Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Hanımlar,
cevaplayın diye yazmıyorum, içinizden düşünün diye bir soru soracağım hepinize.

Eklediğiniz videolar, sosyal medya, gazete vb haberler üzerinden o yalan bu komplo vs diye suçlayıp A partisini tutuyorsanız onunla alakalı her haberi yalan kabul edip B partisi hakkındakileri doğru kabul ediyorsunuz ya hani ya da tam tersi A partisi söylüyorsa kesin doğrudur B partisi söylüyorsa yalandır diye savunuyorsunuz.
Hiç düşünüyor musunuz bir taraf hakkında yalan veya komplo haberler yapılıyorsa diğeri için neden yapılmasın veya bir taraf doğru söylüyorsa diğer taraf da doğru söylüyor olabilir diye düşünüyor musunuz?

Kendinizden olanı gözü kapalı doğru diye kabul edip diğer tarafı komplocu olarak suçlarken, bizde bir laf vardır bilir misiniz? Duyduğunuza inanmayın gördüğünüzün ise yarısına inanın derler, ayrıca denir ki bizzat gözünüzle görüp kulağınızla işitmediğiniz şeyler için şahitlik etmeyin ki gözünüz kulağınız elleriniz yüreğiniz aleyhinize şahitlik etmesin.

Hele bunu siyaset için asla yapmayın.

Geçmişten birkaç haber paylaşacağım ve düşünmenizi isteyeceğim, hangisi doğru? Kelimeler cımbızlanıp yayınlanmış haberler mi, montaj mı, duruma göre açıklamalar mı, karşılıklı komplolar mı, hangisi?

IMG_1525.jpeg

IMG_1526.jpeg

İnce mitinglerini kesin olarak iptal etmiş. Ne oluyor yav?
Adamın hayatı talan oldu daha ne olsun. Az şey mi bu söylenenler.

Bu arada fotoğrafların altına biri kulak yapısıyla ilgili bir kıyaslama atmış, görüntü bulanık ama söyşediği mantıksız değil. Provakasyon olması muhtemel

“Karadeniz gazı hayırlı olsun. Tüm milletimize bedava gaz veriyoruz.” diye millete gaz verdikleri doğalgaz aslında Rusya’dan aldıkları gaz sanırım. Onun da ödemesini 2024 ocak ayına ertelemişler. Eee arkadaşlar, gaz buluyoruz beğenmiyorsunuz, petrol buluyoruz beğenmiyorsunuz diyen arkadaşlar nerede pistte yoklar? Hiç aklınız kesiyor mu çeyrek asırda olmayan şey seçime bilmem kaç gün kala bulunuyor? Bunlar her zamanki gibi seçim öncesi vatandaşları amiyane tabirle kekliyorlar.

Video alayım lütfen. Faik Öztrak ta mı bu haberi gerçek zannedip açıklama yapmış...
Araştırınız lütfen göreceksiniz özellikle sizin farklı olduğunuzu düşünüyorum ☺️ Araştırmayı seven bir yapınız var. (Telefonum da sıkıntı var video yüklemede problem yaşıyorum) Rahat ulaşabilmeniz için 8.5.2023 Global Tv Mesele programında video var izleyip görebilirsiniz👍

Sizden ayrı olarak ;
Ayrıca elinize bir resim verip açıklama yapmanızı sağlayan bir basın danışmanınız varsa sıkıntı. Araştırmadan siz çıkıp chp sözcüsü olarak basın açıklaması yapıyorsanız orası daha büyük sıkıntı

Ben Kemal Kılıçdaroğlunun İnce olayından sonra kimseye güvenemeyip özellikle kendisinin aday olduğunu düşünüyorum.
Ben şu an ona güvenmiş olanlara da inanamıyorum. Savunması mantıksızdı, chp arkasında durmamışmış. Ulan sen siyaset üstü bir adam olacaktın kim takar chpnin durduğu yeri. O akşam kayboluşu mantıklı değildi, bunu yapan adama güvenmem ben. Kknın şu anki adımı dpğru, böyle bir güç ki seye teslim edilemez. Türkiyede zeus oluyorsun resmen, tanrılar tanrısı, her şey senin dilinin kaleminin ucunda. İttifakı da gömersin o koltuğa çıkınca, mevcut olandan görüyoruz işte

Araştırınız lütfen göreceksiniz özellikle sizin farklı olduğunuzu düşünüyorum ☺️ Araştırmayı seven bir yapınız var. (Telefonum da sıkıntı var video yüklemede problem yaşıyorum) Rahat ulaşabilmeniz için 8.5.2023 Global Tv Mesele programında video var izleyip görebilirsiniz👍
Arayıp bulamadığım için size yazdım... Bakıcam teşekkürler.

Adamın hayatı talan oldu daha ne olsun. Az şey mi bu söylenenler.

Bu arada fotoğrafların altına biri kulak yapısıyla ilgili bir kıyaslama atmış, görüntü bulanık ama söyşediği mantıksız değil. Provakasyon olması muhtemel
Muharrem’in kulak memesi daha ayrık, ayrıca önleri fazla kel, o poziyonda alnına kıvrılacak kadar saçı yok. Bir şeyler var da, çıkar kokusu; çok üzüldüm empati yapınca, çirkin belaltılar maalesef. Herhangi bir pedofili ve tecavüz vakası değilse, kimsenin seks hayatının bekçisi değiliz.

Sizden ayrı olarak ;
Ayrıca elinize bir resim verip açıklama yapmanızı sağlayan bir basın danışmanınız varsa sıkıntı. Araştırmadan siz çıkıp chp sözcüsü olarak basın açıklaması yapıyorsanız orası daha büyük sıkıntı
Şuan en büyük sıkıntı Cumhurbaşkanının İstanbul mitinginde montajlı video gösterip Millet İttifakını terörist olarak suçlamasıdır. En büyük dezenformasyonda budur!

X