Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Niye çarsafla dalga geciyorsun ki şimdi? Bunu solcu biri yapsa örtüye hakaret örtüyü ayaklar altına alacaklar dersiniz. Senin için dalga olsa da bunu giyen insanlar var, insanların giyimi uzerinden dalga geçmeyi bırakın.
Böyle bir yorum farkettiyseniz bu da sizin bakış açınız

Böyle bir yorum farkettiyseniz bu da sizin bakış açınız
Profilinizdeki yüksek ihtimal sizsiniz, o yoruma karşı ben de kara çarşaf giyiyorum demek dalga geçmektir. Çarşaf da degil, kara çarşaf diyince dalga geçtiğini düşünürüm. Bakış açimla alakalı değil.

Arkadaşım bana verilen cevaba cevap yazdım. Cevap verirsin üzerine cevap gelir, vermezsin işine gelmedi kaçtı dersiniz. Ben de anlamıyorum. Ayrıca aday ne alaka şimdi mesajda adayla ilgili bir yorum mu gördünüz
Burada yazdıklarınızı herkes görür ve herkes cevap yazabilir, sadece 1 kişi cevap versin isterseniz özel mesaj atabilirsiniz.

Screenshot_20230510_174210.jpg
Tügva üyesi aşiret mensubu gülen icazetli gözlerinden ışık saçan bakanımız🤗

Profilinizdeki yüksek ihtimal sizsiniz, o yoruma karşı ben de kara çarşaf giyiyorum demek dalga geçmektir. Çarşaf da degil, kara çarşaf diyince dalga geçtiğini düşünürüm. Bakış açimla alakalı değil.
Ne bakışımız açımız penceremiz varmış.
Vura vura bitiremediler.

Tam olarak sohbetin neresinden girmemi istersiniz? Yoo cevap falan beklemiyorum cevap ver verme, sen burada borellus80 e arkadaşlarına da söyle onlar da bilsin bayrak inmez dersen hepimize birden cevap hakkı doğar, ben zaten bayrak insin istemiyorum bu yüzden de senin desteklediğin adayı desteklemiyorum! Allaha şükür hiç desteklemedim. ben sadece size karşı cevap hakkımı kullandım.
Oradaki yorumda arkadaş”larına” yazmadım dönüp bakabilirsiniz. Sadece bir kişiden alıntı yaparak arkadaşına diye cevap verdim siz de üzerinize alıyorsunuz. İşte mesajların tamamını okumayınca böyle oluyor. Dönüp bakabilirsin. Kime anlatıyorsam ben de 😂

17 yaşında tecavüze uğradı. AKP’li işadamı Sadullah Alagöz’dü şüpheli. Bilmiyordu ki yabancısı olduğu bu topraklarda beklediği adaletin kendisi de iğfal edilmişti. Öyle ya şüpheli Alagöz, ifadesini alması gereken Emniyet müdürü tarafından hediyelere boğuluyordu. Kendisini tecavüzcüden koruduğunu iddia eden aile bakanı, tecavüz şüphelisini makamında ağırlıyordu. Buluşmayı organize eden de görevdeki bir yargıçtı. Demir parmaklıklar arasında olması gerekenlerin içi çürütülmüş devletle çektirdiği her fotoğraf karesi, o kız çocuğunu bir adım daha yalnızlaştırıyordu.

Ortaya çıktı ki şüpheli hakkında daha önce de başka taciz ve tecavüz dosyaları vardı. Aile Bakanlığı mağdur çocuğa kol kanat germesi gerekirken bu gerçekleri anlatan 102 haber ve tweet’i mahkeme kararıyla yayından kaldırttı.

17 yaşında tecavüze uğradı. Ankara’da bir savcı vardı. Aylardır açılmayan dosyanın sayfalarını çevirmeye başladı. Önce mağdur kızı ve ablasını yeniden dinledi. Sonra bir türlü DNA örneği alınmayan şüpheli Alagöz’ün peşine düştü. Mahkeme kararına rağmen DNA vermeye gitmeyen Alagöz’ü polis eşliğinde Adli Tıp Kurumu’na götürdü. Tam da o aşamadan sonra soruşturmanın yönü değiştirildi. İddianame yazma aşamasına gelen savcı görevden alındı. Bir mahkemede duruşma savcısı yapıldı.

Oradaki yorumda arkadaş”larına” yazmadım dönüp bakabilirsiniz. Sadece bir kişiden alıntı yaparak arkadaşına diye cevap verdim siz de üzerinize alıyorsunuz. İşte mesajların tamamını okumayınca böyle oluyor. Dönüp bakabilirsin. Kime anlatıyorsam ben de 😂
Ben mesajların tamamını okuyorum, burda olmasam kaldığım yerden sayfalarca da kaçırmış olsam yine okuyorum. Tam olarak hangi arkadaşa dedin etiketle de cevap versin bari

17 yaşında tecavüze uğradı. AKP’li işadamı Sadullah Alagöz’dü şüpheli. Bilmiyordu ki yabancısı olduğu bu topraklarda beklediği adaletin kendisi de iğfal edilmişti. Öyle ya şüpheli Alagöz, ifadesini alması gereken Emniyet müdürü tarafından hediyelere boğuluyordu. Kendisini tecavüzcüden koruduğunu iddia eden aile bakanı, tecavüz şüphelisini makamında ağırlıyordu. Buluşmayı organize eden de görevdeki bir yargıçtı. Demir parmaklıklar arasında olması gerekenlerin içi çürütülmüş devletle çektirdiği her fotoğraf karesi, o kız çocuğunu bir adım daha yalnızlaştırıyordu.

Ortaya çıktı ki şüpheli hakkında daha önce de başka taciz ve tecavüz dosyaları vardı. Aile Bakanlığı mağdur çocuğa kol kanat germesi gerekirken bu gerçekleri anlatan 102 haber ve tweet’i mahkeme kararıyla yayından kaldırttı.

17 yaşında tecavüze uğradı. Ankara’da bir savcı vardı. Aylardır açılmayan dosyanın sayfalarını çevirmeye başladı. Önce mağdur kızı ve ablasını yeniden dinledi. Sonra bir türlü DNA örneği alınmayan şüpheli Alagöz’ün peşine düştü. Mahkeme kararına rağmen DNA vermeye gitmeyen Alagöz’ü polis eşliğinde Adli Tıp Kurumu’na götürdü. Tam da o aşamadan sonra soruşturmanın yönü değiştirildi. İddianame yazma aşamasına gelen savcı görevden alındı. Bir mahkemede duruşma savcısı yapıldı.

Hiç değişmiyor muhakkak sonunda ya savcı değişir ya hakim emekli olur ya da sessiz sedasız ölür😔

X