Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben anladım Melih Gökçek bir video paylaşınca bizim Akp li bacılarımız buraya gelip koşa koşa o videoyu paylaşıyorlar
Haber kaynakları Gökçek
Ya bisiy dicem ben o adamı hiç haz etmiyorum oğlunuda sebebi yok... Ben bu yorumdan muafım...Ben anladım Melih Gökçek bir video paylaşınca bizim Akp li bacılarımız buraya gelip koşa koşa o videoyu paylaşıyorlar
Haber kaynakları Gökçek
Bu konuda anlaştığımıza gerçekten çok sevindim. Kendisi AKP nin en büyük trollüdür. Lütfen itibar etmeyiniz. Hem partisine hem de bize zarar veriyor....Bu adam dalgasına yapılmış bir videoyu gerçek zannedip Tv de jelibon rezervi bulmuşuz diyen adam yahuYa bisiy dicem ben o adamı hiç haz etmiyorum oğlunuda sebebi yok... Ben bu yorumdan muafım...
Onun yerine konuşanlar Hasan Can a itibar eder, tercih ederim...Bu konuda anlaştığımıza gerçekten çok sevindim. Kendisi AKP nin en büyük trollüdür. Lütfen itibar etmeyiniz. Hem partisine hem de bize zarar veriyor.
Hiç olmazsa önümüze düşeni paylaşmıyoruz birileri gibi. Ama biliyoruz ki ne siz bizim, ne biz sizin seçimini değiştirebilir. Yani bundan sonra birbirimizi hırpalamanın anlamı yok.Ben anladım Melih Gökçek bir video paylaşınca bizim Akp li bacılarımız buraya gelip koşa koşa o videoyu paylaşıyorlar
Haber kaynakları Gökçek
Devamı gelir kesin neker duyacağız daha.Onlar gerçek.
Bu adam da kaç yıl Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptı hatırlatırım
Yo burada ki espri noegthy ile aramızda o da benim birçok cevabıma tamam yazar da size ne oldu onu anlamadım. Hemen bir cevap verme telaşıHer şeyi görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz. Cevap bulamayınca tamam de geç. Size yapılsa bunlar neler yapardınız. Yapılmadığı halde bu kadar mağdur edebiyatı yaptığınıza göre.
Ne anladınız bu haberden?
O kim bilmiyorumOnun yerine konuşanlar Hasan Can a itibar eder, tercih ederim...
Yo burada ki espri noegthy ile aramızda o da benim birçok cevabıma tamam yazar da size ne oldu onu anlamadım. Hemen bir cevap verme telaşı
Sizin anladığınızıNe anladınız bu haberden?
Bu adam da kaç yıl Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptı hatırlatırım
Sizin bu mesajınızı okuyan benim yazdığımı düşünebilir....Sonra isme bakıp yanıldığını anlar. Çünkü biz her önümüze düşeni koşa koşa gelip burada paylaşmıyoruz.Hiç olmazsa önümüze düşeni paylaşmıyoruz birileri gibi. Ama biliyoruz ki ne siz bizim, ne biz sizin seçimini değiştirebilir. Yani bundan sonra birbirimizi hırpalamanın anlamı yok.
Sorun yok o haldeYoo telaşında değilm gördüm yazdım. Burada herkese cevap veriyorum.