- 18 Şubat 2018
- 11.945
- 53.326
- 44
Ben de gara çay içen bir garibanim.Asalet öyle bir şey Beni aşar, yeteri kadar magnetim yok. Magneti olan savaşsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de gara çay içen bir garibanim.Asalet öyle bir şey Beni aşar, yeteri kadar magnetim yok. Magneti olan savaşsın.
Medya adamı, devlet yanlısı, Osmanlı torunu.... gırlamedya adamı....paylaşımlara bakarsanız çoğu bu hesap üzerinden. Sürekli gündeme gelen Aktrolllerin en ünlülerindendir.
Yalan söylüyor yahu söylerken allahtan da korkmuyor utanmaz.. 2 haftadir var dedigi ortopetiden kendim icin bakıyorum hep en yakin randevu 1.5 2 ay sonrayı gösteriyor..niloya buna da bahane bulsun mhrs den bursa daki bütun devlet hastaneleine bakip birde ordan ekran göruntusü atacagım orda en yakin ne zamana görün diye. 3 güne randevu bulmuş yalancıya bak hele.. işte uludag üniden en yakın randevu tarihi 7. Ayın 5 ine, yani taa temuzz 5 simdi bakıp ekran göruntüsü aldım buraya atmak için.. yeşil görunen yerler en erkeni 05.07.2023 saat 13.30 yazan yerBen genel cerrahiden iki gün sonraya almıştım mesela ama kulak burun veya dermatolojiden asla alamadım özele gitmek zorunda kaldım.
Kızım için göz doktorundan yer bulamadım ona da öyle özele gittim.
Bölüme göre değişiyor belki.
Ya da Bursa ya özgüdür her şey:)
Cincap hanim kendi kendine trol paylaşımlarını yaparken,beyaz çayını yudumluyor şu anda hee.Yalnız değilsin bitanemBeni de engel listesine aldı, seviyemi beğenmedi, sonra da 1500 tl lik çayını içmeye gitti
Asalet öyle bir şey Beni aşar, yeteri kadar magnetim yok. Magneti olan savaşsın.
Ben Çince bilmiyorumKızlar beni engellemiş varsa iletiniz ileteyim ajsgshshwhsh
Kendi parasıyla aldığı beyaz çayı.Aa hangi çaymış o ben kaçırdım
Aa hangi çaymış o ben kaçırdım
Ben Çince bilmiyorum
Şey var bir deImmmm şey bi de kılıyım diyenler var.. ben yazarken utanıyorum valla söylemeye utanmadılar
Benim ingilizcem de yok, hem okul da okumadim çok cahilimYa biz çeviri falan yapmayı da bilmiyorduk haklısın
Bu Cumhurcular gelip bizi aşağılıyor, cahil diyor, görmemiş diyorYa biz çeviri falan yapmayı da bilmiyorduk haklısın
Ölüdeniz var olur mu?Asalet öyle bir şey Beni aşar, yeteri kadar magnetim yok. Magneti olan savaşsın.
Ben de Adana ve diyarbekir var kabul mü ,adanaya gitmedim arkadaşım yollamış işte görmüş gibi olayım diyeÖlüdeniz var olur mu?
Ezikleyip ezikleyip köşesine cekiliyor.-loyalty alıntılayamadım seni çok vallahi pess diyorum
Bugün de eziklendik çok şükürEzikleyip ezikleyip köşesine cekiliyor.
Şunu da unutturmayalım kadın dernekleri toplantısında kız mıdır kadın mıdır bilemem demiştiŞey var bir de
"Ülkedeki tüm kadınlar ona helaldir."