Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Burada millet ittifakını savunan kadınların hiçbiri fanatik değil pare. Mantıklı delillerle geliyorlar sürekli. Ben bürokrasının parçasıyım, sadece milli eğitim camiasında yaşananları yaşasan anlardın ne dediğimi. Hayatım bunlar yüzünden mağdur olmakla geçti. Çok içten söylüyorum bu gemi bunlarla daha fazla yürümez. Ortada çok büyük bir yozlaşma ve yıkım var. Çoktan gitmeleri gerekiyordu. Bastırdıkları sahte seçim afişleri bile tiksinmeye yetmeli. Bir parti diğer parti adıyla onun aleyhine afiş bastırabilir mi hangi ahlak kuralına uyuyor bu. Çalınan çırpılan ifşası bitmek bilmiyor. Yetmez mi bunlar. Daha ne lazım ben anlamıyorum

Inceye bu kadar yuklenilerek yanlis yapiliyor.Olasi bir 2.tura kalma durumunda S.ogan ve Muharrem incenin oylari belirleyici olacak.S.oganin kemim oylari Inceninki gibi kirilgan degil.Ve bu kadar kusturulmeye gerek yok Ince secmenini.Ki secmeninin yas ortalamasi 30.Bu sekilde yuklenilirse ibre Erdogana döner ki bence döndü de.

Zannetmiyorum, İnce’ye küsen seçmen kk’ya döner bence.

Ben size millet ittifakına demedim ki fanatık diye her partiye her görüşe dedim galiba yanlış anladım...
Siyâset öyledir herkes herkesi ahlaktan vurur ama kimse o ahlaki sergilemez
Ne diyyeim ben hakiliya haklı derim az çok yazdıklarımdan biliyorsundur

kızlar ,teyzenize de bir el atın.sayfaları tek tek okuyamıyorum,annem bende rahatsız,onunla ilgileniyorum.

cumhur kesin de,milletvekilliği beni de düşüncelere saldı.tip e üye oldum,oğlum da tip üyesi ama benim oturduğum bölge,fatih.istanbul 2. bölge,yani .tip e verince oyum boşa mı gidecek,akp yaramasın da.

dr_yad neden güldün ki sabah sabah neden bol olsun o ayrı

Tazdiğimin da komik olan ne var ki

Geçmiş olsun Gaziantep ....
13 saat önce atılmış yani bu olay dün yaşanmış burada bu konuyla ilgili tek bir kınama yapıldı mı?
Ben gormeyebilirim öyleyse pardon, diğer türlü yazılacak çok şey var ... Üstüne Kaynar çay dökülen çocuk, silahlı taşlı kavga daha bilmediklerimiz...

Yok ablacim tip istanbulun 3 bolgesinde de 1-2 mv cikaracak potansiyelde. Ben de ist 1deyim. Gonlunden geciyorsa cekinme.

Yok akp lilere yapılınca iyi olmuş deniyor buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…