- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.413
- 26
AGSUSJSISJKSKSNSKDJDJDNDMDKBu konuda anlaştığımıza gerçekten çok sevindim. Kendisi AKP nin en büyük trollüdür. Lütfen itibar etmeyiniz. Hem partisine hem de bize zarar veriyor....Bu adam dalgasına yapılmış bir videoyu gerçek zannedip Tv de jelibon rezervi bulmuşuz diyen adam yahu
En fazla bir iki kere yazmışımdır doğru. AramızdaYo burada ki esprinoegthy ile aramızda o da benim birçok cevabıma tamam yazar da size ne oldu onu anlamadım. Hemen bir cevap verme telaşı
Ne fotosu artistikmiVideo değil fotoğraf gelmis Ince'ye ait. Ben pek benzetemedim
Gece video da vardı, whatsapptan sexting yaptığına dair, gerçekse hani eğer programla fake video yapılmadıysa kalbim kırılır.Video değil fotoğraf gelmis Ince'ye ait. Ben pek benzetemedim
Hic estetik değil, misyoner pozisyon.Ne fotosu artistikmi
Ben bir şey anlamadım da o yüzden sordum.Sizin anladığınızı
Gelip gidip tartışmalarınızdaki üsluplarınız yüzünden banlamaktan kaçındıkça, ayarınızı kaçırıyorsunuz.
Bir kendinize gelin, sözlerinize dikkat edin rica ediyorum.
Yıllardır pandemisinden maden kazasından depreminden selinden bir sürü felaket yaşadık, enkaz altında kalanlara dinine, ırkına, siyasi görüşüne göre mi ağladık?
Ölenlere siyasi partisine göre mi üzüldük?
İnsanız biz yahu, acıları, üzüntüleri, kayıpları benzer olan insanız, 3 günlük dünyada 2 siyasi adam için birbirinizi nasıl düşman görür ağzınızdan çıkanları ölçüp tartmazsınız?
Allah göstermesin bugün bir felaket daha yaşasak o an her zamanki gibi birbirimize ilk koşacak biziz, elindekini avucundakini ilk paylaşacak yine biziz.
3-5 siyasetçi çıkıyor aranıza kin öfke tohumları saçıyor, siz de bir acınızda bir felaketinizde yanınızda olanları unutup siyasilerin laflarıyla birbirinize dalıyorsunuz.
Siyaset bu’dur işte, bizzat Binali Bey dile getirmiştir ki doğrudur, siyaset söylediğiniz yalanlara inandırabilme kabiliyetidir, siyasiler kendi söylediklerine sizin kadar kendini kaptırmıyor.
Yine Binali beyden gelsin, espirili ve bence sevimli anlatılmış, koltuk bu biri gider biri gelir.
Video da var. :) Ama link atarsam Mune beni süresiz banlar.Video değil fotoğraf gelmis Ince'ye ait. Ben pek benzetemedim
Ben de çok fazla yorum yapmam zaten. Bir iki de olsa anlayabildiğinizi düşündüğüm için tamam yazdım da başkaları da girip işinize gelmediği yerde tamam der gidersinize cevaptıEn fazla bir iki kere yazmışımdır doğru. Aramızda
Hic estetik değil, misyoner pozisyon.
Katıksız ceza verirrVideo da var. :) Ama link atarsam Mune beni süresiz banlar.
Çok net değil o mu değil mi emin olmak zor ama.
Katıksız ceza verirr
Sosyal medyada demi,soru işareti şimdi acabamı diyede düşündürüyorlar insanı.Çok net değil o mu değil mi emin olmak zor ama.
Hesap milleti bekletti yayınlamadı. Başka bir hesaba düşmüş dün geceden zaten. Onun da görüntüsü patates zaten, tost makinasıyla çekmişler gibi.
Benim de hiç umurumda değil bu konu hatta gündemimizi değiştiriyor. Seçim güvenliğini unutturuyor. Tek ilgilendiğim kısmı zamanında böyle bir kaset Akp tarafından İnce ye tuzak için yapılmışsa işte o siyaseti etkiler ve şuan İnce ye olan güveni tamamen yok eder. Ben zamanında Bahçeliye hemşehrim varsa bir kasetin açıkla bizim için sorun değil yeter ki Akp nin yanında durma yazmıştım. Eline geçti mi bilmiyorum. Okuduysa da beni hiç dikkate almadıBu seks uzerinden yapilan şantajlar ne zaman son bulacak acaba, herkes sevisiyor zaten ifsa olacak bir seyi yok ki, aaa evliyken baskasiyla seks yapmis tü allahin cezasi der geçeriz.
Yalnız o denişik figürlerle dans eden bayım, son chpli bükücü gibi ne yapıyordu ki? Bileklerini kıvırıp ışın yollar gibiKavga ve dövüştense böyle olsun ne güzel işte
Evet. Valla karısını aldatmış olması vs. kimseyi ilgilendirmez. İnsanların geneli şantaj ihtimaline kızmış gibi görünüyor.Sosyal medyada demi,soru işareti şimdi acabamı diyede düşündürüyorlar insanı.
Azcık kafa bulduk be, segz hayatı var diye yerecek değiliz kimseyi ahahah karısı baksın o işe.Nasıl ki yemek yedi diye birine oy vermekten vazgeçmek saçmaysa seks yaptı diye de neden vazgeçsin insanlar
Seks yahu
Sanki ülkeyi dolandırmış