Dün gece dedi. Hatta hasta olduğunu öğrendiğini ve kendisine ulaşmaya çalıştığını ve sonradan ulaşıp konuştuğunu söyledi.Kılıçdaroğlu, Halil İbrahim sofrasinda senin de yerin var dese İnce çekilip onları destekler diye düşünüyorum.
Hangi partideOksan'lar,Kerimcan'lar havada uçuşuyor Selena.Ama bil bakalım hangi partide?
Nasıl yani sadece akepe için mi gecerli, önce vatan ve bayrak?İkinci tura gerek kalmazda olaki kalırsa CHP'nin yaptıkları ve yapacakları olumsuzluklari düşünürse tabikide AKP'ye vermesi gerekiyor önce vatan bayrak yani
İkinci tura gerek kalmazda olaki kalırsa CHP'nin yaptıkları ve yapacakları olumsuzluklari düşünürse tabikide AKP'ye vermesi gerekiyor önce vatan bayrak yani
Tweetlerine baktim gormedim. Baska birisinin onun ağzından yazdığını gördüm. İhtimal vermiyorum o tarz paylaşımlara.Dün gece dedi. Hatta hasta olduğunu öğrendiğini ve kendisine ulaşmaya çalıştığını ve sonradan ulaşıp konuştuğunu söyledi.
Bekarlığa veda partisindeHangi partide
Kardesim müslüman bir ülkede yaşıyoruz Kuran'da yasak yapmicaksiniz diyor Allah yapabilir özgür saygı duyun demiyor günah diyor yasak diyo gerçi hani size bunu boşuna anlatıyorum çünkü anlamıyorsunuzÖmer Çelik öyle düşünmüyormuş ama Selana. Bir de neyin nasıl olacagına siz karar vermezsiniz bir de bakmışsın kıznızın cinsel tercihi farklı oluyormuş olur ya "büyük lokma ye büyük söz konuşma" diye boşa dememiş atalarımız.
İsmail Saymaz yazdı konuştuklarını. Dün gece tv programındaydı Kılıçdaroğlu orada da söylemiş olabilir. Tam olarak bilmiyorum.Tweetlerine baktim gormedim. Baska birisinin onun ağzından yazdığını gördüm. İhtimal vermiyorum o tarz paylaşımlara.
A ile başlayıp K ile biten 2 harfli bir parti...Daha fazla ipucu verememHangi partide
Kız geçen rüyada gördüm 100/65 le alıyormuş CHP Allah'tan rüyaydıAz önce giyimimden ötürü kuzenim ak partiye oy veriyorsun kesin dedi
Zaten Muharrem İnce ikinci tura kalırsa CHP'ye verir hep palavraDün gece dedi. Hatta hasta olduğunu öğrendiğini ve kendisine ulaşmaya çalıştığını ve sonradan ulaşıp konuştuğunu söyledi.
Nasıl CHP'li degillermis hayret işte sevgi böyle bişey kovuyosun da yapışıyorlarA ile başlayıp K ile biten 2 harfli bir parti...Daha fazla ipucu veremem
Umarim oyledir. Bunu gerçekten isterim. Şu an mantıklı olan çekilmemek değil, cumhur ittifakına çalışmadığını ispatlamak olmalı. Bakalim ne karar vermişler. Ben çekilmesini istiyorum ama çekilmeyeceğini düşünüyorum.İsmail Saymaz yazdı konuştuklarını. Dün gece tv programındaydı Kılıçdaroğlu orada da söylemiş olabilir. Tam olarak bilmiyorum.
Çok yorucu bir çarsın bebeyimsu.Ayyysendemi gittin
Yok HDP için geçerli dalga mı geçiyorsunuz bilerek mi soruyorsun anlamadımNasıl yani sadece akepe için mi gecerli, önce vatan ve bayrak?
Hamilesin sen askom kesin ruyan çıkacakKız geçen rüyada gördüm 100/65 le alıyormuş CHP Allah'tan rüyaydı
Öncelikle analı babalı, sağlıklı olsun.hayırlı olsunKızlar bir kızım oluyor kopyami getiricem hayırlısıyla
Allah korusun kız valla risklide bakalım ülkemize vatanımıza milletimize kim hayirliysa o olsunHamilesin sen askom kesin ruyan çıkacak
AminÖncelikle analı babalı, sağlıklı olsun.hayırlı olsun
Adaletli, huzurlu, sevgi ve mutluluk içinde büyüsün yavrularımız