- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
Kardesimin evinin bulundugu apartman de su an aynı durumda.. ilk rapor orta hasarlı çıkmışken sonraki hafif hasarlı çıktı. Ve bina da yeni yani 2 3 senelik bir bina.. malatya da kendisi.. evinin içindeki çatlaklar da sıva çatlagıymış..
Haberi okumadım ama başlığın doğru olduğunu annemden biliyorum. Annemin oturduğu binanın arkasında ki binanın çevresini kapatıp ağır hasarlı raporu verip yıkılmasına karar vermiş AFAD. Binayı boşaltmışlar ama yıkmamışlar da. Geçen telefonda sordum ne oldu o bina diye AFAD tekrar gelmiş sorun yok bu binada demiş. Bina sakinleri de tekrardan evlerine dönmüşler...
Mail mi atsam acaba Cumhurbaşkanımıza muhalefetteymiş gibi vaat vermenize gerek yok siz şuan iktidardasınız bir kararnameye bakar mı yazsamYine esnafa müjde var ya ülke zaten esnaftan ibaret hükümet için. Memurlar açsın avucunu tam ortasından yalasın zam falan yok 15binle geçinin diyor hükümet. Eskiden okuyup memur olan kıymetli idi şimdi okumayıp tostçu açan daha kral valla.
Dijjjj güçler düğmeye basmışSave democracy!
Yine esnafa müjde var ya ülke zaten esnaftan ibaret hükümet için. Memurlar açsın avucunu tam ortasından yalasın zam falan yok 15binle geçinin diyor hükümet. Eskiden okuyup memur olan kıymetli idi şimdi okumayıp tostçu açan daha kral valla.
Önce belediyelerde çalışanların maaşlarını verin
En düşük memur maaşı asgari ücretin 2.5 katı olacak diyor dedem.
Tamam.Önce belediyelerde çalışanların maaşlarını verin
farkında değildir belki hatırlatmakta fayda varMail mi atsam acaba Cumhurbaşkanımıza muhalefetteymiş gibi vaat vermenize gerek yok siz şuan iktidardasınız bir kararnameye bakar mı yazsam
yani cidden bizim orda o standı açmak da pek akıl işi değil, kimse uyarmadı mı acaba sizi burda barındırmazlar diye.Trabzon, Çaykaralıyım; bilinen köklerim asırlara dayanıyor. Ülkenin kuruluş felsefesine ve anayasal düzene karşı olan Hizbullah’ın izinden gidenlere, şehrimin insanına PKK’lılar, din düşmanısınız diyerek tükürükler saçarak infial yaratan domuz bağcı işkencecilere hemşehrilerim gereken tepkiyi vermiş. Tepki gösterenler içinde tanıdıklarım da var. Gururlandığımız ayrıntılar da olmuyor değil!