Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Nasıl memnun musunuz? Siz de elektrik faturanızı dert edin, çocuğunuza haftanın beş günü makarna yedirin, 10 binden aşağı kiralık ev kalmadı diye veryansın edin.

Babasının parasıydı cünkü dicem de evet düz mantıkla öyle padişah olunca hersey onun oluyor tabi😒

Sürekli toprak satıyoruz :KK43: Size sürekli bunlar gelirse bayrak iner, ezanlar susar diyenlere lütfen inanmayın ne olur artık :KK43:
Yoo hayır kim gelirse gelsin bunun olacağını düşünmüyorum asla. Buna ihtimal dahi vermem.

Biz zaten vatan bölünmesin , bayram inmesin, ezan susmasın diye uğraşıyoruz, bizim gördüklerimizi siz de bir gün göreceksiniz bu kesin, biz sadece geç olmasın diye çabalıyoruz.
Ya sonra işte ağlanıyorlar. B12 ve omega3 eksikliği nelere etki ediyor adlı çalışma.

Biz zaten vatan bölünmesin , bayram inmesin, ezan susmasın diye uğraşıyoruz, bizim gördüklerimizi siz de bir gün göreceksiniz bu kesin, biz sadece geç olmasın diye çabalıyoruz.
Allah aşkına sohbetin ortasında gelip bir tane mesajı çekip alıp cevap bekleyenlerden yoruldum. Az önce de yazdım ben buna seçimi kim alırsa alsın ihtimal vermiyorum.

Ne oldu yediğin laf ciğerine oturdu değil mi ? 😂 Şimdi hanım teyzenle bulun çıkartın eski videoları vız gelir 😃
Brn sizin bildiğiniz teyzelerden değilim,önce onda anlaşalım ayağında parmak arası terlik kısa şortuyla gezen platin sarı saçlı bir anneanneyim yeterli geldimi..
Ben ben :süslü: :süslü:
Canım hanım ablam HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir yanyana gelip bi kahve içmeyi öyle isterdim💕
Keşke öyle bir imkan olsada karşılıklı höpürteterek içerdik kahvelerimizi :KK200:
Ayyy bulamadım şimdi.
Ece Üner in sunduğu bir haber de;
barajda ki sazanlarin sesi yapmışlar bu kadının sesini .
Bulursan eklesene ne olur.
🥰 Ayrıca evet Vatan bölünmez, Bayrak inmez, Ezanlar dinmez 🥰
Aksini iddia eden oldumu şimdi.

Keleş de emekli asker eşinin keleşi tabi 😊 darısı benim vatansever eşime🌸
O keleşin z,mmeti bende

Brn sizin bildiğiniz teyzelerden değilim,önce onda anlaşalım ayağında parmak arası terlik kısa şortuyla gezen platin sarı saçlı bir anneanneyim yeterli geldimi..

Keşke öyle bir imkan olsada karşılıklı höpürteterek içerdik kahvelerimizi :KK200:

O keleşin z,mmeti bende
Aa öyle mi pardon ben de kara çarşafla dolaşıyordum

O keleşin z,mmeti bende
Ya ben sen senin platin sarı röfleli saçlarını yerim Hanım Ablacığım. Sarışın severiz, bak:
IMG_5970.jpeg

Allah aşkına sohbetin ortasında gelip bir tane mesajı çekip alıp cevap bekleyenlerden yoruldum. Az önce de yazdım ben buna seçimi kim alırsa alsın ihtimal vermiyorum.
Tam olarak sohbetin neresinden girmemi istersiniz? Yoo cevap falan beklemiyorum cevap ver verme, sen burada borellus80 e arkadaşlarına da söyle onlar da bilsin bayrak inmez dersen hepimize birden cevap hakkı doğar, ben zaten bayrak insin istemiyorum bu yüzden de senin desteklediğin adayı desteklemiyorum! Allaha şükür hiç desteklemedim. ben sadece size karşı cevap hakkımı kullandım.

Tam olarak sohbetin neresinden girmemi istersiniz? Yoo cevap falan beklemiyorum cevap ver verme, sen burada borellus80 e arkadaşlarına da söyle onlar da bilsin bayrak inmez dersen hepimize birden cevap hakkı doğar, ben zaten bayrak insin istemiyorum bu yüzden de senin desteklediğin adayı desteklemiyorum! Allaha şükür hiç desteklemedim. ben sadece size karşı cevap hakkımı kullandım.
Şu ateist halimle bile her zaman söylerim ezan susmaz diye.

Arkadaşım bana verilen cevaba cevap yazdım. Cevap verirsin üzerine cevap gelir, vermezsin işine gelmedi kaçtı dersiniz. Ben de anlamıyorum. Ayrıca aday ne alaka şimdi mesajda adayla ilgili bir yorum mu gördünüz

Aa öyle mi pardon ben de kara çarşafla dolaşıyordum
Niye çarsafla dalga geciyorsun ki şimdi? Bunu solcu biri yapsa örtüye hakaret örtüyü ayaklar altına alacaklar dersiniz. Senin için dalga olsa da bunu giyen insanlar var, insanların giyimi uzerinden dalga geçmeyi bırakın.

X