Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
kathy kathy alın süper zekanızla harmanlayın💨💨💨
29 Madde 217/A açıp bakın ve dezenformasyon yasasını geçen yıl aym ye götüreceğiz diyen faik öztrak’ın ‘’selahattin demirtaş’’ın 2015 yılında paylaştığı fotoğrafı eline alıp Erzurum mitingi (!) ile ilgli açıklama yapmaya çalışması. Yandı gülüm keten helva ehh zamanı varmış demek ki

29 Madde 217/A açıp bakın ve dezenformasyon yasasını geçen yıl aym ye götüreceğiz diyen faik öztrak’ın ‘’selahattin demirtaş’’ın 2015 yılında paylaştığı fotoğrafı eline alıp Erzurum mitingi (!) ile ilgli açıklama yapmaya çalışması. Yandı gülüm keten helva ehh zamanı varmış demek ki
04747A78-634B-4C4F-9D63-9276FB624287.jpeg

Şahsi fikrim Muharrem İnce diye servis edilen videodan alınmış ekran görüntülerindeki şahıs o değil, Muharrem daha kel, kulak memesi bile farklı. Kimisi diyor Ali Yeşildağ’ın Twitter’ı yok kimi diyor var. Videolarını takip etmek daha doğru sanırım. Bir de sonuçta İnce’nin karısını geçtim çocukları, kardeşleri, ailesi, akrabası var; o veya değil bu şekilde servis edilmesi çok kötü.

Nasıl ki yemek yedi diye birine oy vermekten vazgeçmek saçmaysa seks yaptı diye de neden vazgeçsin insanlar

Seks yahu
Sanki ülkeyi dolandırmış
Ülkeyi dolandırdı zaten, hem de 4 yıl önce, o dört yılda neler kaybettik hesaplayabilir misin

Bu tarz videoları burada çok az kişi izliyordur eminim. Çok uzun ama ben izliyorum. İktidarı destekleyen bacılarımız daha çok 1 dk yı geçmeyen videoları sever ve paylaşırlar. Doğru mu değil mi hiç önemi yok. Kaynak belli mi ? Biri bir tarafından mı uydurmuş yoksa gerçekten böyle bir şey var mı ? Bende yapıyorum bazen bir paylaşım sonra altındaki yorumları okurken biri fake bu yazınca ve yazdığının doğruluğundan emin olmuşsam hemen siliyorum onun yerine 3 nokta koyuyorum. Sizlerden ricam önce haberi kim paylaşmış, ne amaçla paylaşmış bir bakın. Doğru mu değil mi araştırın.

Video alayım lütfen. Faik Öztrak ta mı bu haberi gerçek zannedip açıklama yapmış...

Bu tarz videoları burada çok az kişi izliyordur eminim. Çok uzun ama ben izliyorum. İktidarı destekleyen bacılarımız daha çok 1 dk yı geçmeyen videoları sever ve paylaşırlar. Doğru mu değil mi hiç önemi yok. Kaynak belli mi ? Biri bir tarafından mı uydurmuş yoksa gerçekten böyle bir şey var mı ? Bende yapıyorum bazen bir paylaşım sonra altındaki yorumları okurken biri fake bu yazınca ve yazdığının doğruluğundan emin olmuşsam hemen siliyorum onun yerine 3 nokta koyuyorum. Sizlerden ricam önce haberi kim paylaşmış, ne amaçla paylaşmış bir bakın. Doğru mu değil mi araştırın.
Can Atakli'yi uzun süredir takip ederim ben,başarılı bulduğum bir gazetecidir.Ona güvenerek paylaştım ben de.Dediginiz çok doğru,çok fazla trol paylaşımlar oluyor burada.

X