- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 26
Aynen dalga geçti hem seninle hem çarşafla, bana göre terbiyesizlik bu.Ben şort giyiyorum diyince bende kara çarşaf giyiyorum dedi buradan başladı konu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen dalga geçti hem seninle hem çarşafla, bana göre terbiyesizlik bu.Ben şort giyiyorum diyince bende kara çarşaf giyiyorum dedi buradan başladı konu.
Yetişkin olmak şartıyla...Küçüğün rızası olabileceği de söyleniyor bu ülkedeBir de isteyen istediğiyle gönül rızası olduğu sürece sevişebilir kısmını ekleyelim lütfen
Ona cesaret edemez alır cevabı sonra kim olursa olsun hiç fark etmez.Aynen dalga geçti hem seninle hem çarşafla, bana göre terbiyesizlik bu.
Izgara nerede?
Abla mesaja beğenmedim atmissin kızgın falan at bariBu hadsize bişi denirde burada uygun olmaz şimdi,bu yobaz kafan çıkmadıkça bunlardan bir halt olmaz
Şimdi kızarsam sevinir beğenmedim daha oturaklı olduAbla mesaja beğenmedim atmissin kızgın falan at bari
Cehape rizede muslumanlarin beynini yikadi. a haber
Atlayarak okudum artık bazı sayfaları.Ben de kaldığım yerden okuma hastalığına yakalandım biri beni burdan alıp gebelik planlayanlara götürsün
Gerçek mi bu coşku ya, inanamadım, ne kadar güzel
Hükümeti sevmemek devleti sevmemek değil bir de bunu iliştirelim hocam.Bir de isteyen istediğiyle gönül rızası olduğu sürece sevişebilir kısmını ekleyelim lütfen
Aynen, düştük bi kereAtlayarak okudum artık bazı sayfaları.
Girince çıkamıyorsun da
Geçmiş olsun abla,yine gel açma arayı kaldı 4 gün zatenBen kaçar yarın sabah yokum diş randevum var ona gideceğim iyi akşamlar hepinize
Akit?Okumak bakış açısını degistirir,güzelleştirir
Kim kiminle yürüyor herkesin haberi var sen rahat ol. Akp ile yürüyenleri de görüyoruzAkparti artıkları ile yol yürüyenlere de bir çift laf alalım