Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 805 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.348
Valla ne yalan söyleyeyim, yüzde yüz içimize sinerek veremeyeceğiz oyumuzu.
Bizi temsil ettiğine inandığımıza değil, bir şeyler değişsin diye vereceğiz herhalde.
Bu duruma ben de çok üzülüyorum.

Kızlar ortalık şöyle karışacak böyle karışacak,sokağa dökülecekler söylemleri var malum.
Millet ittifakı seçimi aldığı takdirde evet bencede bazı girişimler olacak.(Almadan olanlar malum)
Sizin görüşünüz ne?Cumhur ittifakı alsa ne olur, millet ittifakı alsa ne olur?Dahası ne boyutta olur.
(Seçim sonucunun ilk günlerinden söz ediyorum)

Oldukça hararetli bir seçim süreci yaşıyoruz malum...

La toplanın, cb tamam da milletvekili için en doğru kararı nasıl verelim? Tarikatlar, beceriksizlikler, baskılar, hukuk tanımamazlık bitsin istiyoruz. Vereceğimiz oy abuk bir yere yaramasın. Matematiği nedir bunun?

Her iki türlü de karışacak ortalık ama iktidarın kaybetmesi durumunda yangın yeri olacak.
Şahsi fikrim, bir süre herkesin sevincini içinde yaşaması yönünde olur.
Ülke teksasa dönmüş, sıka sıka gidiyorlar.
Jandarma hazır kıta emri almışken, galeyana gelmenin manası yok.

La toplanın, cb tamam da milletvekili için en doğru kararı nasıl verelim? Tarikatlar, beceriksizlikler, baskılar, hukuk tanımamazlık bitsin istiyoruz. Vereceğimiz oy abuk bir yere yaramasın. Matematiği nedir bunun?
Az önce noegthy nin paylaşımı bana ışık oldu.
Hemen ank da bölgeme baktım ve öngörülenle örtüşen bir oy vereceğime karar verdim 1 dk içinde
Herkes baksın bölgesine, ben şanslıyım bölgemde gönlünüze göre verebilirsiniz demiş.

Ağır tahrik olacak, bencede fırsat vermemek lazım.Hiç zannetmiyorum zaten saygı gösterileceğini.

Öngöremiyorum ne boyutta bir sıkıntı yaşanacağını.

Korkmanın ve konuşmanın bize faydası değil aksine zararı olur diye düşünüyorum. Bekleyip göreceğiz.

Çok teşekkür ederim Mune ablacığım...biraz geç cevap veriyorum malum yine mapustaydim diyorum ki girme buraya pare boşver aman diyorum biri kazanacak bize ertesi gün acaba zam nereye yapilicak kaygısını düşüncez bide burda birbirimizi yedigimizle kalacağız diyorum ama olmuyor iste geliyorum yazıyorum ve sonuç kodes

Şükür ablacığım çıktık hastaneden evimize geldik annem biraz biraz iyi oluyor kanda koyulaşma ciğerde pıhtı cıktı kan sulandirici iğne verdiler annem covit olduğu için yine aynı sorun yaşamıştık sulandirici iğneyle düzelmişti Inşallah bir ay sonra kontrol var ve iyi olur...biz özelden muayene olduk ama hastane tip fakultesi inanın ne yazayım bilemiyorum destan olur ne yemekleri ne temizliği ne çalışanlar ne yatak çarşaf hiç hijyen yok annem fiziğe giriyor oda küçük arada bir perde erkekler bir tarafta kadınlar bir tarafta girerken çıkarken herkes herşeyi görüyor ve koydukları sıcak havlular aynı kazandan alıyorlar seninki bana benimki diğerine erkek kadına kadın erkeğe o kadar kötü ki ...aynen dediginiz gibi randevu almak.mesele Mr tomografi ultroson derse doktor yandın ki yandın onca hastane var devletten bahsediyorum ama herşey on gün veya bir ay sonrasına hadi ölmedin gittin Mr veya diğerlerine bu seferde sonucları raporları bekliyorsun oda bitti tekrar sonuçlar için randevu alıyorsun yani durumun ciddiyse öldün ruhuna fatiha ..özelde bu durumdan faydalanıyor hanı fırsatçılar eğer paran varsa gidersin yoksa yine yandın herşey para ama herşey eskiden tahlillerden almazlardi şimdi herşeyden alıyorlar
Ben safra kesesi ameliyatı oldum iki ay oldu özel hastanede teşhis kondu ve ameliyat için 35 bin iştendi safra kesesi ameliyatı bende ağrı yoktu yine başka tip fakültesini bekledim cerrah gel dedi tam 3 ay sonra ama hastane tertemizdi ilgi alaka çok güzeldi ...uzattım kusura bakmayın ama Allah eksik etmesin düşürmesin de Rabbim yatanlara şifa versin...hastane zaten geriyor insani bide çalışanlar asistanlar hemşireler inanın kobay gibi annemi iki sefer kulak burun boğaza yolladılar sebeb ne diyorsun kontrol deniyor kardalojiye gittik sebeb kontrol yoruldu annem otur kalk yat tahlil kan al iki sefer ilaçlı tomografi çekildi radyosyan aldı.. sabrının üstüne bin ton ağırlıkla basıyorlar...eğer oto kontrolünüz yoksa sabrınız yoksa her an kavga gürültü kopabilir..her girdigimiz bölümden devletten para alıyorlar bir nevi devleti de soymak kimbilir devletten ne kadar para aldılar sırf bizim üstümüzden düşünün artık..

Insallah secim sonrası düzelir hastaneler inşallah gereksiz şeylerle hastalar yorulmaz ..sizin annenize de geçmiş olsun ..ellerinden öperim.biraz uzun oldu kusura bakmayın

Ağır tahrik olacak, bencede fırsat vermemek lazım.Hiç zannetmiyorum zaten saygı gösterileceğini.

Öngöremiyorum ne boyutta bir sıkıntı yaşanacağını.
Ben bambaşka açılardan da düşünüyorum, çok fazla güvenlik zaafiyetinin olduğu, önceden bilinen bir gün.
Hani şerefsiz olsam, zarar vermek istiyorsam o gündeki hengameyi kullanırım, anladınız demek istediğimi.
Oylar çalınmasın diye çoğu insan konvoylarda, seçim kurulu önünde ya da parti genel merkezlerinde olacak.
Ayrıca anneler günü, oyunu kullanan sokağa dökülecek vs.
Korkuysa korku, kim vurduya gitmek istemiyorum.
İki it dalaşıyor ve ben oradan geçiyordum diye başıma bir şey gelsin hiç istemiyorum.
Tahrik zaten bambaşka bir boyut, onunla kaç kişinin başı yanacak kim bilir ama kutlanacak 100.yılımız var bu sene:)
O zaman bu çoşkuyu sonuna kadar kullanalım derim.

Paramparca etti beni, diyecek söz yok

Tanıtımı izlerken gözlerim doldu büyük ihtimalle tamamını izlerken hüngür hüngür ağlayacağım ve çok sinirleneceğim. Ama yine de izleyeceğim.
8 dakikalik bir tanitim yayinlamislar durumumda paylastim bugun . bence daha cok kisi izlemeli

Tekrar geçmiş olsun annenize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…