- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 26
İyi düşündünBu ne şimdi? Bu nasıl sığ bi bakış açısı. Babanız annenizi ancak öyle mutlu edebilmişse o babanızın sorunu.Hay allah ya cidden şu mesajınızı ss alıp sagda solda okutmak istiyorum insanlar ibret almalı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi düşündünBu ne şimdi? Bu nasıl sığ bi bakış açısı. Babanız annenizi ancak öyle mutlu edebilmişse o babanızın sorunu.Hay allah ya cidden şu mesajınızı ss alıp sagda solda okutmak istiyorum insanlar ibret almalı.
Varaksız olmaz efendim, hiç işi bilmiyonuz.Bu ne şimdi? Bu nasıl sığ bi bakış açısı. Babanız annenizi ancak öyle mutlu edebilmişse o babanızın sorunu.Hay allah ya cidden şu mesajınızı ss alıp sagda solda okutmak istiyorum insanlar ibret almalı.
Kime ne anlatıyorsun yavAhahah saydığı devletlerin bi dünya sömürgesi vardı zaten, pastadan payı almışlardı, sanayi inkılabını yaşadılar, yıkılmadılar kabuk değiştirdiler, biz yalın ayak başı kabak çıktık savaştan be, elimize geçeni kâr saydık, yok olacaktık yokkk. Ay sinirim bozuldu.
Ne bu saldırganlık,yavaş olun biraz.Herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı? Muhalefetteyken böyleyseniz,iktidarda nasıl olursunuz Allah korusun.Şu ortadoğu tacir xihniyetiniz hiç değişmeyecek değil mi size çalıp çıroan milletin sırtından geçinen lazım
Gemicikler alan lazım
Kamyonlarca para kaçıran lazım
Emekli maaşıyla almış mış
Hadi hesaba vur
Aç kalmadan doğru düzgün bir hayat yaşayan biri kaç ev kaç araba alsbilir
Sİz hepiniz inanan insanlarsınız
Ülkede bu kadar aç bu kadar muhtaç insan varken
1000 odalı saraylarda yaşayan lider
Ancak halkı koyun düşünemeyen insanlara yakışır
Biri sırf iktidara yakın diye devletten karı koca 6 7 maaş alırken
Ülkedeki bu kadar namuslu birini eleştirmek size mi düşer
Yanlışlar eleştirilir doğrular değil
Sizin haddinize de değil
Önce kendi ahlak anlayışınızı sorgulayın
Delirmemek işten değil
ÜzdüBence hoş olmamış, sevmedim.
Doğru düzgün yaşam alanı oluşturmamış derken? Gecekondu da mı yaşıyorlar? Demek ki haram yolla bir kazanç elde etmemişler. Kendilerine yakıştırmamışlar.Hiç kusura bakma,kendini kandırıyorsun.Mütevazilikmiş hikaye bunlar.Ben de yılların bürokratı, milletvekili evine ,eşine , çocuklarına doğru düzgün bir yaşam alanı dahi oluşturmamış,tüm ülkeye mi verecek ailesine veremediklerini diyorum.Benim babam emekli maaşıyla yaptı, annemi mutlu etmek için.Değer vermektir bu.
Tabi altın varaklı olmalı. Kıro tarzında. Ayyy aklıma Yaprak Dökümü’ndeki Mithat’ın sonradan dekore ettiği köşk geliyorMutfağın neyi düzgün değil ya illa altın varaklı mı olması gerekiyor
Ne bu saldırganlık,yavaş olun biraz.Herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı? Muhalefetteyken böyleyseniz,iktidarda nasıl olursunuz Allah korusun.
Zamanında az verip veriştirmediğiniz Kılıçdaroğlu için bu kadar taklaya da gerek yok ayrıca