- 28 Şubat 2018
- 1.277
- 4.280
- 31
Tamam tamam. En mağdur sizsiniz. Biz ikna oldk.Gençlik kolları taşladılar CHP Meclis üyesi Ersin Atar silahını çekerek ateş etti Soyadıyla Müsemma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam tamam. En mağdur sizsiniz. Biz ikna oldk.Gençlik kolları taşladılar CHP Meclis üyesi Ersin Atar silahını çekerek ateş etti Soyadıyla Müsemma.
Onun sorunu zaten yaptıysa böyle bişeyi çözsünler artık.Evet. Valla karısını aldatmış olması vs. kimseyi ilgilendirmez. İnsanların geneli şantaj ihtimaline kızmış gibi görünüyor.
Jelibon önemli. Jelibon kırmızı çizgimiz.Ben anladım Melih Gökçek bir video paylaşınca bizim Akp li bacılarımız buraya gelip koşa koşa o videoyu paylaşıyorlar
Haber kaynakları Gökçek
Evet gördümDün bende paylaştım bunu haberi paylaşan kişi Gaziantep te bir avukat. Büyük ihtimalle olayların içinde olduğu için yazıyor. Bu haberi benimle paylaşan kişi de Gaziantep te avukatlık yapan eniştem.
Yani?
Kendisinin bu haberden tam olarak ne anladıgnı cok merak ediyor ve bi acıklama beklıyorum. Hani sen ben paylaşsak anlıcam da
HÜKÜMETİN DEZENFORMASYONUYLA ÇIKAN DEZENFORMASYON YASASI
Zekanıza hayranımKendisinin bu haberden tam olarak ne anladıgnı cok merak ediyor ve bi acıklama beklıyorum. Hani sen ben paylaşsak anlıcam da
Bacım burası Türkiye. Emin misin?Nasıl ki yemek yedi diye birine oy vermekten vazgeçmek saçmaysa seks yaptı diye de neden vazgeçsin insanlar
Seks yahu
Sanki ülkeyi dolandırmış
kathy alın süper zekanızla harmanlayınHÜKÜMETİN DEZENFORMASYONUYLA ÇIKAN DEZENFORMASYON YASASI
Saray ve şürekâsı ise, adına “Dezenformasyon Yasası” dedikleri bu ucube düzenlemeyi Meclis’te savunmaya çalışırken, “ABD’lilerle görüştük, bizdeki yasayla onlardaki yasanın birebir örtüştüğünü söylediler” dediler. Açıkçası, Amerikalılardan himmet umdular. Ama himmetini bekledikleri ABD, bu iddiayı reddetti. Yapılanı “dezenformasyon” olarak tanımladı. Yani Sarayın Dezenformasyon Yasası, hükümetin dezenformasyonuyla çıktı. Bu yasayı Erdoğan henüz onaylamadı. Ama şimdiden yürürlüğe girmiş görünüyor. Amasra’daki maden faciasında İçişleri Bakanlığı’nın ilk işinin patlama hakkında paylaşım yapan 12 hesap hakkında soruşturma başlatması, “7/24 sanal devriye faaliyetlerinin yürütüldüğünü” belirterek millete sopa göstermesi, Saray’ın İletişim Müdürlüğünün çıkardığı bültenler, Sarayın artık “Dezenformasyondan” ne anladığını, bu yasanın nasıl uygulanacağını açık seçik ortaya koyuyor.
