Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Gelip gidip tartışmalarınızdaki üsluplarınız yüzünden banlamaktan kaçındıkça, ayarınızı kaçırıyorsunuz.
Bir kendinize gelin, sözlerinize dikkat edin rica ediyorum.

Yıllardır pandemisinden maden kazasından depreminden selinden bir sürü felaket yaşadık, enkaz altında kalanlara dinine, ırkına, siyasi görüşüne göre mi ağladık?
Ölenlere siyasi partisine göre mi üzüldük?

İnsanız biz yahu, acıları, üzüntüleri, kayıpları benzer olan insanız, 3 günlük dünyada 2 siyasi adam için birbirinizi nasıl düşman görür ağzınızdan çıkanları ölçüp tartmazsınız?

Allah göstermesin bugün bir felaket daha yaşasak o an her zamanki gibi birbirimize ilk koşacak biziz, elindekini avucundakini ilk paylaşacak yine biziz.

3-5 siyasetçi çıkıyor aranıza kin öfke tohumları saçıyor, siz de bir acınızda bir felaketinizde yanınızda olanları unutup siyasilerin laflarıyla birbirinize dalıyorsunuz.
Siyaset bu’dur işte, bizzat Binali Bey dile getirmiştir ki doğrudur, siyaset söylediğiniz yalanlara inandırabilme kabiliyetidir, siyasiler kendi söylediklerine sizin kadar kendini kaptırmıyor.

Yine Binali beyden gelsin, espirili ve bence sevimli anlatılmış, koltuk bu biri gider biri gelir.

Bisey attığım yok iki gün olmadı belki küçücük çocuğun üstüne çaydanlıktaki kaynar suyu döken piskopati attim kimseden ses çıkmadı
Emin misiniz ses çıkmadığına geçmişe dönüp bakın isterseniz. Olay Bursa da yaşandığı için tarafsız olması açısından yerel gazete haberini burada ben paylaştım. Arada bir buraya gelip trollerin videosunu atıyorsunuz. Kaynak yok bir şey yok sadece karalama. Haber sitelerinden bile paylaşım yapmıyorsunuz. Sonra da her şeye körü körüne inanan biz oluyoruz! Haklısınız.

Hâlbuki, en büyük korkum, büyük ve kanlı şiddet olaylarının olması. Yine bir sürü insanın zarar görmesi, ülkede iç savaş çıkması ihtimâlleri. Neden sevinelim deli miyiz? Hepimiz zarar göreceğiz? Sandık bekleyeceğim, oy koruyacağım, deli miyim? İnsanlar her an patlayacak yanardağ kıvamındalar. Benim için seçim çalışmaları şu görüntülerdeki gibi geçmeli, olması gereken budur, beğendim ve takdir de ettim.

Çok şükür :KK70:
Seçim bittikten sonrasini merak ediyorum ben, doğal olarak eğer iktidar düşerse insanlar kutlayacak bunu. Umarım kötü şeyler olmaz:KK43:
Pazartesi çıkmayın diyorum çevremdekilere niye ki diyorlar, kötü şeyler olacak diye düşünmeyen binlerce insan var.
Aynen eğlencemizi burada yaparız.

Ve ekleme yapayım her zaman seviyeli ve güzel tartıştık alıntı alarak ama görüyorum ki yanılmışım
Bu yüzden yazdım zaten siz de beni yanılttınız. Size yazdım ama sadece siz değil burada iktidarı destekleyen kimse samimi değil. Samimi olsanız çocuk istismarları ile ilgili yapılan paylaşımlara tepki gösterirdiniz. Hiç biriniz göstermedi. Bu konu tamamen siyaset üstüdür benim için. Bu ülkenin Adalet Bakanı " küçüğün rızası var " diyen kişidir. Siz hala bu sözü kullanmış birinin olduğu yönetime tepki gösteremiyorsanız samimi değilsiniz!

Ben size millet ittifakına demedim ki fanatık diye her partiye her görüşe dedim galiba yanlış anladım...
Siyâset öyledir herkes herkesi ahlaktan vurur ama kimse o ahlaki sergilemez
Ne diyyeim ben hakiliya haklı derim az çok yazdıklarımdan biliyorsundur
Burada fanatik olan arkadaşlar pek yok ben görmedim, karşıt görüşten var ona şahit oldum ama.
Ben hiçbir partinin fanatiği değilim ama hükumet değişsin istiyorum, bunu istemem kimine göre fanatiklik. Veya diğerlerinin yanlışını soylememem de yanci olduğumu gösteriyor belki kimine göre. Ama hep diyorum yine söyleyeceğim, millet ittifakı başa gelirse yanlışlarını her zaman elestirecegim ben halkım ve bu benim hakkım. Ama şu an akpyi elestiriyorum çünkü iktidar olan onlar ve yanlışlari ortada. İktidar olmayan bir partiyi niye elestireyim ki henüz onlar beni hiç yönetmedi.

Gençlik kolları taşladılar CHP Meclis üyesi Ersin Atar silahını çekerek ateş etti 🤦🏼‍♀️ Soyadıyla Müsemma.

Kimlerin elinde demir sopalar var bir bakın isterseniz. Chp li vekil kalabalığı dağıtmak için havaya ateş etmek zorunda kalmış çünkü polis yine müdahale edememiş.

X