Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
izleyin lütfen.
An itibariyle alabildiklerini yazıyorumHey gidi 400 lira, bir zamanlar çeyrek altın parasıydın…
izleyin lütfen.
ablacim bunlar pazar fiyatlarimi bizim buraya gore bazilari bi hayli fazlaAn itibariyle alabildiklerini yazıyorum
1 kg taze fasülye 40 tl
3 adet enginar 50 tl
1 kg kabuklu barbunya 60 tl
1 kg çilek 40 tl
1 kg kayısı 40 tl
3 kg patates 50 tl
1 kg pirinç 40 tl
1/2 kg çekirdek 45 tl
kalanla da soğan alındı
Soğan kırmızı çizgimizAn itibariyle alabildiklerini yazıyorum
1 kg taze fasülye 40 tl
3 adet enginar 50 tl
1 kg kabuklu barbunya 60 tl
1 kg çilek 40 tl
1 kg kayısı 40 tl
3 kg patates 50 tl
1 kg pirinç 40 tl
1/2 kg çekirdek 45 tl
kalanla da soğan alındı
Paramparca etti beni, diyecek söz yok
Sinir tahribatı yüksek bir video,kendi hanımı yaparken çok şirindi ama değil mi?Artık mesajlarının altına güzellemeler yapılıp methiyeler düzülmüyor eskisi kadar...Kendi seçmeni de bıkmış durumda
Hepsini izlemeye dayanabilirsem izleyecegim. Yutkunamadim izlerkenParamparca etti beni, diyecek söz yok
Tanıtımı izlerken gözlerim doldu büyük ihtimalle tamamını izlerken hüngür hüngür ağlayacağım ve çok sinirleneceğim. Ama yine de izleyeceğim.
Evet ablacım pazar fiyatları, ki altını çizeyim Ege’de sebze meyve yetiştirip pazarda satan köylülerin olduğu bir yerdeyim, pazarda köy pazarıablacim bunlar pazar fiyatlarimi bizim buraya gore bazilari bi hayli fazla
ben market market indirim takip ediyorum
Onlar seslerini duyurmak için o programa katıldılar. Üzülsem de sinirlensem de ağlasam da izleyeceğim. Asıl izlemezsem çok daha kötü hissederim.Hepsini izlemeye dayanabilirsem izleyecegim. Yutkunamadim izlerken
Dün olaylar olunca paylaşmayı unutmuşum.