- 9 Şubat 2010
- 17.903
- 39.965
Burada millet ittifakını savunan kadınların hiçbiri fanatik değil pare. Mantıklı delillerle geliyorlar sürekli. Ben bürokrasının parçasıyım, sadece milli eğitim camiasında yaşananları yaşasan anlardın ne dediğimi. Hayatım bunlar yüzünden mağdur olmakla geçti. Çok içten söylüyorum bu gemi bunlarla daha fazla yürümez. Ortada çok büyük bir yozlaşma ve yıkım var. Çoktan gitmeleri gerekiyordu. Bastırdıkları sahte seçim afişleri bile tiksinmeye yetmeli. Bir parti diğer parti adıyla onun aleyhine afiş bastırabilir mi hangi ahlak kuralına uyuyor bu. Çalınan çırpılan ifşası bitmek bilmiyor. Yetmez mi bunlar. Daha ne lazım ben anlamıyorumIste bende bunu diyorum siyasette kimse dürüst değil bu kadar fanatık olmaya körü körüne bağlanmaya gerek yok hepsi yalan yalan sözler kendi çıkarları koltuk kavgaları
Ha parti kurup burdaki ses Türkiye yayılsa kadınların sesi ve kadın aday olsa kadın kazansa ne kadarda dürüst dense buda çok çok hayali kimbilir belki bir gün olur
Çok teşekkğrler canım sağol ..Gecmiş olsun abla
Videoları dehşet yanlız.Bu adamın gerçek hesabı hangisi ya? Birsürü hesap çıkıyor. Gerçekten yazmış mı bunu?
Evet bazılarını izledimVideoları dehşet yanlız.
Ağzım açık dinledim resmen.Evet bazılarını izledim
Psikolojim bozuluyor artık.Ağzım açık dinledim resmen.
Zannetmiyorum, İnce’ye küsen seçmen kk’ya döner bence.Inceye bu kadar yuklenilerek yanlis yapiliyor.Olasi bir 2.tura kalma durumunda S.ogan ve Muharrem incenin oylari belirleyici olacak.S.oganin kemim oylari Inceninki gibi kirilgan degil.Ve bu kadar kusturulmeye gerek yok Ince secmenini.Ki secmeninin yas ortalamasi 30.Bu sekilde yuklenilirse ibre Erdogana döner ki bence döndü de.
Ben size millet ittifakına demedim ki fanatık diye her partiye her görüşe dedim galiba yanlış anladım...Burada millet ittifakını savunan kadınların hiçbiri fanatik değil pare. Mantıklı delillerle geliyorlar sürekli. Ben bürokrasının parçasıyım, sadece milli eğitim camiasında yaşananları yaşasan anlardın ne dediğimi. Hayatım bunlar yüzünden mağdur olmakla geçti. Çok içten söylüyorum bu gemi bunlarla daha fazla yürümez. Ortada çok büyük bir yozlaşma ve yıkım var. Çoktan gitmeleri gerekiyordu. Bastırdıkları sahte seçim afişleri bile tiksinmeye yetmeli. Bir parti diğer parti adıyla onun aleyhine afiş bastırabilir mi hangi ahlak kuralına uyuyor bu. Çalınan çırpılan ifşası bitmek bilmiyor. Yetmez mi bunlar. Daha ne lazım ben anlamıyorum
Bizim bozuluyorda kimide görmüyor nedense.Psikolojim bozuluyor artık.
“Ben haklıya haklı haksıza haklı derim biliyorsunuz” diye başlayan cümlelerinize gülüyorum ama burda kısa bırakmışsınız. Neden sordunuz ki
Kaybedeceklerini anladılar 15 mayis sabahı gezi olayları gibi bisey yapmaya calisacaklardir zaten ya darbe yada kargaşa ile başa geçiyorlardi o günler bitti.Geçmiş olsun Gaziantep ....
13 saat önce atılmış yani bu olay dün yaşanmış burada bu konuyla ilgili tek bir kınama yapıldı mı?Geçmiş olsun Gaziantep ....
Yok ablacim tip istanbulun 3 bolgesinde de 1-2 mv cikaracak potansiyelde. Ben de ist 1deyim. Gonlunden geciyorsa cekinme.kızlar ,teyzenize de bir el atın.sayfaları tek tek okuyamıyorum,annem bende rahatsız,onunla ilgileniyorum.
cumhur kesin de,milletvekilliği beni de düşüncelere saldı.tip e üye oldum,oğlum da tip üyesi ama benim oturduğum bölge,fatih.istanbul 2. bölge,yani .tip e verince oyum boşa mı gidecek,akp yaramasın da.
Reis in istanbul mitingini gölgelemek için Erzurum olaylarını çıkardılar onuda ellerine yüzlerine bulaştırdilar kendi kendilerini taslatmaya başladılar son çırpınışlarıGeçmiş olsun Gaziantep ....
Yok akp lilere yapılınca iyi olmuş deniyor buralarda13 saat önce atılmış yani bu olay dün yaşanmış burada bu konuyla ilgili tek bir kınama yapıldı mı?
Ben gormeyebilirim öyleyse pardon, diğer türlü yazılacak çok şey var ... Üstüne Kaynar çay dökülen çocuk, silahlı taşlı kavga daha bilmediklerimiz...