ANAYASA MAHKEMESİ’NİN SAMİMİYET SINAVI
Bunların yapmak istedikleri çok açık… Seçim sürecinde Cumhur İttifakı, Havuz Medyası, trol orduları dilediği gibi sövecek, sayacak, yalan, yanlış muhalefete karşı konuşacak. Muhalif sesler ise, 3 yıla kadar hapisle cezalandırılacak. Bizim bu dayatma siyasetine cevabımız bellidir. “Kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet!” Biz bu ucube yasayı iptal istemiyle Anayasa Mahkemesi’ne elbette taşıyacağız. Ancak bu iptal isteminin karara bağlanmasının, seçim sonrasına kalacağı yönünde duyumlar alıyoruz. Bu, Anayasa Mahkemesi için de büyük bir samimiyet sınavıdır. Anayasa Mahkemesi; ya seçimin adil ve güvenli olmasını ciddi bir biçimde sakatlayan, bu yasayla ilgili iptal istemini ivedilikle görüşerek, karara bağlamalı veya bu sansür yasasını karara bağlayana kadar, yasanın 29. maddesinin yürütmesini durdurma kararı vermelidir. Anayasa Mahkemesinin temel görevi, demokrasimize, fikir ve ifade özgürlüğüne, seçim adaletine vurulmak istenen darbeyi, bertaraf etmektir. Faik Öztrak: “Bu Kader Değil, Korkunç Bir Cinayettir” - Cumhuriyet Halk Partisi
Vekilin ne söylediğini tam olarak okuyun ondan sonra sıçrayın( Bu kelimeyi siz kullandığınız için söyledim yoksa kullanmam kötü bir kelime)
Ben hizbullah sevici falan değilim, hangi partiyi desteklediğimi bile söylemedim de siz ne sevicisiniz? Gerilla sevici? Bebek katili sevici? Askerimi polisimi şehit edenleri sevici? Yerel yönetimi kesinlikle getireceğiz diyen ,6 ile özerklik getireceğiz diyen KK sevici? Sihalarin üretimini durduracağız diyen, IMF tasmasini tekrar boynumuza takacağınin sözünü verenleri mi sevici yoksa? Yoksa ülkede milyonlarca tesettürlü kadın varken, başörtümuze bez parçası diyenleri ve bunu dememişcesine şimdi de afişlerde başörtülü kadın kullananları mi sevicisiniz hahah. Uff roman olur ya gerçekten kendi icinizde bile komiksiniz kusura bakmayın. Ben Erdoğan'ı sevin sevmeyin diyemem bana ne. Ama şu yukarda yazdıklarıma mantıklı bir cevap verin de ben de hee kadın haklıymış diyeyim. SanmıyorumHizbullahsevici misiniz anlamadım ki ben sizi
Of of
Oysa beyin bedava, kullanımı pratik filan
Gözümün çiçeği napiyn
Size demedim ayolAzcık kafa bulduk be, segz hayatı var diye yerecek değiliz kimseyi ahahah karısı baksın o işe.
Hshshshshshh kele bak, bi de adaylıktan çekil evine dön karından af dile falan diyo, onu da sana soracaklardı tipe bak.Size demedim ayol
Seks kasetiyle şantaj yapanların ummalarına diyorum
Zinayı suç saymak isteyenler var. Doğru unutmuşum. Kim kimle sevişiyor, kaç dk sevişiyor, kaç kez sevişiyor, kaç kişi aynı anda sevişiyor, hard core mu soft mu sevişiyor, bi gecelik mi değil mi heeepsi milletin derdiBacım burası Türkiye. Emin misin?
KK dedemin kasedi ciksa helal olsun yas 70 is bitmemis der ŞAKKK diye muhuru basarim.Nasıl ki yemek yedi diye birine oy vermekten vazgeçmek saçmaysa seks yaptı diye de neden vazgeçsin insanlar
Seks yahu
Sanki ülkeyi dolandırmış
halk cebinden çok milletin fanfinisiyle ilgileniyorZinayı suç saymak isteyenler var. Doğru unutmuşum. Kim kimle sevişiyor, kaç dk sevişiyor, kaç kez sevişiyor, kaç kişi aynı anda sevişiyor, hard core mu soft mu sevişiyor, bi gecelik mi değil mi heeepsi milletin derdi
Sen napiyon askim gözlerim seni aradı yaaaaGözümün çiçeği napiyn
Twitter hesabı yok bildiğim kadarıyla kendisi söylemişti. Onun videolarını paylaşan ve açıklama yapan hesaplar var. Videolar doğru ama yazılanlara çokta güvenmeyin derim.Dün ali Yeşildağ’ın orijinal hesabını bulanlar vardı. Biriniz paylaşın gıııı hesabı