Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben anladım Melih Gökçek bir video paylaşınca bizim Akp li bacılarımız buraya gelip koşa koşa o videoyu paylaşıyorlar
Haber kaynakları Gökçek![]()
Ya bisiy dicem ben o adamı hiç haz etmiyorum oğlunuda sebebi yok... Ben bu yorumdan muafım...Ben anladım Melih Gökçek bir video paylaşınca bizim Akp li bacılarımız buraya gelip koşa koşa o videoyu paylaşıyorlar![]()
Haber kaynakları Gökçek![]()
Bu konuda anlaştığımıza gerçekten çok sevindim. Kendisi AKP nin en büyük trollüdür. Lütfen itibar etmeyiniz. Hem partisine hem de bize zarar veriyor....Bu adam dalgasına yapılmış bir videoyu gerçek zannedip Tv de jelibon rezervi bulmuşuz diyen adam yahuYa bisiy dicem ben o adamı hiç haz etmiyorum oğlunuda sebebi yok... Ben bu yorumdan muafım...![]()
Onun yerine konuşanlar Hasan Can a itibar eder, tercih ederim...Bu konuda anlaştığımıza gerçekten çok sevindim. Kendisi AKP nin en büyük trollüdür. Lütfen itibar etmeyiniz. Hem partisine hem de bize zarar veriyor.
Hiç olmazsa önümüze düşeni paylaşmıyoruzBen anladım Melih Gökçek bir video paylaşınca bizim Akp li bacılarımız buraya gelip koşa koşa o videoyu paylaşıyorlar
Haber kaynakları Gökçek![]()
Devamı gelir kesin neker duyacağız daha.Onlar gerçek.
Bu adam da kaç yıl Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptı hatırlatırım![]()
Yo burada ki espriHer şeyi görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz. Cevap bulamayınca tamam de geç. Size yapılsa bunlar neler yapardınız. Yapılmadığı halde bu kadar mağdur edebiyatı yaptığınıza göre.
Ne anladınız bu haberden?
O kim bilmiyorumOnun yerine konuşanlar Hasan Can a itibar eder, tercih ederim...![]()
Yo burada ki esprinoegthy ile aramızda o da benim birçok cevabıma tamam yazar da size ne oldu onu anlamadım. Hemen bir cevap verme telaşı
![]()
Sizin anladığınızıNe anladınız bu haberden?
Bu adam da kaç yıl Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptı hatırlatırım![]()
Sizin bu mesajınızı okuyan benim yazdığımı düşünebilir....Sonra isme bakıp yanıldığını anlar. Çünkü biz her önümüze düşeni koşa koşa gelip burada paylaşmıyoruz.Hiç olmazsa önümüze düşeni paylaşmıyoruzbirileri gibi. Ama biliyoruz ki ne siz bizim, ne biz sizin seçimini değiştirebilir. Yani bundan sonra birbirimizi hırpalamanın anlamı yok.
Sorun yok o haldeYoo telaşında değilm gördüm yazdım. Burada herkese cevap veriyorum.