Biz zaten vatan bölünmesin , bayrak inmesin, ezan susmasın diye uğraşıyoruz, bizim gördüklerimizi siz de bir gün göreceksiniz bu kesin, biz sadece geç olmasın diye çabalıyoruz.E bunu arkadaşınıza söyleyin
İnşallah ysknın sözünü dinliyorlardır. Ne diyebiliriz ki başkaGüzel haber. Umarım danışıklı dövüş değildir. YSK, benim içim güvenilir bir kurum değil, anayasaya aykırı kararları uygulamışlığı vardır.
Babasının parasıydı cünkü dicem de evet düz mantıkla öyle padişah olunca hersey onun oluyor tabiNasıl memnun musunuz? Siz de elektrik faturanızı dert edin, çocuğunuza haftanın beş günü makarna yedirin, 10 binden aşağı kiralık ev kalmadı diye veryansın edin.
Kendi paraciklarinla yedirip icirecekse sorun yok ama benden bir kuruş gidiyorsa haram zıkkım olsun.Nasıl memnun musunuz?
Yoo hayır kim gelirse gelsin bunun olacağını düşünmüyorum asla. Buna ihtimal dahi vermem.Sürekli toprak satıyoruzSize sürekli bunlar gelirse bayrak iner, ezanlar susar diyenlere lütfen inanmayın ne olur artık
Ya sonra işte ağlanıyorlar. B12 ve omega3 eksikliği nelere etki ediyor adlı çalışma.Biz zaten vatan bölünmesin , bayram inmesin, ezan susmasın diye uğraşıyoruz, bizim gördüklerimizi siz de bir gün göreceksiniz bu kesin, biz sadece geç olmasın diye çabalıyoruz.
Allah aşkına sohbetin ortasında gelip bir tane mesajı çekip alıp cevap bekleyenlerden yoruldum. Az önce de yazdım ben buna seçimi kim alırsa alsın ihtimal vermiyorum.Biz zaten vatan bölünmesin , bayram inmesin, ezan susmasın diye uğraşıyoruz, bizim gördüklerimizi siz de bir gün göreceksiniz bu kesin, biz sadece geç olmasın diye çabalıyoruz.
Brn sizin bildiğiniz teyzelerden değilim,önce onda anlaşalım ayağında parmak arası terlik kısa şortuyla gezen platin sarı saçlı bir anneanneyim yeterli geldimi..Ne oldu yediğin laf ciğerine oturdu değil mi ?Şimdi hanım teyzenle bulun çıkartın eski videoları vız gelir
Ben benTeyzen kim?
Keşke öyle bir imkan olsada karşılıklı höpürteterek içerdik kahvelerimizi
Bulursan eklesene ne olur.Ayyy bulamadım şimdi.
Ece Üner in sunduğu bir haber de;
barajda ki sazanlarin sesi yapmışlar bu kadının sesini .
Aksini iddia eden oldumu şimdi.Ayrıca evet Vatan bölünmez, Bayrak inmez, Ezanlar dinmez
O keleşin z,mmeti bendeKeleş de emekli asker eşinin keleşi tabidarısı benim vatansever eşime
Aa öyle mi pardon ben de kara çarşafla dolaşıyordumBrn sizin bildiğiniz teyzelerden değilim,önce onda anlaşalım ayağında parmak arası terlik kısa şortuyla gezen platin sarı saçlı bir anneanneyim yeterli geldimi..
Ben ben
Bulursan eklesene ne olur.
Aksini iddia eden oldumu şimdi.
O keleşin z,mmeti bende
Bunu mantıken düşünmek bile korkunç kim düşünebilir böyle bir şeyi.Yoo hayır kim gelirse gelsin bunun olacağını düşünmüyorum asla. Buna ihtimal dahi vermem.
Ya ben sen senin platin sarı röfleli saçlarını yerim Hanım Ablacığım. Sarışın severiz, bak:Brn sizin bildiğiniz teyzelerden değilim,önce onda anlaşalım ayağında parmak arası terlik kısa şortuyla gezen platin sarı saçlı bir anneanneyim yeterli geldimi..
Ben ben
Bulursan eklesene ne olur.
Aksini iddia eden oldumu şimdi.
O keleşin z,mmeti bende
Tam olarak sohbetin neresinden girmemi istersiniz? Yoo cevap falan beklemiyorum cevap ver verme, sen burada borellus80 e arkadaşlarına da söyle onlar da bilsin bayrak inmez dersen hepimize birden cevap hakkı doğar, ben zaten bayrak insin istemiyorum bu yüzden de senin desteklediğin adayı desteklemiyorum! Allaha şükür hiç desteklemedim. ben sadece size karşı cevap hakkımı kullandım.Allah aşkına sohbetin ortasında gelip bir tane mesajı çekip alıp cevap bekleyenlerden yoruldum. Az önce de yazdım ben buna seçimi kim alırsa alsın ihtimal vermiyorum.
Hadi ya cidden mi,resim öyle söylemiyor nedense.Aa öyle mi pardon ben de kara çarşafla dolaşıyordum
Bayılıyorum ben buna şöle bir mıncıklasana benim yerime bunu çok tatlııı yaaaYa ben sen senin platin sarı röfleli saçlarını yerim Hanım Ablacığım. Sarışın severiz, bak:
Eki Görüntüle 3245684
Şu ateist halimle bile her zaman söylerim ezan susmaz diye.Tam olarak sohbetin neresinden girmemi istersiniz? Yoo cevap falan beklemiyorum cevap ver verme, sen burada borellus80 e arkadaşlarına da söyle onlar da bilsin bayrak inmez dersen hepimize birden cevap hakkı doğar, ben zaten bayrak insin istemiyorum bu yüzden de senin desteklediğin adayı desteklemiyorum! Allaha şükür hiç desteklemedim. ben sadece size karşı cevap hakkımı kullandım.
Çok haklısın vallaaa bakın bakın ne anlatıcam
Arkadaşım bana verilen cevaba cevap yazdım. Cevap verirsin üzerine cevap gelir, vermezsin işine gelmedi kaçtı dersiniz. Ben de anlamıyorum. Ayrıca aday ne alaka şimdi mesajda adayla ilgili bir yorum mu gördünüzTam olarak sohbetin neresinden girmemi istersiniz? Yoo cevap falan beklemiyorum cevap ver verme, sen burada borellus80 e arkadaşlarına da söyle onlar da bilsin bayrak inmez dersen hepimize birden cevap hakkı doğar, ben zaten bayrak insin istemiyorum bu yüzden de senin desteklediğin adayı desteklemiyorum! Allaha şükür hiç desteklemedim. ben sadece size karşı cevap hakkımı kullandım.
Niye çarsafla dalga geciyorsun ki şimdi? Bunu solcu biri yapsa örtüye hakaret örtüyü ayaklar altına alacaklar dersiniz. Senin için dalga olsa da bunu giyen insanlar var, insanların giyimi uzerinden dalga geçmeyi bırakın.Aa öyle mi pardon ben de kara çarşafla dolaşıyordum
Kaşları güzel diyeGözünün üstünde kaşı var diye gönderilen birsürü bakan var ama şu ekonominin içine eden Nebati'yi niye göndermiyor,ben de onu anlamıyorum işte.