Sizi hatılıyorum diğer seçimlerdenNeyse 2 mesaj yazıp çıkacaktım bayağı oyalandım. İyi akşamlar herkese.
Ülkem için en iyisi, en hayırlısı hangisi ise O olur inşallah
Altta biri sahte hesap falan demiş ya. Hesap gerçek miymiş ki?
Benim ki dünya lideri öyle sizin ki gibi yok aleviyim yok dersimliyim diye milleti ayristima yarışında değil
Siz de haklısınız.Benim ki dünya lideri öyle sizin ki gibi yok aleviyim yok dersimliyim diye milleti ayristima yarışında değil
Neden gitti ya?
Benim sabrım taştı artık.Böyle demiş ama 2019da sokaga cikma yasağı yoktu. Keşke az özeni
arkadaşımın ailesine hasta ziyaretine gittim. Babası espri yaptı, "Facebookta diyor ki bu sene şeytan taşlama erken başladı. Ehuehuehu'
Ama şaşırmadım. Zaten hükümetin temsil ettiklerinin kanlı canlı hali, ataerkil , kendi dışındakilerin özgürlüğüne karşı bir adam
PKK tarafından şehit edilen yüzlerce Mehmetçik için kime vereceğiz peki? Hdpkk ile ittifak yapan CHP'ye mi?
Mersinlilere duyurulur. Erdoğana oy verseniz bile lütfen milletvekilliğinde Chp ye verin Hüda-par lı biri girmesin meclise lütfen. Hizbullah tarafından işkence ile öldürülen Konca Kuriş için lütfen bu kişiyi meclise sokmayın.
Sert bir yazı, lafını esirgememiş evet ama ben böyle düşünmüyorum. Fetöcülerle iş birliği diye bir şey yok. O hapse giren insanların çoğu cemaatin okuttuğu fakir fukara çocuğu, darbeyle uzaktan yakından ilgileri yok. Ellerine silah almamışlar, darbe için ellerini oynatmamışlar. Haberleri bile yok ne olduğundan, çoğu hakkında sadece terör şüphesi olup delil bulunamadığı halde içeride ölen insanlar oldu, hala içeride olanlar var. Kastedilenler bu zavallılar. Tek hatası onların sendikasına üye olmak olan binlerce öğretmen var. Onların içinde okul müdürü tarafından tehditle sendikaya üye yapılan, komşu hatrı için sızıntıya üye olan bile var. Bu insanlar içeride olmamalı. Kanıtlanır suçu olanları tabi ki çıkarmayacaklardır. Bu fetö ortaklığı olarak kabul edilemez. Ayrıca tekrar tekrar hatta TEKRAR söylüyoruz hdp masada değil. Ha hdp masadaysa hizbullahın durduğu yer makam koltuğu onu ne yapacağız. Hdp ile yapılmış olan tek anlaşma çoğulcu demokrasi ve adil yargılanma hakkıdır. Daha ötesi olmasına o masadaki hiçkimse izin vermez. Bu gün seçim var ama yarın hepsi o hükümetin ortağı, verildiği zannedilen sözler asla yerine getirilemez. Hdpde bunu bilmeyecek kadar aptal insanlar da yok. Yemezler o ayakları.Seçimden önce Nihat Genç 'in yazılarını takip ederim. Hem iktidarı hem muhalefeti sertçe eleştirir.
İttifak yok hanımefendi. Mersinde değilseniz sözüm size değil zaten. Mersindeyseniz de Hdp zaten mecliste Hüda-Par ı sokmayın bari.PKK tarafından şehit edilen yüzlerce Mehmetçik için kime vereceğiz peki? Hdpkk ile ittifak yapan CHP'ye mi?
Çoğu insan geçen seçimde yaptığı yüzünden kıl ona, ben de dahil. O yüzden bu yüklenme, maalesef haksız bulamıyorum yüklenenleri.Bu arada sevmesem de Muharrem İnce'nin çok üzerine gidildiğini düşünüyorum. İmzasını toplamış, seveni ve de seçmeni var. Seçilme hakkı var. Neden çekilsin? İçine sinmiyorsa muhalefet, neden destek versin?
Bir zamanlar turgut özal cumhurbaşkanıyken kahvaltıya aldığı peynir sayısı yüzünden kıyametler kopmuştu, çok küçüktüm ama hatırlıyorum. Manda yoğurdunu nasıl göze sokmuş, kilosu kaç para haberi yok tabi. bir de seçkinlik havası 'manda yoğurduyla aşina mısınız bilmiyorum' diyorgurbette bilmem ama Türkiye'de Manda yoğurdu, içine 3-5 Medine hurmasi , kestane balı ve yulaf ezmesi yiyor bence
Ufff yine erkek değildir umarım ya!
Seçim sevdasına yine gitti ülkemin milyonları
Ben öğrenciyken üniversitenin mandirasi vardı, ilgili öğrenciler falan uygulamalı ders yapardı. Manda sütü, yoğurdu falan da satılırdı. Normal sütten çok çok az fazlaydı.ogrenci hamizle bazen yerdik, yıl 2010Bir zamanlar turgut özal cumhurbaşkanıyken kahvaltıya aldığı peynir sayısı yüzünden kıyametler kopmuştu, çok küçüktüm ama hatırlıyorum. Manda yoğurdunu nasıl göze sokmuş, kilosu kaç para haberi yok tabi. bir de seçkinlik havası 'manda yoğurduyla aşina mısınız bilmiyorum' diyor
Ne gerek var ki? Ülke söz konusuyken en fazla evli olduğu için etik değil der geçeriz, seksi herkes yapıyor. Bu uçkurun prim yaptığı yer de ancak Ortadoğu ülkeleri olur. Avrupa’da kimse umursamaz.'Adam kazandı' diyerek oylarımızı da satmış demek ki
Yine birilerini hatırlattı seçkinlik(!) havası, istedikleri kadar seçkin takılsınlar. Satır aralarından kompleksleri okunuyor, görgüsüzlük ve avamlıklarını para kapatamıyor.Bir zamanlar turgut özal cumhurbaşkanıyken kahvaltıya aldığı peynir sayısı yüzünden kıyametler kopmuştu, çok küçüktüm ama hatırlıyorum. Manda yoğurdunu nasıl göze sokmuş, kilosu kaç para haberi yok tabi. bir de seçkinlik havası 'manda yoğurduyla aşina mısınız bilmiyorum' diyor
Bedava doğalgaz diye boru öttürenleri topiğe bekliyoruz.Seçim sevdasına yine gitti ülkemin milyonları
Ay Rosa bilemedim, ilk çıktığı an takibe almıştım; baktım takip ettiğim hesap bu. Görürüz artık gerçek mi sahte mi?Altta biri sahte hesap falan demiş ya. Hesap gerçek miymiş ki?
Çok şaşırdım gerçekten. Yarın 12'yi bekleyeceğim. Ama bir şey olmama ihtimali yüksek.Böyle deyip deyip sonra ghostluyorlar.