- 13 Mayıs 2015
- 4.626
- 13.483
Kimse öyle bir şey demiyor saçmalamayın lütfen!Yok akp lilere yapılınca iyi olmuş deniyor buralarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse öyle bir şey demiyor saçmalamayın lütfen!Yok akp lilere yapılınca iyi olmuş deniyor buralarda
Evet o videoyu yeni gördüm.
Bu başka ama karşılıklı dans atışması yapıyorlar.
Hafif bir tebessüm ettiriyor.
Mesela
Özlem Zengin ile engin Altay in birlikte şarkı söylemeleri de cok hoştu.
Allah a bin şükür ki bende iftiracılarla aynı safta değilim.Bu üslupta biriyle aynı safta olmadığım için kendimle ne kadar gurur duysam azdır.
Başlarındaki günde 1500 tane palavra sıkıyor,bunlar ne yapmasın?Allah a bin şükür ki bende iftiracılarla aynı safta değilim.
İftiranın dinde yeri nedir sen söyle bakalım?
Emin misiniz ses çıkmadığına geçmişe dönüp bakın isterseniz. Olay Bursa da yaşandığı için tarafsız olması açısından yerel gazete haberini burada ben paylaştım. Arada bir buraya gelip trollerin videosunu atıyorsunuz. Kaynak yok bir şey yok sadece karalama. Haber sitelerinden bile paylaşım yapmıyorsunuz. Sonra da her şeye körü körüne inanan biz oluyoruz! Haklısınız.Bisey attığım yok iki gün olmadı belki küçücük çocuğun üstüne çaydanlıktaki kaynar suyu döken piskopati attim kimseden ses çıkmadı
O dönene kadar sen gitme de bacım@Phronesis umarım seçim günü dönmüş olursun
Nasıl çıkmadı ya, okumayı mı bilmiyorsun anlamadım.Bisey attığım yok iki gün olmadı belki küçücük çocuğun üstüne çaydanlıktaki kaynar suyu döken piskopati attim kimseden ses çıkmadı
Misler gibi delirdik.
Aynen eğlencemizi burada yaparız.Çok şükür
Seçim bittikten sonrasini merak ediyorum ben, doğal olarak eğer iktidar düşerse insanlar kutlayacak bunu. Umarım kötü şeyler olmaz
Pazartesi çıkmayın diyorum çevremdekilere niye ki diyorlar, kötü şeyler olacak diye düşünmeyen binlerce insan var.
Bu yüzden yazdım zaten siz de beni yanılttınız. Size yazdım ama sadece siz değil burada iktidarı destekleyen kimse samimi değil. Samimi olsanız çocuk istismarları ile ilgili yapılan paylaşımlara tepki gösterirdiniz. Hiç biriniz göstermedi. Bu konu tamamen siyaset üstüdür benim için. Bu ülkenin Adalet Bakanı " küçüğün rızası var " diyen kişidir. Siz hala bu sözü kullanmış birinin olduğu yönetime tepki gösteremiyorsanız samimi değilsiniz!Ve ekleme yapayım her zaman seviyeli ve güzel tartıştık alıntı alarak ama görüyorum ki yanılmışım
Burada fanatik olan arkadaşlar pek yok ben görmedim, karşıt görüşten var ona şahit oldum ama.Ben size millet ittifakına demedim ki fanatık diye her partiye her görüşe dedim galiba yanlış anladım...
Siyâset öyledir herkes herkesi ahlaktan vurur ama kimse o ahlaki sergilemez
Ne diyyeim ben hakiliya haklı derim az çok yazdıklarımdan biliyorsundur
Geçmiş olsun Gaziantep ....
Gençlik kolları taşladılar CHP Meclis üyesi Ersin Atar silahını çekerek ateş etti Soyadıyla Müsemma.
Kimlerin elinde demir sopalar var bir bakın isterseniz. Chp li vekil kalabalığı dağıtmak için havaya ateş etmek zorunda kalmış çünkü polis yine müdahale edememiş.