Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 805 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.348
İnşallah gerçekleşir bunlar. Ülkenin en çok düzgün bir eğitim sistemine ihtiyacı var
Bugün arabada annem babam komsu vs vardi
Ben de en çok egitim için degissin istiyorum dedim.
Çünkü egitim her şeydir, egitimi duzeltirsek cok fazla sorunu asabiliriz🙏

Paramparca etti beni, diyecek söz yok

Ben hepsini izleyemedim, ağlama noktasına geldim. Unutmadık, unutmayacağız ama artık devletin sahip çıkması lazım bu insanlara. Halk ilk şoku atlatana kadar elinden geleni yaptı, dünyanın yardımı da toplandı, şimdi toplanan yardımları kullanarak düze çıkaracak bu insanları. Sırf bunun için bile sandığa gömülmesi lazım bunların. Oradaki her damla göz yaşının vebali bunların üzerine

Ben hepsini izleyemedim, ağlama noktasına geldim. Unutmadık, unutmayacağız ama artık devletin sahip çıkması lazım bu insanlara. Halk ilk şoku atlatana kadar elinden geleni yaptı, dünyanın yardımı da toplandı, şimdi toplanan yardımları kullanarak düze çıkaracak bu insanları. Sırf bunun için bile sandığa gömülmesi lazım bunların. Oradaki her damla göz yaşının vebali bunların üzerine
Tek delil saç telleriydi, onu da kaybetti devletimiz diyor..

Sinir tahribatı yüksek bir video,kendi hanımı yaparken çok şirindi ama değil mi?

Ah söylenecek ne çok şey var, içimde tutmaktan yoruldum artık.

Yalnız canı çıkıverecekmiş gibi duruyor. Çok halsiz mecalsiz. Seçim sonuçlarını beklese bari. Hezimeti yaşamadan gitmemeli

X