- 18 Şubat 2018
- 11.951
- 53.332
- 44
Aaaa kathy hanımefendiciğim,hiç yakıştıramadım size bu üslubuNe oldu yediğin laf ciğerine oturdu değil mi ?Şimdi hanım teyzenle bulun çıkartın eski videoları vız gelir
Yahu bu yaşlı hasta adam cıkıp size itiraf etse evet ben çaldım ailemi sülalemi zengin ettim cukkaladım ohh. Siz helal olsun ne güzel calıp cırptınız ezanlar susmaz vatan bölünmez üğüğğ dersiniz. Ben eğlenin diye paylasıyorum cünkü biz cok eğleniyoruz oleeyyyyNe oldu yediğin laf ciğerine oturdu değil mi ?Şimdi hanım teyzenle bulun çıkartın eski videoları vız gelir
Teyzen kim?Yahu bu yaşlı hasta adam cıkıp size itiraf etse evet ben çaldım ailemi sülalemi zengin ettim cukkaladım ohh. Siz helal olsun ne güzel calıp cırptınız ezanlar susmaz vatan bölünmez üğüğğ dersiniz. Ben eğlenin diye paylasıyorum cünkü biz cok eğleniyoruz oleeyyyy
Akparti artıkları ile yol yürüyenlere de bir çift laf alalımYahu bu yaşlı hasta adam cıkıp size itiraf etse evet ben çaldım ailemi sülalemi zengin ettim cukkaladım ohh. Siz helal olsun ne güzel calıp cırptınız ezanlar susmaz vatan bölünmez üğüğğ dersiniz. Ben eğlenin diye paylasıyorum cünkü biz cok eğleniyoruz oleeyyyy
Keleş de emekli asker eşinin keleşi tabi
Hemen vereyim. Ben onların da bu düzenden rahatsız oldukları için Akp ile yollarını ayırdıklarını düşünüyorum. Yoksa ayrılmayıp hep birlikte yemeye devam edebilirlerdi.Akparti artıkları ile yol yürüyenlere de bir çift laf alalım
Ayyy bulamadım şimdi.Rezilliğin dik alası terbiyesiz,kadınların yüz karası unutmadık seni .
Bir fark var onlar ayrılmadı , gönderildiHemen vereyim. Ben onların da bu düzenden rahatsız oldukları için Akp ile yollarını ayırdıklarını düşünüyorum. Yoksa ayrılmayıp hep birlikte yemeye devam edebilirlerdi.
Bizce de öyle,sadece sizce değil.Ayrıca evet Vatan bölünmez, Bayrak inmez, Ezanlar dinmez
Süper dede
Gönderilmiş te olabilirler, ayrılmış ta olabilirler. İşin gerçeğini onlar daha iyi bilir. Bu onlarında bu düzenden rahatsızlık duydukları gerçeğini değiştirmez.Bir fark var onlar ayrılmadı , gönderildi
E bunu arkadaşınıza söyleyinBizce de öyle,sadece sizce değil.
Gözünün üstünde kaşı var diye gönderilen birsürü bakan var ama şu ekonominin içine eden Nebati'yi niye göndermiyor,ben de onu anlamıyorum işteBir fark var onlar ayrılmadı , gönderildi
Sürekli toprak satıyoruzAyrıca evet Vatan bölünmez, Bayrak inmez, Ezanlar dinmez
O zaten biliyor,raad olun kathy hanimcigimE bunu arkadaşınıza söyleyin