Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350

Her şeyi görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz. Cevap bulamayınca tamam de geç. Size yapılsa bunlar neler yapardınız. Yapılmadığı halde bu kadar mağdur edebiyatı yaptığınıza göre.

Ben anladım Melih Gökçek bir video paylaşınca bizim Akp li bacılarımız buraya gelip koşa koşa o videoyu paylaşıyorlar :olamaz:
Haber kaynakları Gökçek :KK43:

Bir günde bu adam doğru haber paylaşsın ya.

Ben anladım Melih Gökçek bir video paylaşınca bizim Akp li bacılarımız buraya gelip koşa koşa o videoyu paylaşıyorlar :olamaz:
Ya bisiy dicem ben o adamı hiç haz etmiyorum oğlunuda sebebi yok... Ben bu yorumdan muafım...😂😂

Biri dezenformasyon mu dedi 🤦🏼‍♀️
95B7CDCB-6AFD-4317-8DB2-A04876092D89.jpeg
AE7236B3-88E9-4180-9001-6528098DDBFF.jpeg
AE7236B3-88E9-4180-9001-6528098DDBFF.jpeg

Ya bisiy dicem ben o adamı hiç haz etmiyorum oğlunuda sebebi yok... Ben bu yorumdan muafım...😂😂
Bu konuda anlaştığımıza gerçekten çok sevindim. Kendisi AKP nin en büyük trollüdür. Lütfen itibar etmeyiniz. Hem partisine hem de bize zarar veriyor....Bu adam dalgasına yapılmış bir videoyu gerçek zannedip Tv de jelibon rezervi bulmuşuz diyen adam yahu :olamaz:

Hiç olmazsa önümüze düşeni paylaşmıyoruz 😂 birileri gibi. Ama biliyoruz ki ne siz bizim, ne biz sizin seçimini değiştirebilir. Yani bundan sonra birbirimizi hırpalamanın anlamı yok.

Her şeyi görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz. Cevap bulamayınca tamam de geç. Size yapılsa bunlar neler yapardınız. Yapılmadığı halde bu kadar mağdur edebiyatı yaptığınıza göre.
Yo burada ki espri noegthy noegthy ile aramızda o da benim birçok cevabıma tamam yazar da size ne oldu onu anlamadım. Hemen bir cevap verme telaşı 😂😂😂

Hiç olmazsa önümüze düşeni paylaşmıyoruz 😂 birileri gibi. Ama biliyoruz ki ne siz bizim, ne biz sizin seçimini değiştirebilir. Yani bundan sonra birbirimizi hırpalamanın anlamı yok.
Sizin bu mesajınızı okuyan benim yazdığımı düşünebilir....Sonra isme bakıp yanıldığını anlar. Çünkü biz her önümüze düşeni koşa koşa gelip burada paylaşmıyoruz.

Son düzenleme:
X