- 3 Temmuz 2021
- 709
- 1.529
- 31
Helal olsun ablacım çok güzel ifade etmişsiniz, yazdıklarınızın çoğunu da hatırlamıyorum bu arada. Hafıza maşallahAynen öyle, hafızamız mı zayıf yoksa bizler de siyasiler gibi mi olduk anlamıyorum gerçekten.
Kaynakları da paylaşırım gerekirse ama bir hatırlayalım bugünlerdeki gibi bir kaset skandalı patlamıştı Deniz Baykal’ın.
Cumhurbaşkanı o zaman başbakandı, bunlar özel değil genel genel demişti, Rahmetli Baykal Cumhurbaşkanını suçlamıştı, aradan birkaç yıl geçti Deniz Baykal ve Cumhurbaşkanı dış işleri konutunda görüştü, bu görüşmeler birkaç kere yaşandı diye hatırlıyorum, telefon trafiği de oldu hafızam beni yanıltmıyorsa.
Davutoğlu başbakanken Kılıçdaroğlu için neler neler söyledi, Kılıçdaroğlu aynı sertlikte cevaplar verdi şimdi ittifak ortağı oldular.
Hdp ile Akp çözüm sürecinde görüştü, 63. Hükümette hdplilere bakanlık verildi, sonra galiba geçen seneydi hdp ve akp yine bir araya geldi hatta mhpde görüşmeye destek verdi, yeni bir çözüm süreci mi diye manşetler atıldı.
Bugün gelinen noktada akp hdp hakkında bambaşka açıklamalar yapıyor.
Seçim bitecek yine hepsi bir araya gelecek görüşecek, meclis dışında arkadaşlıklar yapacaklar, onlar meclis lokantasında pilavlı kuzu kavurmayı 30 liraya yerlerken, insanlar patatesi taneyle almaya devam edip birbirine girdiğiyle kalacak.
Meclis yemekleri de çok güzel oluyor, bir kez yemiştim. Salatadaki sebzeler bile çok tazeydi ya. Garsonlar öyle özel giyimli öyle güzel hizmet ediyor ki kendimi bir şey sanmıştım. Meclis bahçesi falan çok güzeldi. Keşke vekil olsam diye özenmiştim, bedavaya çok güzel bir hayat yaşıyorlar. Hepsi de keyifli görünüyordu. Arkadaşlarımla gitmiştik meclise ziyaretçi olarak. Canlı yayın sırasında biz kamera önünden geçerken arkadaşım döner kapıya sıkışmıştı. Biz gülmekten kırılırken, birisi çekti çıkardı arkadaşı. Önce vezir olduk sonra rezil olduk yani aklıma geldi gülelim diye anlattım