- 28 Şubat 2018
- 1.277
- 4.280
- 31
Öyle demişti, sonra Twitter hesabı açtı diyenler var. Bilemedim…Twitter hesabı yok bildiğim kadarıyla kendisi söylemişti. Onun videolarını paylaşan ve açıklama yapan hesaplar var. Videolar doğru ama yazılanlara çokta güvenmeyin derim.
Kılıçdaroğlunun dili sürçünce dalga gecen güruh bunları görünce napıyor acabaizleyelim.
29 Madde 217/A açıp bakın ve dezenformasyon yasasını geçen yıl aym ye götüreceğiz diyen faik öztrak’ın ‘’selahattin demirtaş’’ın 2015 yılında paylaştığı fotoğrafı eline alıp Erzurum mitingi (!) ile ilgli açıklama yapmaya çalışması. Yandı gülüm keten helva ehh zamanı varmış demek ki
İnce mitinglerini kesin olarak iptal etmiş. Ne oluyor yav?Twitter hesabı yok bildiğim kadarıyla kendisi söylemişti. Onun videolarını paylaşan ve açıklama yapan hesaplar var. Videolar doğru ama yazılanlara çokta güvenmeyin derim.
29 Madde 217/A açıp bakın ve dezenformasyon yasasını geçen yıl aym ye götüreceğiz diyen faik öztrak’ın ‘’selahattin demirtaş’’ın 2015 yılında paylaştığı fotoğrafı eline alıp Erzurum mitingi (!) ile ilgli açıklama yapmaya çalışması. Yandı gülüm keten helva ehh zamanı varmış demek ki
Şahane olmuş.
Klip de şarkı da çok iyi
Kalıbımı basarım ki o adam İnce değil.Video değil fotoğraf gelmis Ince'ye ait. Ben pek benzetemedim
Montaj diyorlarKılıçdaroğlunun dili sürçünce dalga gecen güruh bunları görünce napıyor acaba
Kathy yormayın kendinizi bu kadar
Ülkeyi dolandırdı zaten, hem de 4 yıl önce, o dört yılda neler kaybettik hesaplayabilir misinNasıl ki yemek yedi diye birine oy vermekten vazgeçmek saçmaysa seks yaptı diye de neden vazgeçsin insanlar
Seks yahu
Sanki ülkeyi dolandırmış
Bu tarz videoları burada çok az kişi izliyordur eminim. Çok uzun ama ben izliyorum. İktidarı destekleyen bacılarımız daha çok 1 dk yı geçmeyen videoları sever ve paylaşırlar. Doğru mu değil mi hiç önemi yok. Kaynak belli mi ? Biri bir tarafından mı uydurmuş yoksa gerçekten böyle bir şey var mı ? Bende yapıyorum bazen bir paylaşım sonra altındaki yorumları okurken biri fake bu yazınca ve yazdığının doğruluğundan emin olmuşsam hemen siliyorum onun yerine 3 nokta koyuyorum. Sizlerden ricam önce haberi kim paylaşmış, ne amaçla paylaşmış bir bakın. Doğru mu değil mi araştırın.izleyelim.
Bir süredir bakmadım Twitter a burada yazılanları okuyup cevap yazıyorum. Geriden geliyorumİnce mitinglerini kesin olarak iptal etmiş. Ne oluyor yav?
İnceledim, kesinlikle değil.Kalıbımı basarım ki o adam İnce değil.
Evet. Sağlık sorunları neden olarak gösterilmiş.İnce mitinglerini kesin olarak iptal etmiş. Ne oluyor yav?
Video alayım lütfen. Faik Öztrak ta mı bu haberi gerçek zannedip açıklama yapmış...29 Madde 217/A açıp bakın ve dezenformasyon yasasını geçen yıl aym ye götüreceğiz diyen faik öztrak’ın ‘’selahattin demirtaş’’ın 2015 yılında paylaştığı fotoğrafı eline alıp Erzurum mitingi (!) ile ilgli açıklama yapmaya çalışması. Yandı gülüm keten helva ehh zamanı varmış demek ki
Birkaç ilde mitingi varmış iptal etmiş. Sağlık sorunu nedeniyle demişler.Bir süredir bakmadım Twitter a burada yazılanları okuyup cevap yazıyorum. Geriden geliyorum
Verecek cevap olmayınca yormayın kendinizi, araştırın okuyun deyince yokKathy yormayın kendinizi bu kadar
Can Atakli'yi uzun süredir takip ederim ben,başarılı bulduğum bir gazetecidir.Ona güvenerek paylaştım ben de.Dediginiz çok doğru,çok fazla trol paylaşımlar oluyor burada.Bu tarz videoları burada çok az kişi izliyordur eminim. Çok uzun ama ben izliyorum. İktidarı destekleyen bacılarımız daha çok 1 dk yı geçmeyen videoları sever ve paylaşırlar. Doğru mu değil mi hiç önemi yok. Kaynak belli mi ? Biri bir tarafından mı uydurmuş yoksa gerçekten böyle bir şey var mı ? Bende yapıyorum bazen bir paylaşım sonra altındaki yorumları okurken biri fake bu yazınca ve yazdığının doğruluğundan emin olmuşsam hemen siliyorum onun yerine 3 nokta koyuyorum. Sizlerden ricam önce haberi kim paylaşmış, ne amaçla paylaşmış bir bakın. Doğru mu değil mi araştırın.
Ben Kemal Kılıçdaroğlunun İnce olayından sonra kimseye güvenemeyip özellikle kendisinin aday olduğunu düşünüyorum.Ülkeyi dolandırdı zaten, hem de 4 yıl önce, o dört yılda neler kaybettik hesaplayabilir misin