Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
AGSUSJSISJKSKSNSKDJDJDNDMDK

En fazla bir iki kere yazmışımdır doğru. Aramızda
Ben de çok fazla yorum yapmam zaten. Bir iki de olsa anlayabildiğinizi düşündüğüm için tamam yazdım da başkaları da girip işinize gelmediği yerde tamam der gidersinize cevaptı Çok işime geliyor da ben şimdi değil sonra yazmayı planlıyorum

Bu seks uzerinden yapilan şantajlar ne zaman son bulacak acaba, herkes sevisiyor zaten ifsa olacak bir seyi yok ki, aaa evliyken baskasiyla seks yapmis tü allahin cezasi der geçeriz.
Benim de hiç umurumda değil bu konu hatta gündemimizi değiştiriyor. Seçim güvenliğini unutturuyor. Tek ilgilendiğim kısmı zamanında böyle bir kaset Akp tarafından İnce ye tuzak için yapılmışsa işte o siyaseti etkiler ve şuan İnce ye olan güveni tamamen yok eder. Ben zamanında Bahçeliye hemşehrim varsa bir kasetin açıkla bizim için sorun değil yeter ki Akp nin yanında durma yazmıştım. Eline geçti mi bilmiyorum. Okuduysa da beni hiç dikkate almadı

Bunu vekil olmayanlarda yapıyor zaten, aldatmak cokta oha falan oldum yaratmiyor bende.
Ama herkes milyar milyon goturemiyor, bana onlar lazim, kim ne kadar yemis

Bu atilan iddialarin secmenin oyunu degistiremeyecegi lafi cok sacma

Bizene degissin degismesin, onemli olan yargilanma suresine etkisi..

Nasıl ki yemek yedi diye birine oy vermekten vazgeçmek saçmaysa seks yaptı diye de neden vazgeçsin insanlar

Seks yahu
Sanki ülkeyi dolandırmış
Azcık kafa bulduk be, segz hayatı var diye yerecek değiliz kimseyi ahahah karısı baksın o işe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…