Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 807 59,8%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.350
Evinizi yeniledi diyedir o memnuniyetiniz
Benimde evimi yenilese kiracim
Bende memnun olurum beleş.
Yazdım zaten sebebini. Ankara’daki tek kiralık müstakil ev bizimki değildi. Tanıdık birinin ve güvenli bir site diye tercih etmiş. Bizde sonuçta eve zarar verecek, kiraları aksatacak birine düşmediğimiz için seviniyoruz.

Yazdım zaten sebebini. Ankara’daki tek kiralık müstakil ev bizimki değildi. Tanıdık birinin ve güvenli bir site diye tercih etmiş. Bizde sonuçta eve zarar verecek, kiraları aksatacak birine düşmediğimiz için seviniyoruz.
Benim kiracılar da yatak odasındaki duvara altın rengiyle baş harflerini kazıyor :olamaz:

Bu arada annemin hastalığından dolayı çok zor zamanlar geçirdik. Benim babam KARI(!) gibi yemek de yaptı, bize kahvaltı hazırlayıp okula da götürdü, temizlik de yaptı. Veli toplantılarında herkesin annesi olurdu, KARILAR(!) içinde bir benim babam olurdu. Yemekten sonra annemin ayağının felçli tarafı üşüyor diye evin en sıcak köşesine oturtup dizine şal sarardı, KARI(!) gibi çayını ayağına götürürdü. Bir şey lazımsa, direkt atılırdı KARI(!) gibi, Hanım sen kalkma der hemen hâllederdi. KARI(!) gibi bir adamın kızı olarak, KARI(!) gibi mutfakta vakit geçiren adama oyumu vereceğim.
ben bu olayı kacirmisim bu KARI gibi muhabbeti nedir acaba 🙄

X