Seçim bitti gitti şimdi sonuçlarını konuşuyoruz....

28 Mayıs 2. turda oyumu

• Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 426 31,6%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 17 1,3%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vereceğim

OY: 37 2,7%
  • Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vermiştim yine ona vereceğim.

OY: 805 59,7%
  • Sn. Recep Tayyip Erdoğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 10 0,7%
  • Sn. Sinan Oğan'a vermiştim Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim

OY: 53 3,9%

• Ankete Katılan
    1.348
Tek bir cümlemi almışsınız içinden öenmli değil ancak şu var hdp o gösterilen videolardaki şahıslarrın meclisteki şubesi değil mi? Onlar kimi destekleyeceklerini beyan ettiler mi? O zaman bu videonun çokta sorgulanacak bir tarafı yok. Eklenip yapılmış olabilir.
Peki ben size bir soru sorayım sonra akşam hazırlığı yapmak için ayrılmam lazım. Hdp aldığı hazine yardımını nerede kullanacak? Malûm isimle değil başka bir isimle giriyor. Bunlar da sorgulanması gereken şeyler. Ahmet türkün tehdidi, sırrı sakıkın bize verdiğin sözleri çık açıkla demessi hiç mi düşündürmüyor sizi? Ya yine sırrı sakıkın 100 yıllık eziyeti bitiricez, başka bir konuşmasında afrini geri alacağız demesi, Afrin kimde Afrinde anlı şanlı Türk askeri var? Daha niceleri !!! Bitmez ki siz şimdi sadece bu videoya mı takıldınız? Emin olun benim içim yanıyor
Benim bir oyum değil olsa 1000 oyum feda.
Afrin’de anlı şanlı Türk askeri ne yapıyor diye soracağınıza, neyse…

Bunu da mutlaka izleyin bu sadece tanıtımı. Orada ne olmuş neler yaşanmış en doğrusunu depremzedeler bilir çünkü yaşayan onlar. Bugüne kadar hep başkaları onların adına konuştu şimdi konuşma sırası onlarda. Lütfen izleyin.

Bu kadin neden HaberTürk'te çalışıyor, bilen var mı? Zuzushh the YARGI Machine Zuzushh the YARGI Machine
Aslinda donanimli, zeki bir kadin. Akpnin ilk 10 yilinda yaratmaya calistigi sekuler gorunumu de var. E iliski agi da var. Hani akpli kadin cahildir koyundur vasifsizdir gibi bir algiyi yikmak icin cok iyi bir proje. Benim fikrim bu.

Sabah 200 lira bozdurdum 20 kaldı :işsiz:
Ay demeyin valla az evvel alışverişten geldim harcadığım parayı yazmak ayıp yani biz öyle büyütüldük o yüzden bazen böyle şeyleri yazarken utanıyorum:KK43:
Aldıklarım arasında kahvaltılık, kırmızı et, çay şeker vs yoktu, birkaç parça sebze, 2 çeşit meyve, 1 kilo pirince 400 lira verdim🤷‍♀️

Topik sakin gidiyor mu diye yoklama da çekeyim gelmişken 😂 sakın beni özlemeyin gelirsem birkaçınızı götürüyorum çünkü :KK70:

Ay demeyin valla az evvel alışverişten geldim harcadığım parayı yazmak ayıp yani biz öyle büyütüldük o yüzden bazen böyle şeyleri yazarken utanıyorum:KK43:
Aldıklarım arasında kahvaltılık, kırmızı et, çay şeker vs yoktu, birkaç parça sebze, 2 çeşit meyve, 1 kilo pirince 400 lira verdim🤷‍♀️

Topik sakin gidiyor mu diye yoklama da çekeyim gelmişken 😂 sakın beni özlemeyin gelirsem birkaçınızı götürüyorum çünkü :KK70:
Hey gidi 400 lira, bir zamanlar çeyrek altın parasıydın…

X