- 10 Şubat 2009
- 5.068
- 358
Kendiniz gelemediniz kartvizitinizi mi gönderdiniz Ağzı bozuk birinden beklenecek hareket
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O gece neler oldu bilmiyoruz, niye çıkmadı bilmiyoruz. Ne desek boş…Ben şu an ona güvenmiş olanlara da inanamıyorum. Savunması mantıksızdı, chp arkasında durmamışmış. Ulan sen siyaset üstü bir adam olacaktın kim takar chpnin durduğu yeri. O akşam kayboluşu mantıklı değildi, bunu yapan adama güvenmem ben. Kknın şu anki adımı dpğru, böyle bir güç ki seye teslim edilemez. Türkiyede zeus oluyorsun resmen, tanrılar tanrısı, her şey senin dilinin kaleminin ucunda. İttifakı da gömersin o koltuğa çıkınca, mevcut olandan görüyoruz işte
Kendiniz gelemediniz kartvizitinizi mi gönderdiniz Ağzı bozuk birinden beklenecek hareket
İzledim videoyu neyse ki başındaymış yoksa 2 saatlik programı izlemek zorunda kalacaktım. Haklısınız sanırım Faik bey de dezenformasyona maruz kalmış ve 2015 yılında Hdp ye Erzurum da yapılan saldırının fotoğrafını paylaşmış. Ama videonun tamamını bulamadım. Faik bey 2015 yılında olan olayı bakın o zaman da böyle bir şey yaşanmıştı diye anlatmış ve günümüze bağlamışta olabilir bilemiyorum. Bunu neden yazıyorum çünkü bu tarz bağlamından koparılan öncesi ve sonrası özellikle yayınlanmayan çok video var. Aynı programın Cumhurbaşkanın montajlı videoyu mitingte izletmesini de bu kadar detaylı incelemesini bekliyorum. Varsa öyle bir yayınları lütfen buraya yazın onu da izleyeyim.Araştırınız lütfen göreceksiniz özellikle sizin farklı olduğunuzu düşünüyorum Araştırmayı seven bir yapınız var. (Telefonum da sıkıntı var video yüklemede problem yaşıyorum) Rahat ulaşabilmeniz için 8.5.2023 Global Tv Mesele programında video var izleyip görebilirsiniz
Rezilliğin dik alası terbiyesiz,kadınların yüz karası unutmadık seni .
Manyak resmen biat ediyorlar diyincede kızıyorlar al işte en manyak örneğide bu .Allah belasını versin inşallah derken çarpıldı
Rezilliğin dik alası terbiyesiz,kadınların yüz karası unutmadık seni .
Şok oldu zaten noluyor der gibi kalakaldı garibimSpikerin çaresizliği gözlerinden okunuyor.
Bu kadarını o da tahmin edemezdi çünkü.Şok oldu zaten noluyor der gibi kalakaldı garibim
Aynen teyze tarihe geçti resmenBu kadarını o da tahmin edemezdi çünkü.
Cehape rizede muslumanlarin beynini yikadi. a haber
aa bakın bakın ne anlatıcam