ulkelerDeki insanlar baskanimizin degerini biliyorlerken siz nasil farketmessiniz (isyanlardayim suan)![]()
iyi ki de siz başkan değilsiniz, inşallah sizin ölçütlerinize göre olan asan kesen adamdan da 29 güne kurtuluruz (amin).kendisine karsi cikani laf atani asacagi yerde uyariyo sadece diyelim ki ben baskan olsaydim bana kufurler edecek beni takmicak ben asardim adam okadar merhametliki degerini bilmiyorsunuz
Anlaşılacak bir şey anlatmıyorsunuz ki. Baş örtüsünü şifaen serbest bıraktı ve göstere göstere ibadet ediyor diye sonsuz bir minnetiniz var. Babanız bunun yaptıklarını yapsa yüzüne bakmazsınız.Anlamıyorlar ben çok anlattım sadece dalga geçip emoji atıyorlar boşuna bukadar yazmışsın..
Ülkenin bir kısmı ciddi bir akıl tutulması yaşıyor. 2. Dünya savaşı da böyle başlamıştı. İnşallah sonumuz onlara benzemez diyeceğim ama felaket yaşamadan aklı başına gelecek bir ülke de değiliz.![]()
Erdoğan'ın Başdanışmanı Yasin Aktay: 'Hz. Musa Kölelere Özgürlük Verdi, Kapris Yapıp Soğan İstediler'
Soğan fiyatları son zamanlarda artan fiyatından dolayı vatandaşın cebini yakmaya başladı. Soğan fiyatlarıyla ilgili tartışmaya katılan Cumhurbaşkanı Recep Ta...onedio.com
Bir sorumlusu var mı bu kayıpların sence?Onlardan birtanesi benim
Agzina saglik ne güzel bir aciklama olmus al ben dende okadar saolsun reis .