Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 806 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.349
İngiliz merkezli Economist dergisi “bu seçimin ne denli önemli olduğunu, Erdoğan’ın gitmesinin demokrasi açısından gerekliliğini, Türk parasının aşırı değer kaybettiğini” yazmış. Herkesi oy vermeye davet etmiş 👍🏻
Twitter da kapak fotoğrafını değiştirip " oy ver " de dediler.

Tüm ülkelerin olağan kabul ettiği bir şey hükümet değişikliği.
Halimize bi bakın ya. Çirkinliğe,ihtimallere bi bakın.😡
Yolsuzluğa bulaşmış ülkelerde hükümet değişimleri bu yüzden sancılı oluyor...En son örneğini birkaç ay önce Brezilya yaşadı ama sonuçta hükümet değişti.

Burada canla başla mutlak doğruyu/gerçeği anlatmaya çalışan tüm kiz kardeşlerimi kucaklamak istiyorum. Sabriniza, mantığınıza, aklınıza, her şeyi gören gözünüze sağlık.

Haksızlığın, tapınmanın, kör gözlülüğün karşısında o dik duruşunuza kurban!

YAZ GELMEKTE, SEN GITMEKTESIN!

KARI(!) gibi mutfakta hanımına çay dolduranlara oy vereceğiz! Tabii ki Kılıçdar kibar adam, ben olsam çıktısını alın münasip yerlere asın derdim yalan yok.
IMG_5922.jpeg

İngiliz merkezli Economist dergisi “bu seçimin ne denli önemli olduğunu, Erdoğan’ın gitmesinin demokrasi açısından gerekliliğini, Türk parasının aşırı değer kaybettiğini” yazmış. Herkesi oy vermeye davet etmiş 👍🏻
Türkiye yi bu kadar çokmu düşünüyorlarmış🤣 bir ülkenin içindeki seçimden onlara neymiş dertleri Türkiye değil dertleri bu ülkenin büyümesini istemiyorlar sözlerini geçirecek lider birini istiyorlar aynen eskilerde olduğu gibi sözlerinden çıkmayan biri onuda buldular ve daha başka planlar hangi ülke avrupa da başka bir ülkenin seçimine karışmış yada Türkiye karışmışmı??bu kadar üstlerine vazife edinmişler boşa demiyorum yurtdışı desteği diye
Onları bu ülkeyi düşündüğü Türk lirasını düşündüğü yok bu kadar düşünüyorlardı madem neden Turkiyenin yanında başka zamanlar da olmadılar..bir avuç suda Turkiyeyi yok etmek haçlı seferleri zihniyetleri... kimse kimseyi kandırmasın ancak seçime gaz vermek algı operasyonlari yaratmak ve altında bu ülkede işlerine yarıyacak planları uygulamak bu kadarda kör olmamak gerekir ...cidden yazmayım diyorum bos ver diyorum ama yani avrupa şunu dedi deyip alkışlamak.ovmek nedir arkadaşlar onların derdi başka başka planlar tabi siz yine anlamiyacaksınız ...yazik ya yazık

Bu arada annemin hastalığından dolayı çok zor zamanlar geçirdik. Benim babam KARI(!) gibi yemek de yaptı, bize kahvaltı hazırlayıp okula da götürdü, temizlik de yaptı. Veli toplantılarında herkesin annesi olurdu, KARILAR(!) içinde bir benim babam olurdu. Yemekten sonra annemin ayağının felçli tarafı üşüyor diye evin en sıcak köşesine oturtup dizine şal sarardı, KARI(!) gibi çayını ayağına götürürdü. Bir şey lazımsa, direkt atılırdı KARI(!) gibi, Hanım sen kalkma der hemen hâllederdi. KARI(!) gibi bir adamın kızı olarak, KARI(!) gibi mutfakta vakit geçiren adama oyumu vereceğim.

Yolsuzluğa bulaşmış ülkelerde hükümet değişimleri bu yüzden sancılı oluyor...En son örneğini birkaç ay önce Brezilya yaşadı ama sonuçta hükümet değişti.
Çığır açabilecek bir ülke potansiyeline sahip olup madara olmak ağrıma giden.

Bu arada annemin hastalığından dolayı çok zor zamanlar geçirdik. Benim babam KARI(!) gibi yemek de yaptı, bize kahvaltı hazırlayıp okula da götürdü, temizlik de yaptı. Veli toplantılarında herkesin annesi olurdu, KARILAR(!) içinde bir benim babam olurdu. Yemekten sonra annemin ayağının felçli tarafı üşüyor diye evin en sıcak köşesine oturtup dizine şal sarardı, KARI(!) gibi çayını ayağına götürürdü. Bir şey lazımsa, direkt atılırdı KARI(!) gibi, Hanım sen kalkma der hemen hâllederdi. KARI(!) gibi bir adamın kızı olarak, KARI(!) gibi mutfakta vakit geçiren adama oyumu vereceğim.
Kendi ailemi gördüm.
Annemin canı meze istedi diye kalkıp karı gibi yaptı.Annemden güzel yemek yapardı. Sen yemeği yap ben ütüyü halledeyim der karı gibi dolanırdı işte evin içinde...

Böyle bir yazı da var. Bölgemde TİP sandalye kazandıkça AKP de kazanıyor ve YSP ve CHP'den alıyorlar. Yanlışlıkla AKP'ye yarayacak bir iş yapmak istemiyorum 😒
Bana çok da iyi bir fikir gibi gelmedi. 1 oy bir oy daha derken pekala 100bini de geçebilirler. Buradaki bakış açısıyla bakarsan tipe kimse oy vermez ve vekil de çıkaramazlar. Oy akpye kayarsa da şansımıza demek daha mantıklı sanki ama kimseyi etkilemek de istemem

Kendi ailemi gördüm.
Annemin canı meze istedi diye kalkıp karı gibi yaptı.Annemden güzel yemek yapardı. Sen yemeği yap ben ütüyü halledeyim der karı gibi dolanırdı işte evin içinde...
İyi ki böyle adamların kızlarıyız. Baba figürünün ne kadar büyük bir şans olduğunu insan büyüdüğünde anlıyor; babama fazlasıyla minnettar ve müteşekkirim. İkimizin de babası huzurla uyusun, toprak incitmesin 🌹

Bana çok da iyi bir fikir gibi gelmedi. 1 oy bir oy daha derken pekala 100bini de geçebilirler. Buradaki bakış açısıyla bakarsan tipe kimse oy vermez ve vekil de çıkaramazlar. Oy akpye kayarsa da şansımıza demek daha mantıklı sanki ama kimseyi etkilemek de istemem
Chp'nin garanti olduğu bir yerde çok düşünmezdim ama burada az bir farkla geri kalır ya da -millet yeter dediyse- kıtı kıtına yakalar. İnsanların tercihine güvenemiyorum ben.

X