- 10 Kasım 2020
- 7.870
- 65.545
İslam, bir dindir; Avrupa ise bir kıta. Ülkemizin dini yok;ama Müslüman vatandaşların inanç özgürlüğü var. Nasıl saçma bağlar kuruyorsun Selena sen?Müslüman gibi yaşasınlar Avrupa gibi değil!!!
İlk esprisi herhaldeBatıyordu devlet Erdoğan sayesinde bir yerlere gelindi
Allah korusun kız rüyalar tersine çıkarBabanız inşallah tayyip beyin yolundan giderek yapmamıstır bunu
Hamilesin insallah cıkar kız rüyan amiiiinnn
Deseniz bu kafayla gelemez zatenNe yazacağımı bilmiyorum çünkü defalarca dedem iktidarda değil diye yazdım ama hala diyor ki vaatlerini yerine getirmedi
Ya bi dur kız zaten ortalık karısık bırak duandan nimetlenelimAllah korusun kız rüyalar tersine çıkar
Hep bundan oluyor işte Seloş, şu hale gelmemizin nedeni cahilliği övmelere doyamamanız.Siz okumussunuz da ne olmuşsunuz
Selena ben okumadım senin gibi ortaokul mezunuyum ama aynı değiliz buna eminimSiz okumussunuz da ne olmuşsunuz
Arap şeriatı değil arkadaşım anlıyor musun dini bu şekilde yermeyin yukarıda söylediğinizi hiç biri gerçek şeriat ile alakası yok dinde bunların hepsi zorbalıkla olmaz siz kuran okuyor musunuzŞeriata göre kayınbabanızla aynı odada oturmamanız kaynınızla aynı masada yemek yememeniz, görümcenizin eşiyle sohbet etmememeniz gerekiyor.Eşiniz dini olarak 4 eş alabilir, itaat etmezseniz ufak çaplı şiddet gösterebilir, çalışmanıza, markete gitmenize, sokaga cıkmanıza karısabilir.Şeriata göre kıyafetle dahi olsa erkeklerin oldugu bir plajda denize giremezsiniz. Siz hangi şeriattan bahsediyorsunuz??kadın olmaktan korkmayın utanmayın Selana.
Çok gelismissin Abla coookkkkkkkkkHep bundan oluyor işte Seloş, şu hale gelmemizin nedeni cahilliği övmelere doyamamanız.
Aynen benim fırsatım yoktu yani izin vermediler kendim bırakmadım en azindanHep bundan oluyor işte Seloş, şu hale gelmemizin nedeni cahilliği övmelere doyamamanız.
Batıyordu devlet Erdoğan sayesinde bir yerlere gelindi
Eti 400 liradan yedinmi sen onu söyle önce,30 liralık soğanı doğrarken gözyaşların pıt oldumu sen onu söyle.Canım ben şeriatı savunuyorum laikliği değil ama şeriat denincede hepinizin aklina Arap seriadi geliyor ülkenin de dini olur ayrıca herkes kafasına göre de takılamaz herkes herşeyi yapamaz böyle bir neslin ahlakını bozarsiniz herkes herşeye özgür herşeyi yapabilir diyemezsiniz kendinize gelin körü körüne bağlanmış siniz hepiniz CHP CHP diye diye LGBT nin kötü bişey olduğunu biliyosunuz dincede yasak olduğunu da biliyosunuz bir şeyin yanlış olduğunu bile bile niye savunuyorsunuz Diyarbakır'da annelerin evlat nöbetinde beklediklerini görmediniz mi HDP bizim evlatlarimizi dağa kaçırdı diyen anneleri görmediniz mi biliyosunuz ki HDP de bir terör örgütü bunun da yanlış olduğunu biliyosunuz ama CHP nin HDP ile ittifak kurmasindan rahatsızlık duymuyorsunuz insan mantık açısından düşünür düşünür ona göre karar verir bizim ulkemizde virüs çıktı üstesinden geldi üç ay önce deprem oldu bunun da üstesinden geldi Erdoğan hadi dedinizki deprem oldu Erdoğan yüzünden kentsel dönüşüm yapmadı diye ki kentsel dönüşüm için insanları uyarmıştı ama kimse uymamisti itiraz etmişlerdi neyse gene Erdoğan suçlu olsun peki selde ölen insanlar damı Erdoğan yüzünden öldü ekonomi ekonomi diyosunuz adamın ülke için yaptıklarını da mi görmüyorsunuz ülke nerden nereye geldi kemal Kılıçdaroğlu nun ilk videolarıni bı izlesene ülke ne haldeymis önceki hastaneler ne bicimmis bu kadarda nankörlük olmaz bı kadın diyoki Avrupa ya gittiğimde önceden Türkiyeliyim dediğimde orası da neresi diye söylüyorlarmis şimdi Türkiyeliyim dediğimde direk Erdoğan diyoorlar demekki bir ülkeyi temsil eden ülkenin cumhurbaşkanıymis inşallah Erdoğan gene kazanirda idam gelir fazla merhamet vatana ihanett ekonomi pahalı görüyoruz bizde kör değiliz ama bunu da düzeltecektir bunca yıl yaptıklarını görmeyip iki ekonomi pahalı oldu diye cumhurbaşkanı nizi yollamayı düşünüyorsaniz çok acinakli bir durumdasiniz sadece kendinizi düşünen bencil insanlarsiniz yazık çok yazık
Nasıl bu kadar biat ediyorsunuz anlamıyorum,senin geçmediğin köprüden yoldan cebinden para çıkıyor haberin var demi.Batıyordu devlet Erdoğan sayesinde bir yerlere gelindi
Hamileyken gördüğüm tüm rüyalar gerçek çıktıAllah korusun kız rüyalar tersine çıkar
Niye sen iki video da mi izlemiyor sun hele bı bak bı bak yaşlılar niye Erdoğana veriyor acabaSelena daha küçüksün. Küçüklüğüne veriyorum bu saçmalığını. Annenden babandan duyduklarını gelip burada bize anlatma canım
Düşün düşünBen ne okudum ya
Bu meretin özgüveni de bi başka tabi.Çok gelismissin Abla coookkkkkkkkk
Herkes müslüman olmak zorundamı,ne saçmalıyorsun sen artıkm kafan iyi demi.Müslüman gibi yaşasınlar Avrupa gibi değil!!!
Ayyyyy yaşınız gerçekten de 23 mü?
Onlar çabuk kanıyorda ondan sjksjksjksjkNiye sen iki video da mi izlemiyor sun hele bı bak bı bak yaşlılar niye Erdoğana veriyor acaba